Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Zadost o admina

Příspěvekod csgotalent » 07 lis 2020, 20:28

Nick na serveru: csgo talent

SID:STEAM_0:0:549061358

Sekce, na které chci práva: jailbreak

Věk:16

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=125513

Bany, které jsem dostal: žádné

Něco o mně: Jmenuji se csgo talent, dnes jsem se prejmenoval, takze napriklad na hlstats jsem porad jako Leg Meta. muzete mi rikat jen talent, uz druhym mesicem je mi 16 let. Jsem trochu retard, mám nepochopitelný humor, nejsem toxic pokud se vazne nenaseru. Snazim se jit lidem ve hrach prikladem.

Proč právě já: Rad bych potrestal lidi za porusovani pravidel rovnou, nemusel bych volat nekoho jineho, taky jsem ochotni vzdy se zastavit kdyby me nekdo zavolal. Jsem skoro vzdy online, nemam zivot takze podle me je to idealni :) Zkusenosti s adminovani nemam, jsem ochoten se prav vzdat jestli neco pokazim.

Zkušenosti s CS:GO: Ve hre mam pres 500 hodin, neco malo o te hre vim, ale nejsem zadny god.
csgotalent
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Zadost o admina

od Rumcajz » 07 lis 2020, 20:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zadost o admina

Příspěvekod ericek111 » 07 lis 2020, 22:34

Zamietnuté.

Splň podmienky a zlepši chat. Odporúčam prejsť akadémiou.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS2 Admin
CS2 Admin

Zpět na Nábory Adminů