Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Žiadost o UNBAN

Příspěvekod Nexando » 07 lis 2020, 12:53

Nexando/ Surf Combat
Steam ID: STEAM_0:0:553658974
Odkaz na ban: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jump/ ... mid&Submit
Čo sa stalo : Normalne som si hral s kamošmi na surfe a ako vzdy som daval quick scopy a noscopy s AWP,na servery hram už celkom dlho a veľa luďí ma tam pozná a vie že je to u mna uplne normálne,Mikizzek mi dal ban na základe jeho dedukcie,že mám multihack aj keď samozrejme nič také nemám.Veĺmi zaujímavé je na tom, že hráč Filda- https://steamcommunity.com/id/ItMR/ ktorý dáva ešte viac insane shoty ako ja tak je stále nezabanovaný, samozrejme tym nechcem povedať, že cheatuje alebo niečo len ukazujem fakt, že ked niekto vyzerá že nieje legit nemusí to byť vždy tak. Ak by ste boli taký milý a znovu
zvážili moj ban bol by som rád. Ďakujem.
Nexando
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Žiadost o UNBAN

od Rumcajz » 07 lis 2020, 12:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadost o UNBAN

Příspěvekod M1kizzek » 07 lis 2020, 13:22

Cus Nexando

Dal jsem ti ban hlavne za WH a fake lag a trigger

+ stim fildou neboj taky jsem ho spectoval ale to ze zabije nekoho noscope neznamena ze ma cheaty

Tady mas 9dni stary vac
Tady mas dalsi ucet s VACem z ktereho si mi napsal

Zde mas situace za ktere si dostal ban

Situace 1
Situace 2
Situace 3
Situace 4
Situace 5 - Od ted se ti to zacne pekne lagovat.. navic das 2 killy a nejdnou si predmerujes na 3tiho ktery vychazi z jailu
Situace 6 .
Situace 7 - zde ti to nejspis locklo
Situace 8
Situace 9 - podivas se periferne a rekne ze je nekdo v jailu. nemohl si to slyset a ani si nikoho nevidel padat navic byl nad jailem ale to ty si nemohl vedet protoze si ho videl jen pres zed ze je v jailu nebo nad nim
Situace 10 - znova si predmiris pres zed
Situace 11 - tady proste o nem vis a vystrelis na nej nemel si zadnou sanci ho videt
Situace 12
Situace 13 - zase predmirujes na typka nejdriv v pravo ale vidis ze odchazi tak zvolis target na levo zase si mel 0 info ze tam jsou
Situace 14 - zde si zahledl nekoho proletet ale ty proste do voicu na ferovku reknes ze spadl do portalu top kdyz tam jsou 3 portaly + surf a ty presne vis kam sel
Situace 15 - tady ses lekl ze ti nekdo pada do wep roomky ale nepadal tak si daval cross dolu abys ho mohl zabit :lol:
Situace 16 - Pekny posledni kill fakt solidni quick scope

Nezapomen zase rict ze si dostal vac ban za skinchanger to uz zname
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.
ObrázekObrázekObrázek
M1kizzek
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Příspěvekod polskasila » 07 lis 2020, 14:09 VIP

Koukám, že tam hraje další yung talent s triggerbotem, dal jsem to do CHH. Jinak pokud cheatuje někdo jiný, tak máš možnost hráče nahlásit do příslušné sekce PP.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod ericek111 » 07 lis 2020, 18:28

Najlepší hráč sveta. :lol:

Môžeš si kúpiť unban. Nesnaž sa obchádzať ban.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost