• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Poklesy FPS
BH666 píše:Ako tá grafika by aj ušla, ale tá pamäť RAM je nanič.. Písal si, že optifine máš, takže si vypni všetky detaily, všetky particles a nastav si render distance "tiny". Malo by to pomôcť.. A keď pôjdeš na MP, tak si to prestav..
Kamo mam doma zhruba stejne strare pc s p4 a beha mi to na 120 fps i v singlu nainstaluj minecraft tweaker a zvets RAM alespon na 756 MB melo by to pomoct z tve konfigurace pc usuzuji ze mas pc s ata rozhranim disku zkus se zeptat nekoho kdo ti opravuje pc jestli je mozne hodit tam sata disk o neco to zrychli zapis tudiz by to mohlo pomoct
Ospravedlnuju se za chyby sem na tabletu

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Tady to dělaj ty ramky
Mám uplně stejnej procák i skoro stejnou grafku. MC toho žere moc.

Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back.
-
Kolomaza - Pokročilý
Kolomaza píše:Tady to dělaj ty ramkyMám uplně stejnej procák i skoro stejnou grafku. MC toho žere moc.
Moc je slabeslovo doporucim ti budto new pc to ti muzu sestavit nebo zvets RAM alespin na 756 mb ja mc hraju na 1gb ram a slape jako hodinky

-
TU grafiku jsem měl taky na starém pc a hodně mi zlobila při CSku. Po cca 15 minutách hraní, když se už grafika "rozehřála" mi csko začalo dělat prapodivné věci a to, že jsem utíkal a třeba po 5 krocích mě to "vrátilo" sekavě zpět. Semprony jsou ořezané Athlony (dost hrubě), tudíž jsou ošizené o správný výkon (jsou to prosté kancelářské procesory, které jsou dělané na excel, word, powerpoint a internet, navíc, kdybys chtěl vylepšit pc novým procesorem...do socketu A, už toho moc nenacpeš :/) a 500MB ramek tomu ještě přihrává (tipuju ještě DDR). Kdyby jsi dokoupil ramky, zase se to nebude líbit procesoru a nic moc si tím nepomůžeš. Takže, opravdu si dej detaily na nejmenší nebo uvažuj o koupi nějakého nevějšího pc (neříkám za 20 000,-). Dá se složit dobré pc i za 6 000,-
No, to už záleží na tobě, ale podle mě, zde dělá největší zlo grafická karta, která je navíc určitě integrovaná, mám recht?
No, to už záleží na tobě, ale podle mě, zde dělá největší zlo grafická karta, která je navíc určitě integrovaná, mám recht?
-
PajaS - Drbna
Grafika je integrovana nicmene na mc by mela stacit kdyz to utahne mw2 ta grafika tak musi utahnout mc jdmu tl delaji ramky a hdd pc je tak stare ze se upgrade nevyplati a je to na nove pc ano sempfon je athlon s mensi pameti catche a posli mi prosim do pm pc za 6k co utahne nove hry

-
Crafere, Pc'm ža 6k mám na mysli např. skládaný pc. Vyplatí se to rozhodně víc, než kupovat na nové PC na alze, czc, T.S. bohemia apod. PC za 6k ti na firmě poskládáme. NEchci tu psat přesné části pc a ke každé pc psát její cenu, ale tohle se opravdu dá
jinak, jestli ti tato grafika utáhne MW2 tak to like, ale musíš k tomu mít rozhodně více ramek a výkonější procesor + záleží na tom, jak moc je ta grafika už v křemíkovém nebi. Ono, co kus, to originál. Některá ti vydrží i 10 let a jede parádně a z některé se po 3 letech zadýmí a veme ssebou i část motherboard. To už taky ale záleží na údržbě pc, vyměňování teplovodivé pasty jak na grafickém procesoru (pokud je grafika extrerní teda), tak procesoru normálního. Vzhledem k tomu, že je tato grafika integrovaná, je taky možné, že špatně odvádí teplo do žebrování a následně do větráku, protože má už špatnou nanesenou teplovodivou vrstvu. To se mu taky může zdát, že pc netopí, ale procesor se dusí. Zkus si stáhnout SpeedFan. Podívej se na teploty. Doufám, že to tvoje základovka bude podporovat a Tvůj HW má teplotní čidla. Pokud ne, budeme bádat dále 
P.S. jen se zeptám, nanášel jsi někdy novou vrstvu teplovodivé pasty na procesor? Jestli ani nevíš, co je to teplovodivá pasta a pc jsi nikdy neměl v servisu nebo na nějakém čištění, tak určitě ne.
Víc o teplovodivé pastě si přečti tady

