• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost o práva JailBreak
Název: Jailbreak /mojmir
Ahoj, rád bych požádal o admin práva na Jailbreak servery.
Nick ve hře: mojmir
Nick na forum: steckygame
Profil na forum: steckygame-u70482.html
Věk: 16
Steam Nick: _-_DIKOBRAZ_-_
Steam ID: STEAM_0:1:485291961
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2685
Nějaké Bany nebo prohřešky (GS). Ano přiznávám že sem tet trochu zlobil na serverech ale mám Ano dostal jsem nějaký ten ban k ct nebo na chat Mrzí mě to už sem se zlepšil.
Ahoj jmenuji se Radim Chodím na střední školu (konkrétně na automechanika) . Momentálně sem na domácí výuce. Ve volném čase chodím ven s Kamarády nebo jsi zahraji cs 1.6
Proč bych chtěl na GS být adminem. Chtěl bych se podílet na chodu porálu dovést sem nové lidi trochu to pročistit od cheaterů a snažit se být pro portál užitečný.
Ahoj, rád bych požádal o admin práva na Jailbreak servery.
Nick ve hře: mojmir
Nick na forum: steckygame
Profil na forum: steckygame-u70482.html
Věk: 16
Steam Nick: _-_DIKOBRAZ_-_
Steam ID: STEAM_0:1:485291961
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2685
Nějaké Bany nebo prohřešky (GS). Ano přiznávám že sem tet trochu zlobil na serverech ale mám Ano dostal jsem nějaký ten ban k ct nebo na chat Mrzí mě to už sem se zlepšil.
Ahoj jmenuji se Radim Chodím na střední školu (konkrétně na automechanika) . Momentálně sem na domácí výuce. Ve volném čase chodím ven s Kamarády nebo jsi zahraji cs 1.6
Proč bych chtěl na GS být adminem. Chtěl bych se podílet na chodu porálu dovést sem nové lidi trochu to pročistit od cheaterů a snažit se být pro portál užitečný.
věk 16
bydliště Blatná
Zájmy steam/hry/Youtube
bydliště Blatná
Zájmy steam/hry/Youtube
-
steckygame - Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Žádost o práva JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva JailBreak
Ahoj,
máš aktívny ban za MFK. Tvoj hlstats obsahuje obrovské množstvo spamu, paradoxne sám naň upozorňuješ ostatných hráčov.
Teraz nepôsobíš ako vhodný kandidát na práva. Ukáž sa v dobrom svetle pred adminmi. Nahlasuj hráčov AKTÍVNE do PP, vylepši svoj chat. Najskôr o mesiac si môžeš požiadať znovu.
Zamietnuté.
máš aktívny ban za MFK. Tvoj hlstats obsahuje obrovské množstvo spamu, paradoxne sám naň upozorňuješ ostatných hráčov.
Teraz nepôsobíš ako vhodný kandidát na práva. Ukáž sa v dobrom svetle pred adminmi. Nahlasuj hráčov AKTÍVNE do PP, vylepši svoj chat. Najskôr o mesiac si môžeš požiadať znovu.
Zamietnuté.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1