• Stránka 1 z 1
[V]Nahlášení admina JB #1/Hnědé vlasy nebo nic
Dostal jsem ban na 24 H za FK. Neadekvátní, kolo předtím si se mnou tento admin házel v grabu sem a tam, a hádal se o příkazu, který jsem řekl správně, on se zmýlil. Hádal se se mnou místo toho, aby se šel podívat na HLTV, a neotravoval mi kolo, a tím pádem pak nezapříčinil konec mapy, když hráči měli mít VD. A FK jsem nedal úmyslný, nemůžeš soudit, podle toho, co napíšu. Kdyby ses pořádně podíval na demo, tak by bylo jasně vidět, že z mého movementu jsem nehledal hráče, kterému jsem napsal, že mu dám FK. Mohl jsem ho zabít už dávno na stolech, ale jelikož jsem stál na boxu, neviděl jsem nicky hráčů, tak jsem zabil hráče, který begripl, protože se mi to nejspíš buglo, ale prostě begripl. tak jsem šel hned za ním, a zabil ho 2 m od dveří. Následně si admin vymyslel, že když se mu omluvím, že mi ban zkrátí. Bany se dostávají za věci, které uděláš, a ne, protože ses nesmírně spletl v příkazech, a tvé ego Ti nedopustilo, že prostě Marketa má někdy pravdu, tak tu vymyslíš nějakou blbost s omlouváním? Bany se dostávají za porušení pravidel, já jsem dal FK, dokonce neumyslný, a dostal jsem místo 4 hodin, které jsou dokonce za úmyslný 24 H. Žádám o důkladné projednání a OKMAŽITÉ ZRUŠENÍ BANU. Jelikož už to je mnohem déle, než 4 hodiny. A dožaduji lepší chování od tohoto admina, méně arogance, méně tryhardu a REDUKCE EGA, děkuji.
Vaše vážená Marketa.
Vaše vážená Marketa.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
[V]Nahlášení admina JB #1/Hnědé vlasy nebo nic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nahlášení admina JB #1/Hnědé vlasy nebo nic
Ahoj,
no kapánek lžeš. Já jako admin se tě zeptal jaký si dal příkaz, grab jsem využil až poté, co jsem ti nerozuměl jak to myslíš. V grabu jsem tě měl asi 10 vteřin a to jsem tě chytl u boxu a položil tě u tlačítek. Na hltv bych se mohl podívat, kdyby nebyl důležitý voice.
Poté jsem ti slušně řekl, že se podívám na hltv, až výjde. Což jsem udělal, přišel a řekl ti, že si měl v příkaze pravdu. Ale i tak jsem neudělal v tomto nic špatně.
Admin může kdykoliv hru vyrušit.
Ban si dostal za to, že si napsal hráči, že mu dáš FK. A tak se i stalo. Když jsem to začal řešit, začal si lhát a vymýšlet si, že prvně begripl, když si stál na boxe a on šel na stůl, pak najednou begripl u dvěří apod.. Lhát se nevyplácí... Tvrzení o tom, že to byla náhoda a nebylo to schválně ti nevěřím. Už jen kvůli tomu, jak si se zachoval.
O tvých arogantních narážkách se bavit nemusím ani.
Své postupy jsem řešil se svým HLSA již včera a souhlasil se mnou.
e.mimo to, že jsem byl na tebe hodný a umožnil ti zkrácení banu, když se slušně omluvíš. Místo toho si se omluvil tímto stylem. To není omluva, kterou bych bral vážně.
-M.
no kapánek lžeš. Já jako admin se tě zeptal jaký si dal příkaz, grab jsem využil až poté, co jsem ti nerozuměl jak to myslíš. V grabu jsem tě měl asi 10 vteřin a to jsem tě chytl u boxu a položil tě u tlačítek. Na hltv bych se mohl podívat, kdyby nebyl důležitý voice.

Ban si dostal za to, že si napsal hráči, že mu dáš FK. A tak se i stalo. Když jsem to začal řešit, začal si lhát a vymýšlet si, že prvně begripl, když si stál na boxe a on šel na stůl, pak najednou begripl u dvěří apod.. Lhát se nevyplácí... Tvrzení o tom, že to byla náhoda a nebylo to schválně ti nevěřím. Už jen kvůli tomu, jak si se zachoval.
O tvých arogantních narážkách se bavit nemusím ani.
Své postupy jsem řešil se svým HLSA již včera a souhlasil se mnou.