P.S. jen se zeptám, nanášel jsi někdy novou vrstvu teplovodivé pasty na procesor? Jestli ani nevíš, co je to teplovodivá pasta a pc jsi nikdy neměl v servisu nebo na nějakém čištění, tak určitě ne.
Víc o teplovodivé pastě si přečti tady
-
PajaS - Drbna
Mobil. Vidim ze je topic dlouho bez odezvy. Takze asi muzete LOCK.
-
PajaS - Drbna
Nic nepomohlo
(( a štve mě to
(

-
RadekCZCZ - Pokročilý
Jestli ti nic z toho nepomohlo, tak máš v tom případě slabý procesor a nejspíš málo ramek. Jednak "chunky" z MC procesor nestíhá všechny zpracovat a když MC ukládá ty chunky do ramek než se uloží na HDD, tak se do ramek nejspíše nevlezou a proto ti to laguje. Já už pro to nemám jiné vysvětlení i když jsem nad tím dlouho přemýšlel. Myslím, že by bylo na čase pár z těch komponentů vyměnit. Jednak více RAM a procesor. Navíc, teď jsem se díval na tvůj procesor a jako, žere 60W a jeho max. teplota je 55-69°C. Hoodně moc W na hoodně malou teplotu. No, doporučil bych nějaký lepší procesor se socketem AM2. AMD sempron 3200+ - 3800+. Ale upřímně, doporučoval bych ti do toho dát raději AMD Athlon x64. Bude to nepopsatelné zlepšení výkonu tvého pc. Podívej se sem, na přehled procesorů s tvým socketem a popřemýšel o zakoupení nového. odkaz zde
-
PajaS - Drbna
PajaS píše:Jestli ti nic z toho nepomohlo, tak máš v tom případě slabý procesor a nejspíš málo ramek. Jednak "chunky" z MC procesor nestíhá všechny zpracovat a když MC ukládá ty chunky do ramek než se uloží na HDD, tak se do ramek nejspíše nevlezou a proto ti to laguje. Já už pro to nemám jiné vysvětlení i když jsem nad tím dlouho přemýšlel. Myslím, že by bylo na čase pár z těch komponentů vyměnit. Jednak více RAM a procesor. Navíc, teď jsem se díval na tvůj procesor a jako, žere 60W a jeho max. teplota je 55-69°C. Hoodně moc W na hoodně malou teplotu. No, doporučil bych nějaký lepší procesor se socketem AM2. AMD sempron 3200+ - 3800+. Ale upřímně, doporučoval bych ti do toho dát raději AMD Athlon x64. Bude to nepopsatelné zlepšení výkonu tvého pc. Podívej se sem, na přehled procesorů s tvým socketem a popřemýšel o zakoupení nového. odkaz zde
Vymenit ?

-
Krom toho socket jeho CPu jiz vymrel ma stary socket A (socket 462) v tu dobu kdy vznikl ten procesor byly athlony diky rychlosti vylmi popularni no dneska je to PC max do kanclu ne na hry AM2 je stary socket tez se jiz neprodava
Doporucuju AM3+ nebo FM2 jelikoz pochybuju ze budes mit na grafiku soude dle tve konfigurace PC

-
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3