I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] 100 % Arogancia admina Ejik

Příspěvekod BaByBoSs » 07 lis 2020, 14:45 VIP

JailBreak #1 / ejik

MOJ CHAT
EJIKOV CHAT

Popis: Tak hrala sa mama jb_rush, zobral som si simona dal som príkaz "Choďte do Boxu ku zadnej stene"
Jeden hráč bol zatvorený v cele tak som mu celu otvoril a zopakoval som príkaz. No hráč vyššil z cely a admin povedal do voice že ho máme zabiť tak hráč SM4IL ho zabil, nechápal som lebo hráč všetký moje prikazy splnil. Dalšie kolo som sa pekné opýtal prečo sme ho mali zabiť no ale arogantný ejik odpovedal takto ,,(VIP) one time ? : staraj sa o to jak hovoris do miku"

Ja som napísal :

(VIP) BaByBooS : Toto je prístup admina

ejik potom napísal toto :

(VIP) one time ? : j?

Ja:
(VIP) BaByBooS : Arogantný admin

Ejik:
(VIP) one time ? : bud rad ze si este u ct

Ja :
(VIP) BaByBooS : A ty že v A-T

Ejik:
(VIP) one time ? : nemaj blbe pripomienky

ADMIN MA PREHODIL
ADMIN one time ?: premistili BaByBooS k TERRORIST

Ja po prehode:
*DEAD* (VIP) BaByBooS : PEKNE SOM SA ŤA OPYTAL?
*DEAD* (VIP) BaByBooS : okej

ejik:
*DEAD* (VIP) one time ? : pekne som ta prehodil
*DEAD* (VIP) one time ? : za tie blbe kecy

Ja: Toto som prehnal ale čo už

*DEAD* (VIP) BaByBooS : Pekne dostaneš cez pi*u :))

Ejik:
*DEAD* (VIP) one time ? : uz sa tesim
*DEAD* (VIP) one time ? : to mi das tvojimi ruikami ?
*DEAD* (VIP) one time ? : kamos v ziline na namesti :D

Asi po minute som dostal
Kicked

Ja:
*DEAD* (VIP) BaByBooS : Aktualne dôvod kicku?
*DEAD* (VIP) BaByBooS : Po minute dávaš kick?
*DEAD* (VIP) BaByBooS : ejik je akurát tak odpad.

Akurát chcem podotknuť že som nebol upozornený na slovník, akurát. Takže za jednú nadávku mi dal rovno kick....
Ale šak chápeme že Arogantný ejik si musí riešiť komplexy na serveroch...
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

[V] 100 % Arogancia admina Ejik

od Rumcajz » 07 lis 2020, 14:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 100 % Arogancia admina Ejik

Příspěvekod OMV » 07 lis 2020, 17:04 VIP

Popis: Tak hrala sa mama jb_rush, zobral som si simona dal som príkaz "Choďte do Boxu ku zadnej stene"
Jeden hráč bol zatvorený v cele tak som mu celu otvoril a zopakoval som príkaz. No hráč vyššil z cely a admin povedal do voice že ho máme zabiť tak hráč SM4IL ho zabil, nechápal som lebo hráč všetký moje prikazy splnil.

hráč sm4il asi nevnímal hru a hráča mal dávno zabiť, tak som mu povedal, nech ho zabije aby nenadržiaval, pretože hráč nešiel priamou cestou a navyše sa k nemu priblížil. Ja ako admin ti nie som povinný vysvetľovať moje postupy.

Ďalej, XXX krát som ťa upozorňoval aj ostatné CTčká aby si si opravil mikrofón, alebo ho stlačil a až potom hovoril, pretože z tvojej strany si dával nesplniteľné príkazy t.j. bez slovesa. Trpel som ti to dlhšiu dobu, pretože som ťa nechcel hneď za to prehadzovať, no ale ty si si nedal povedať a nepoučil si sa. Následne si mal blbé pripomienky tak miesto kicku som ťa presunul k TT, aby bola hra pokojnejšia a bez akýchkoľvek problémov z tvojho mikrofónu. Následne si bol drzý znova aj napriek upozorneniu nech nemáš blbé reči. pokračoval si tým čo si písal, tak som ti dal kick.

*DEAD* (VIP) BaByBooS : Pekne dostaneš cez pi*u :))

už len z tohto dôvodu som ti dal kick, pretože asi nevieš ako sa máš správať. A ešte k tomu sa tu ideš sťažovať? No nehnevaj sa, ale mne by to prišlo blbé, pretože správať sa takto voči adminovi, ktorý ti chce len dobre a následne do neho začneš takto skákať, tak sa potom nečuduj aké sú voči tebe postupy.

*DEAD* (VIP) BaByBooS : Aktualne dôvod kicku?
*DEAD* (VIP) BaByBooS : Po minute dávaš kick?
*DEAD* (VIP) BaByBooS : ejik je akurát tak odpad.

Ešte sa aj spýtaš na dôvod kicku, po tom čo si mi napísal? Potom znova začneš s tým, že som odpad? Môžeš byť rád, že si dostal len ban na 10 minút.

