• Stránka 1 z 1
(Vyriešené) SF/sk PUCKA SKAP - nadávky
Nick: SF/sk PUCKA SKAP
Steam ID + Screenshot SID: SFsk PUCKA SKAP 1144 VALVE_00138721108 16 1750 21 0
Dôkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/EGDXHPE5WDBVYXWH-VGN/
Vyčasovanie: 29.10.2020 , 14.00 cca
Neviem hra má slúžiť na zábavu a nie aby niekto niekoho osočoval.
Steam ID + Screenshot SID: SFsk PUCKA SKAP 1144 VALVE_00138721108 16 1750 21 0
Dôkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/EGDXHPE5WDBVYXWH-VGN/
Vyčasovanie: 29.10.2020 , 14.00 cca
Neviem hra má slúžiť na zábavu a nie aby niekto niekoho osočoval.
-
york - Sponzor
(Vyriešené) SF/sk PUCKA SKAP - nadávky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: (Vyriešené) SF/sk PUCKA SKAP - nadávky
Takže nedá mi reagovať na situáciu, na druhý deň zapnem hru a čuduj sa svetu pucka tam. Ešte si priniesol dvoch kamarátov a tí mi celú dobu vypisovali, v prvorade že som bonzák a že hnoj nie je nádavka lebo je to kompost a buyna. Už mi aj admin písal že to všetko sleduje a ďalši že mu mám poslať schreeshoty. Odpovedal som že to je už vybavané, pričom om myslel to že viac už na tomto servesri nebudem hrať. Človek si chce oddýchnuť a pokecať s priateľmi a nie byť bombardovaný správami.
Ďalšiu vec čo nechápem, načo sa majú nahlasovať a banovať hráči za porušenie pravidiel ked si kúpia unban za 10 eur a potom sa tým chvália a pýtaju odomňa. Chápem že server musí z niečoho žiť. Nič by som nepovedal keby tento hráč už nemal minulosti za rovnkú vec, pričom mal aj problémy s adminmi. Nakoniec si zaplatil 10 eur a vybavavené. Stačí dať jeho meno na google a hneď druhý odkaz je na *Vašu stránku a problém sním. Len sa pýtam či jeden hráč, ktorý ustavične kazí hru ostatním Vám stojí zato že viacerí kvôli nemu odídu. Poviem pravdu nemám žiadnu chuť hrať už a som zvedavy akým spôsobom bude moje vip a extra vip kompezované, keďže vy ste mu dali zas unban a tým pádom aj kvôli vám nebudem už hrať.
Žial musím povedať že nemôžem ani odporučiť tento server známym keďže nechcem aby sa s niečím takým stretli.
NApriek tomu Vám prajem veľa úspechov v budúcnosti a možno si ešte na mna spomeniete kvôli tomuto hráčovi.
Dovidenia s pozdravom York.
Ďalšiu vec čo nechápem, načo sa majú nahlasovať a banovať hráči za porušenie pravidiel ked si kúpia unban za 10 eur a potom sa tým chvália a pýtaju odomňa. Chápem že server musí z niečoho žiť. Nič by som nepovedal keby tento hráč už nemal minulosti za rovnkú vec, pričom mal aj problémy s adminmi. Nakoniec si zaplatil 10 eur a vybavavené. Stačí dať jeho meno na google a hneď druhý odkaz je na *Vašu stránku a problém sním. Len sa pýtam či jeden hráč, ktorý ustavične kazí hru ostatním Vám stojí zato že viacerí kvôli nemu odídu. Poviem pravdu nemám žiadnu chuť hrať už a som zvedavy akým spôsobom bude moje vip a extra vip kompezované, keďže vy ste mu dali zas unban a tým pádom aj kvôli vám nebudem už hrať.
Žial musím povedať že nemôžem ani odporučiť tento server známym keďže nechcem aby sa s niečím takým stretli.
NApriek tomu Vám prajem veľa úspechov v budúcnosti a možno si ešte na mna spomeniete kvôli tomuto hráčovi.
Dovidenia s pozdravom York.
-
york - Sponzor
Re: (Vyriešené) SF/sk PUCKA SKAP - nadávky
Ahoj, Pucka nekoupil unban. Ban měl nahozen, avšak s neznámého důvodu nebyl ban funkční. Ban jsem mu opětovně nahodil, tak by to mělo být v pořádku. Dostal však mute ban, který se za nadávky dává tzn, že hrát bude moct, avšak nebude moct psát/mluvit. V případě, že by se situace opakovala, tak napiš do minichatu a určitě se vše vyřeší rychleji 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1