• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] som admin, davaj bacha Stížnost
Dobrý den, chtěl bych jsi podat stiznost na Admina Roza za neplněni povinnosti ktere má vuči serveru.
som admin, davaj bacha
1146 STEAM_0:0:422745515 https://i.imgur.com/J1f6S1S.png
23:45 -/+ 30.10.2020
Admin nijak nechtel resit FK co padl na mapě co tom jsem ho na to upozornil ako to vudeme resit ze jsem dostal Fk tak napsal ze nic nevidel a hral dale ( přicemz pise do chatu ze hrač blokuje na zebriku) přičemz slyset prikaz ktery simon daval ... a nic mu neprislo divné proc hrač dostal FK ked simon rekl 1. prikaz byl nesplnitelny ... pote rekl UŽ MŮŽETE takze nám teoreticky dal na vyber zda splnime nesplnitelny přikaz co ktery dal ....
26:00 nespln přikaz
26:21 FK
Admin neměl zadnou snahu Fk co padl resit a po par kolech server leavnul ... ked prehodil hrace od CT ked nebrali Simona ... pokud stale viem tak admin ma pouzit vsechny dospupne prostredky SKLO či CHAT i dokonce ma povoleny VOICE aby rekl hračum u CT aby zvali simona .. nic z toho neudelal a hned jednal .. přimčež bylo CT rozumny dle moznosti a po upozorněni by urcite vzali simona.
Přikladam dukaz formou dema: https://www.sendspace.com/file/4d0az9
Děkuji za váš cas ze jste jsi to prečetly. Preji hezky zbytek Dne/vecera TopBiogs
PS: roza ja bych to rešil tady kdybys aspon měl tendenci resit FK na serveru a ne se urazit a leavnou server.... očekaval jsem od tebe profesionalnějši přistup...
som admin, davaj bacha
1146 STEAM_0:0:422745515 https://i.imgur.com/J1f6S1S.png
23:45 -/+ 30.10.2020
Admin nijak nechtel resit FK co padl na mapě co tom jsem ho na to upozornil ako to vudeme resit ze jsem dostal Fk tak napsal ze nic nevidel a hral dale ( přicemz pise do chatu ze hrač blokuje na zebriku) přičemz slyset prikaz ktery simon daval ... a nic mu neprislo divné proc hrač dostal FK ked simon rekl 1. prikaz byl nesplnitelny ... pote rekl UŽ MŮŽETE takze nám teoreticky dal na vyber zda splnime nesplnitelny přikaz co ktery dal ....
26:00 nespln přikaz
26:21 FK
Admin neměl zadnou snahu Fk co padl resit a po par kolech server leavnul ... ked prehodil hrace od CT ked nebrali Simona ... pokud stale viem tak admin ma pouzit vsechny dospupne prostredky SKLO či CHAT i dokonce ma povoleny VOICE aby rekl hračum u CT aby zvali simona .. nic z toho neudelal a hned jednal .. přimčež bylo CT rozumny dle moznosti a po upozorněni by urcite vzali simona.
Přikladam dukaz formou dema: https://www.sendspace.com/file/4d0az9
Děkuji za váš cas ze jste jsi to prečetly. Preji hezky zbytek Dne/vecera TopBiogs
PS: roza ja bych to rešil tady kdybys aspon měl tendenci resit FK na serveru a ne se urazit a leavnou server.... očekaval jsem od tebe profesionalnějši přistup...
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
[Vyriešené] som admin, davaj bacha Stížnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: som admin, davaj bacha Stížnost
Choď spať.
-
RoZa - Zkušený
RoZa píše:Choď spať.
Aha, tak takovy přistup jsem teda nečekal ...
zda se mi že jak tě knedlajs zrusil ked jsi byl ožrali tak uz tě nemali brat nazpet...
Ale počkam na verdikt vyššiho.
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Viem, že je lockdown, ale to, že sa s tebou nemá kto hrať hry, a preto si robíš zábavku, mňa nezaujíma, tak ako teba nezaujíma to, že som napísal, že som to nevidel.
-
RoZa - Zkušený
TopBio.Abych začal já který tam byl od začátku kdy ty jsi přišel na jb.Admin při fk tam nebyl.Zavolal jsem ho protože tam byl bordel na serveru a protože nikdo nechtěl vzít simona,nadržování.Měl jsi jít pokuď vím tak po otevření cel do boxu na zadní stěnu tos neudělal což byla tvoje chyba takže fk jsi dostal oprávnené.Příkaz byl slyšet jasně akorát že jsme se všichni 3 blokovali na tom žebříku.Vratím se zpátky k tomu fk jak už jsem říkal nahoře admin co přišel neviděl fk.Po pár kolech leavnul=(Šel se dívat na film,proto odešel).Když bylo by za potřebí použít adminské prává nemusíš se bát byli by použiti v tomhletom případě se nemusely používat protože sami hráčy vědí že simon se musí brát a tím pádem si to pak můžou vyříkat v průběhu simonování.Pokuď vím tak nejsi tu po prvé kdy jsi nahlašoval adminy.KDyž se připojíš na server automaticky souhlasíš s pravidly serveru danného portálu.Řešili to tam asi cca 2 min.A i přeš upozornění nebylo možné vzít simona proto pan admin jednal tak jak jednal.
Poznámka k tomuto všechno:Když to chceš tak strašně řešit běž jsi za habsem stejnak ti řekne k tomu to sámé.
PS.Topbio bylo by to snadnější když by jsi požádal jakehokoliv vyššiho ihned než to řešit přes forum.
Přeju vám krásný zbytek dne/rána a děkuji že se tu mohu vyjádřit.
Poznámka k tomuto všechno:Když to chceš tak strašně řešit běž jsi za habsem stejnak ti řekne k tomu to sámé.
PS.Topbio bylo by to snadnější když by jsi požádal jakehokoliv vyššiho ihned než to řešit přes forum.
- juki100
- Kolemjdoucí
Demo som si pozrel, hráč Azee dostal ban za FK. Nabudúce, demo pošli do pp, riešim tak, ako viem najlepšie, keď to nevidím, pozriem si potom, na všetko sa príde.
-
RoZa - Zkušený
juki100 píše:TopBio.Abych začal já který tam byl od začátku kdy ty jsi přišel na jb.Admin při fk tam nebyl.Zavolal jsem ho protože tam byl bordel na serveru a protože nikdo nechtěl vzít simona,nadržování.Měl jsi jít pokuď vím tak po otevření cel do boxu na zadní stěnu tos neudělal což byla tvoje chyba takže fk jsi dostal oprávnené.Příkaz byl slyšet jasně akorát že jsme se všichni 3 blokovali na tom žebříku.Vratím se zpátky k tomu fk jak už jsem říkal nahoře admin co přišel neviděl fk.Po pár kolech leavnul=(Šel se dívat na film,proto odešel).Když bylo by za potřebí použít adminské prává nemusíš se bát byli by použiti v tomhletom případě se nemusely používat protože sami hráčy vědí že simon se musí brát a tím pádem si to pak můžou vyříkat v průběhu simonování.Pokuď vím tak nejsi tu po prvé kdy jsi nahlašoval adminy.KDyž se připojíš na server automaticky souhlasíš s pravidly serveru danného portálu.Řešili to tam asi cca 2 min.A i přeš upozornění nebylo možné vzít simona proto pan admin jednal tak jak jednal.
pokud jsi kukal to demo tak simon rekl bezte do boxu na zadni stenu a cely zatvorene .. tudiz nesplnitelny přiikaz ... a potom rekl frazi MUZETE ... tak muzi i nemusim splnit nesplnitelny přikaz ...
Pan admini jiz by za to ze nepouzil vsechny prostretky na to aby vzali CT simoan jit jednou NApomenit Knedlajsem ..
A kde nechalo logigu ?? po tom co dojde na server ked je na něj stiznost tak jen přijde POSLE HRAČI BAN a zase odejde...
NESMYSLENE JEDNANI ...
Pockam jsi na verdikt HLSA/ SA či dokonce VEDENI portalu
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
RoZa píše:Demo som si pozrel, hráč Azee dostal ban za FK. Nabudúce, demo pošli do pp, riešim tak, ako viem najlepšie, keď to nevidím, pozriem si potom, na všetko sa príde.
Pokud sis nepovšimnul tak tady je Topic v PP btw sleduj aspon hru / Forum jailbreak-3-dvoji-nahlaseni-fk-nadrzovani-t233326.html
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Nie som kontrolór, to si skontrolujú kolegovia, demo, ktoré si vyššie uviedol preukazuje, že si dostal FK, viac teraz nemôžem pre teba spraviť.
-
RoZa - Zkušený
Topbio proč tu furt řešíš knedlajse knedlajs má spoustu jiných duležitějších prací než tohle pokuĎ vím tak habs je hl.Admin které má pod sebou admini tudiž to spadá pod něho nevím proč co všeho taháš knedlajse.
- juki100
- Kolemjdoucí
juki100 píše:Topbio proč tu furt řešíš knedlajse knedlajs má spoustu jiných duležitějších prací než tohle pokuĎ vím tak habs je hl.Admin které má pod sebou admini tudiž to spadá pod něho nevím proč co všeho taháš knedlajse.
