• Stránka 1 z 1
[Z]FreeBan/jb#6/Atilos dal fajnovi
Dostal som free ban od Atilos, bolo to už dávnejšie ban už nemám bol na 1 deň ale mohli by ste mi to vymazať alebo dačo.
Atilos rieši nahlásenie + dôkazy : diaz-fajno-zneuzivani-animaci-nadrzovani-jb6-t233406.html
Tak ja som fajno: https://steamcommunity.com/profiles/76561198012522322/
Dostal som tam ban za nadržovanie pritom to tak není
..Diaz sa ma spýtal či sa môžem zapojiť na videu ktoré tam dal Amby bolo vidieť Diazovu perspektívu .
Na videu bolo vidieť mňa ako sa otáčam vtedy keď už prišiel na čiaru a videl som že ide od diska + on sám povedal že ide z disca takže som nemal dôvod dať mu nevýhodu inak by to bola free nevýhoda ja neemám dôvod mu nedať nevýhodu kľudne by som to urobil keby som videl že ide z cely ale ja som o tom nevedel aj na videu bolo vidno že som sa pozeral inde keď vychádzal z cely a vôbec tam nebolo vidieť moju perspektívu dik za free ban free ban
Atilos rieši nahlásenie + dôkazy : diaz-fajno-zneuzivani-animaci-nadrzovani-jb6-t233406.html
Tak ja som fajno: https://steamcommunity.com/profiles/76561198012522322/
Dostal som tam ban za nadržovanie pritom to tak není
..Diaz sa ma spýtal či sa môžem zapojiť na videu ktoré tam dal Amby bolo vidieť Diazovu perspektívu .
Na videu bolo vidieť mňa ako sa otáčam vtedy keď už prišiel na čiaru a videl som že ide od diska + on sám povedal že ide z disca takže som nemal dôvod dať mu nevýhodu inak by to bola free nevýhoda ja neemám dôvod mu nedať nevýhodu kľudne by som to urobil keby som videl že ide z cely ale ja som o tom nevedel aj na videu bolo vidno že som sa pozeral inde keď vychádzal z cely a vôbec tam nebolo vidieť moju perspektívu dik za free ban free ban

Slovakia
JB
JB
-
goldfino - Kolemjdoucí
[Z]FreeBan/jb#6/Atilos dal fajnovi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FreeBan/jb#6/Atilos dal fajnovi
Nechápem prečo vôbec banujete keď tam nebola moja perspektíva 

Slovakia
JB
JB
-
goldfino - Kolemjdoucí
Ahoj,
● Nechápu, proč to nahlašuješ až teď, ban ti skončil před třemi dny
● Na videu bylo krásně vidět, jak jsi hráče viděl, jak jde z cely, nevím cos dělal, jestli jsi sledoval svůj krásný skin u toho bunnyhopování nebo sis projížděl TikTok, ale toho hráče jsi na 100% viděl o tom žádná...
● Když kliknu na video, zobrazí se mi jen následovné, cituji "Video není k dispozici." Takže se už asi nedozvíš, žes opravdu úmyslně nadržoval
● Nechápu, proč to nahlašuješ až teď, ban ti skončil před třemi dny
● Na videu bylo krásně vidět, jak jsi hráče viděl, jak jde z cely, nevím cos dělal, jestli jsi sledoval svůj krásný skin u toho bunnyhopování nebo sis projížděl TikTok, ale toho hráče jsi na 100% viděl o tom žádná...
● Když kliknu na video, zobrazí se mi jen následovné, cituji "Video není k dispozici." Takže se už asi nedozvíš, žes opravdu úmyslně nadržoval
"No pain, no gain."
-
Atilos - CS:GO Admin
Je mi to už jedno ale naozaj som ho nevidel nebola tam moja perspektiva tak prečo si mi dal ban není to jasné vôbec že som ho videl tak si nevimíšľaj. A k tomu skinu a tiktoku tak ja som čakal kým dojde čo som mal robiť mal som pozerať na každý roh obrazovky či nevijde z cely ??
D si smiešny admin ako vravíš že som ho určite videl pritom to je opak nevidel som ho že ide z cely a snažíš sa do zahrať do auto že ja som ten zlý(že nadržujem) si naozaj na smiech

Slovakia
JB
JB
-
goldfino - Kolemjdoucí
Ona je to blbost bol to freeban na 1 deň je mi to jedno ale ako hovoríš potom čo som povedal že som ho nevidel atď. Že som ho videl a že nadržujem to není v poriadku lebo klameš , síce mi dakto neuverí ale aspoň viem kto z adminov klame a je úplny kar.
Slovakia
JB
JB
-
goldfino - Kolemjdoucí
On to dal dneska do súkromého ja som sa až teraz dozvedel že bol vlastne v cele , pretože ja som si celý čas myslel že bol na discu ale až teraz chápem prečo ma tam Amby dal lebo si myslel že som ho videl ale teba nechápem Atilos , prečo si mi dal (free) ban
keď znovu opakujem že tam nebola moja perspektiva tak ty si nemôžeš vycucať z prsta že som ho na 100% videl. Ty oklameš iba sám seba ale mna neoklameš lebo ja viem či som ho videl alebo nie . Škoda že to Amby dal do súkromného lebo by každý videl že som nemal ako vidieť že Diaz bol v cele.
keď znovu opakujem že tam nebola moja perspektiva tak ty si nemôžeš vycucať z prsta že som ho na 100% videl. Ty oklameš iba sám seba ale mna neoklameš lebo ja viem či som ho videl alebo nie . Škoda že to Amby dal do súkromného lebo by každý videl že som nemal ako vidieť že Diaz bol v cele.
Slovakia
JB
JB
-
goldfino - Kolemjdoucí
Jn dej mu unbannnnnnnnnnnnnnnnnn hneddddd ♥♥3333333♥♥
-
AFerdaMravenec - Kolemjdoucí
Ahoj,
bohužiaľ bez funkčného dema nemôžeme vedieť či si naozaj dostal neoprávnený ban.
Akademika som sa pýtal či demo niekde nemá, bohužiaľ už ho nevie nájsť.
Ak by si našiel náhodou demo, tak mi ho pošli do PM.
Zamietnuté.
bohužiaľ bez funkčného dema nemôžeme vedieť či si naozaj dostal neoprávnený ban.
Akademika som sa pýtal či demo niekde nemá, bohužiaľ už ho nevie nájsť.
Ak by si našiel náhodou demo, tak mi ho pošli do PM.
Zamietnuté.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1