• Stránka 1 z 1
[V] Žadost o unban
STEAM_1:0:570736883
https://banlist.gamesites.cz/csgo/jump/ ... mid&Submit
Hral jsem na serveru v klidu prostě proti mě hrali slabka a najednou přišel mikizek a zrovna jsem nekoho zabil a mikizek najednou že ''muerte tak ty maš ban'' nic jineho neřekl a duvod byl udajně trigger
https://banlist.gamesites.cz/csgo/jump/ ... mid&Submit
Hral jsem na serveru v klidu prostě proti mě hrali slabka a najednou přišel mikizek a zrovna jsem nekoho zabil a mikizek najednou že ''muerte tak ty maš ban'' nic jineho neřekl a duvod byl udajně trigger
-
GODBLESS - Kolemjdoucí
[V] Žadost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žadost o unban
Vyjadrim se k tomu jakmile prijdu z prace a nahravky rovnou zaslu
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.

-
M1kizzek - CS:GO Server Admin
Dobře beru na vědomí miky
-
GODBLESS - Kolemjdoucí
Tak jak jsem rekl zde zasilam "par" nahravek za ktere si dostal ban (mimochodem mam jeste par v zaloze kdyby tyto nestacili muzu zaslat dalsi)
Nahravky komentovat nebudu protoze to asi ani nema cenu
Vsechny nahravky jsou btw primo ze hry
Situace 1 - Sorry za scoreboard ale asi kazdemu dojde co se stalo
Situace 2
Situace 3
Situace 4
Situace 5
Situace 6
Situace 7
Situace 8
Situace 9
Situace 10
Situace 11
Situace 12
Situace 13
Situace 14
Situace 15
Situace 16
Situace 17
Situace 18
Kdyby neco nefungoval dejte mi vedet reuploadnu to
btw neumim pocitat vic jak do 10 tak proto od 10. nahravky je to spatne pojmenovano ale to je asi sumak
Nahravky komentovat nebudu protoze to asi ani nema cenu
Vsechny nahravky jsou btw primo ze hry
Situace 1 - Sorry za scoreboard ale asi kazdemu dojde co se stalo
Situace 2
Situace 3
Situace 4
Situace 5
Situace 6
Situace 7
Situace 8
Situace 9
Situace 10
Situace 11
Situace 12
Situace 13
Situace 14
Situace 15
Situace 16
Situace 17
Situace 18
Kdyby neco nefungoval dejte mi vedet reuploadnu to
btw neumim pocitat vic jak do 10 tak proto od 10. nahravky je to spatne pojmenovano ale to je asi sumak

-
Hele miky na mojí obhajobu jednička byla nahoda zrovna jsem slišel jak dupnul přidopadu a jinak ostatní ti muže potvrdit sensey a takhle co smenou hrali dřív že takhle prostě hraju na ostatních krom te první situace nevidím nic zvlaštního

-
GODBLESS - Kolemjdoucí
GODBLESS píše:Hele miky na mojí obhajobu jednička byla nahoda zrovna jsem slišel jak dupnul přidopadu a jinak ostatní ti muže potvrdit sensey a takhle co smenou hrali dřív že takhle prostě hraju na ostatních krom te první situace nevidím nic zvlaštního![]()
to posoudi CHH sekce.. ja ani ty o tom nerozhodnem ja te za to zabanoval protoze mi to prijde dost dostatecne na ban.

-
Demo v CHH, ale myslím, že s tímhle aimem bys měl jít rovnou do FaZe, takové shoty nedává ani coldzera 

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1