e.mimo to, že jsem byl na tebe hodný a umožnil ti zkrácení banu, když se slušně omluvíš. Místo toho si se omluvil tímto stylem. To není omluva, kterou bych bral vážně.
2020-10-29 13:20:03 Omlouvám se za FK, který jsem nechtěl dát. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2020-10-29 13:19:52 A několikrát za sebou. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2020-10-29 13:19:48 A pak do homouše. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2020-10-29 13:19:45 A nedostal ani kick. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_bailonX
2020-10-29 13:19:43 Omlouvám se, no racism, že jsi mi nadával do bastardu.
-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Lžeš. Mícháš situace, jednoho hráče jsem zabil na stole, protože nešel, a CELOU DOBU JSEM ŘÍKAL, ŽE JSEM STÁL NA BOXE, A VIDĚL JSEM, ŽE BEGRIPL, A ZABIL JSEM HO ZA TO 2 METRY OD DVEŘÍ, KTERÉ VEDOU SMĚREM KE SKATŮM
Zas máte v hlavě míchanicu. Arogantní jsem já nebyl, ba naopak jste si tam s WHO říkali něco další mapu. Což bylo arogantní, pokud si pustíš demo, tak uslyšíš, že jsem byl velice slušný a ZDŮRAZŇOVAL JSEM, že nejsem arogantní, a že to nemyslím zle! Takže tu přestan upravovat. A ty nadávky, co jsem tam napsal, tak to jsem pouze psal to, co mi psal ON, takže jsem mu nenadával, nýbrž jsem opisoval to, jak mě nazýval, za co dostal pouhé napomenutí, a poté, co pokračoval nenásledoval ani kick, dle daných předpisů. Několik hráčů dokonce stvrzovalo v chatu, že mám pravdu, tak nepřekrucuj. DEMO PROSÍM.
e.mari:
1) demo máš mít ty.
2) já na serveru nebyl, když ti nadával. To tu ani netahej a vyřeš si to jinak. Doporučuji hráče dát do PP, kde ho po patřičných důkazech mohu potrestat. Mimo to, že jsem po shlédnutí hltv, hráče upozornil
3) nikdo tu nepíše, že jsem bral takto ty nadávky, které jsem citoval. Ukazoval jsem jen na tvou neschopnost se patřičně omluvit hráči, kterému si schválně zkazil hru.
Zas máte v hlavě míchanicu. Arogantní jsem já nebyl, ba naopak jste si tam s WHO říkali něco další mapu. Což bylo arogantní, pokud si pustíš demo, tak uslyšíš, že jsem byl velice slušný a ZDŮRAZŇOVAL JSEM, že nejsem arogantní, a že to nemyslím zle! Takže tu přestan upravovat. A ty nadávky, co jsem tam napsal, tak to jsem pouze psal to, co mi psal ON, takže jsem mu nenadával, nýbrž jsem opisoval to, jak mě nazýval, za co dostal pouhé napomenutí, a poté, co pokračoval nenásledoval ani kick, dle daných předpisů. Několik hráčů dokonce stvrzovalo v chatu, že mám pravdu, tak nepřekrucuj. DEMO PROSÍM.
e.mari:
1) demo máš mít ty.
2) já na serveru nebyl, když ti nadával. To tu ani netahej a vyřeš si to jinak. Doporučuji hráče dát do PP, kde ho po patřičných důkazech mohu potrestat. Mimo to, že jsem po shlédnutí hltv, hráče upozornil

3) nikdo tu nepíše, že jsem bral takto ty nadávky, které jsem citoval. Ukazoval jsem jen na tvou neschopnost se patřičně omluvit hráči, kterému si schválně zkazil hru.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Tak nelži, když jsem nic takovýho neříkal, psát si můžu, co chci, to je pouze na mě. FK nebyl úmyslný, protože bych toho hráče vyhledal, a snažil se zabit jeho, ale já, aniž bych viděl nick jsem po něm hned střílel, protože jsem viděl, že begripl, v tu chvíli mi to mohlo lagnout, ale viděl jsem ho, tak jsem ho zabil. Tak si dopíči nevymýšlej, ty sračko.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Marketa, dodaj vyčasované demo z tej situácie. V opačnom prípade budem veriť adminovým slovám. Divné na tom je len to, že aj keby sa ti hra naozaj bugne a vidíš daného hráča begripnúť, tak prečo zrovna toho, ktorému si ten FK predpovedal?
A prosím ťa, správaj sa slušne. Ty vieš byť v pohode. Nechápem, na čo je toto dobré. Admin mal právo prerušiť hru, ak si nebol niečim istý a opýtať sa ťa. Vieš koľko bolo vyriešených takto freekillov a pod.?
Ban už vypršal, ale to neznamená, že by sme sa na situáciu nemali teraz pozerať a vyniesť objektívny verdikt.
Ďakujem za pochopenie.
A prosím ťa, správaj sa slušne. Ty vieš byť v pohode. Nechápem, na čo je toto dobré. Admin mal právo prerušiť hru, ak si nebol niečim istý a opýtať sa ťa. Vieš koľko bolo vyriešených takto freekillov a pod.?
Ban už vypršal, ale to neznamená, že by sme sa na situáciu nemali teraz pozerať a vyniesť objektívny verdikt.
Ďakujem za pochopenie.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
V tom prípade veríme verzii admina. Nabudúce stiahni hltv vyčasuj a pošli do sťažnosti, ak tak urobíš teraz, tak mi ho pošli do PM.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1