Habs a Peace jsou HLSA nie HLA .. to je iba Gustik a ASDF
pouze poukazujem ze jiz byl za to upozorněnin v minulosti
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
juki100 píše:TopBio.Abych začal já který tam byl od začátku kdy ty jsi přišel na jb.Admin při fk tam nebyl.Zavolal jsem ho protože tam byl bordel na serveru a protože nikdo nechtěl vzít simona,nadržování.Měl jsi jít pokuď vím tak po otevření cel do boxu na zadní stěnu tos neudělal což byla tvoje chyba takže fk jsi dostal oprávnené.Příkaz byl slyšet jasně akorát že jsme se všichni 3 blokovali na tom žebříku.Vratím se zpátky k tomu fk jak už jsem říkal nahoře admin co přišel neviděl fk.Po pár kolech leavnul=(Šel se dívat na film,proto odešel).Když bylo by za potřebí použít adminské prává nemusíš se bát byli by použiti v tomhletom případě se nemusely používat protože sami hráčy vědí že simon se musí brát a tím pádem si to pak můžou vyříkat v průběhu simonování.Pokuď vím tak nejsi tu po prvé kdy jsi nahlašoval adminy.KDyž se připojíš na server automaticky souhlasíš s pravidly serveru danného portálu.Řešili to tam asi cca 2 min.A i přeš upozornění nebylo možné vzít simona proto pan admin jednal tak jak jednal.
A pokud sis všiml tak admin již uvedl v odpovědi že Simon dál nesplnitelný příkaz ve znění,, běžte do boxu na zadní stěnu (přičemž celý jsou zavřené..) z toho plyne že ten příkaz plnit nemusím a když Simon tak teraz můžete... Není žádný příkaz který mě vybízí k tomu abych šel na určené místo... Takže Ked sa pojdem hrát pryč tak je to jedno...
Mal by ses uvědomit že píšeš blbosti a já doložil Demo kde to je vidět a ty tu meleš blbosti... Tak sa raději podívej na Demo jak je uvedeno je tam i čas... Tak pak má můžeš osočovat z něčeho že robim zle Ked já mal pravdu a on byl v tu dobu přítomen na serveru v danou chvíli...
A už to nespamuj dík
Když tak v PM
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Už sa sem nikto nevyjadrujte. Verdikt bude doplnený hneď, ako sa na toto nahlásenie niekto z nás pozrie. Do tej doby zatiaľ zamykám tento topic.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Demo som si pozrel z adminovho pohľadu a bol v hornej cele, kde sa blokovali s ďalšími dvomi väzňami. Admin nemal ako vidieť, či je open a teda nemal ani ako vedieť, či je zadaný príkaz splniteľný. CT, ktoré ťa zabilo, si kill obhajovalo hlúposťami. Admin ani nemal ako vyriešiť situáciu, ktorú nevidel, samotným opýtaním sa, by vznikla situácia, kde by si ty písal inú verziu, ako samotné CT, ktoré ťa zabilo. Po prehodení hráčov, ktorí nebrali Simona a vzhľadom na čas, ktorý bol a počet ľudí, sa ani nečudujem, že sa admin odpojil.
Oceňujem ale u admina, že si pozrel hltv a situáciu prekontroloval a daného hráča dobanoval.
jailbreak-3-dvoji-nahlaseni-fk-nadrzovani-t233326.html - daný hráč sa aj ospravedlnil, čo je tiež plus.
V konečnom dôsledku chápem tvoje rozhorčenie, aj mňa by to naštvalo, keby dostanem FK a admin sa nemá ani ako dostať do boxu, pretože sa tam blokujú.
Verím, že keby admin mal rozhľad na situáciu, určite by sa tvoj FK vyriešil hneď a VD by ti bolo zabezpečené.
Jediné, čo sa mi nepáči, je adminové vyjadrovanie na fóre, čo som s ním už prejednal. Pevne verím, že sa niečo takéto opakovať z jeho strany nebude.
Vyriešené.
Oceňujem ale u admina, že si pozrel hltv a situáciu prekontroloval a daného hráča dobanoval.
jailbreak-3-dvoji-nahlaseni-fk-nadrzovani-t233326.html - daný hráč sa aj ospravedlnil, čo je tiež plus.
V konečnom dôsledku chápem tvoje rozhorčenie, aj mňa by to naštvalo, keby dostanem FK a admin sa nemá ani ako dostať do boxu, pretože sa tam blokujú.

Verím, že keby admin mal rozhľad na situáciu, určite by sa tvoj FK vyriešil hneď a VD by ti bolo zabezpečené.
Jediné, čo sa mi nepáči, je adminové vyjadrovanie na fóre, čo som s ním už prejednal. Pevne verím, že sa niečo takéto opakovať z jeho strany nebude.
Vyriešené.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1