Z mojej strany všetko :)
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod BaByBoSs » 07 lis 2020, 18:30 VIP

OMV píše:
Ďalej, XXX krát som ťa upozorňoval aj ostatné CTčká aby si si opravil mikrofón, alebo ho stlačil a až potom hovoril, pretože z tvojej strany si dával nesplniteľné príkazy t.j. bez slovesa. Trpel som ti to dlhšiu dobu, pretože som ťa nechcel hneď za to prehadzovať, no ale ty si si nedal povedať a nepoučil si sa. Následne si mal blbé pripomienky tak miesto kicku som ťa presunul k TT, aby bola hra pokojnejšia a bez akýchkoľvek problémov z tvojho mikrofónu. Následne si bol drzý znova aj napriek upozorneniu nech nemáš blbé reči. pokračoval si tým čo si písal, tak som ti dal kick.

Okey, kick pochopím... Ale nepochopím prehoz, s dôvodu že som sa chcel síce nepríjemnou cestou dozvedieť prečo mal smail zabiť toho hráča. Nič s toho by sa nestalo a ty to vieš, keby mi normálne povieš do voicu alebo napíšeš to je jedno., "Hráč išiel nepriamov cestov blablabla" Ale ty namiesto toho si tam začal písať (VIP) one time ? : staraj sa o to jak hovoris do miku"
Bolo ti tak ťažké povedať dôvod toho aby sem ho zabili?
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod BaByBoSs » 07 lis 2020, 18:33 VIP

Priznám hovoril som a oneskorene som si zapínal mikrofón... Nato si ma kopu krát upozorňoval aj na to sloveso zato som rád že si bol taký trpelzivý... Ale ani raz si ma neupozornil na slovník dal si mi rovno kick... Možme sa staviť keby ti to napíše Katijka alebo niekto s tvojej bandy tak dáš mu kick alebo ho upozorníš? Podla mňa upozorníš aj cez to že Katijku sa má rovno banovať, ( Nemám nič proti Katijke je sňou sranda takže si nemyslí že ťa chcem nejak pohoršiť alebo niečo také ) .

Odomňa zatiaľ všetko.
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Habs » 08 lis 2020, 00:04 VIP

Postupy admina spojené s tvojím správaním boli adekvátne. To, čo im predchádzalo by bolo lepšie vidieť, takže ťa poprosím o demo (pokojne aj hltv), v ktorom bude obsiahnutá situácia:
Jeden hráč bol zatvorený v cele tak som mu celu otvoril a zopakoval som príkaz. No hráč vyššil z cely a admin povedal do voice že ho máme zabiť tak hráč SM4IL ho zabil, nechápal som lebo hráč všetký moje prikazy splnil. Dalšie kolo som sa pekné opýtal prečo sme ho mali zabiť no ale arogantný ejik odpovedal takto ,,(VIP) one time ? : staraj sa o to jak hovoris do miku"
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod BaByBoSs » 08 lis 2020, 01:14 VIP

Ahoj, demo máš [url]TU[/url]

Vyčasovanie

44:27 - Hráč príde do boxu ku zadnej stene

44:28 - SMAIL dostal SLAP

44:36 - KILL

44:55 - Nové kolo

45:03 - Ja píšem : Ejik?

45:07 - Ja píšem : Začo ho mal zabiť?

45:16 - ejik: staraj sa o to jak hovoris do miku
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod BaByBoSs » 08 lis 2020, 01:18 VIP

Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod BaByBoSs » 08 lis 2020, 09:42 VIP

BaByBoSs píše:
OMV píše:

Okey, kick pochopím... Ale nepochopím prehoz, s dôvodu že som sa chcel síce nepríjemnou cestou dozvedieť prečo mal smail zabiť toho hráča. Nič s toho by sa nestalo a ty to vieš, keby mi normálne povieš do voicu alebo napíšeš to je jedno., "Hráč išiel nepriamov cestov blablabla" Ale ty namiesto toho si tam začal písať (VIP) one time ? : staraj sa o to jak hovoris do miku"
Bolo ti tak ťažké povedať dôvod toho aby sem ho zabili?

A veru keby zabijem nejakeho hráča a nepoviem dôvod na servery a ty sa ma to opýtaš a poviem ti " staraj sa o seba" tak čo by si spravil? Nechal to tak čiby si mi dal prehoz?

e:) A sorry za to správanie len som sa chcel dozvedieť začo hráč dostal kick.
Obrázek
BaByBoSs
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Habs » 08 lis 2020, 12:48 VIP

Pravdou zostáva, že admin nie je povinný vysvetľovať svoje postupy. To ho však neoprávňuje k tomu, aby sa k hráčom správal arogantne, preto ho dôrazne vyzývam k tomu, aby podobné správanie do budúcna eliminoval.

Čo sa týka Tvojho ďalšieho vystupovania na serveri, už bolo zmienené, že v tomto smere boli postupy admina adekvátne.

Vyriešené.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy