• Stránka 1 z 1
[V] AZZLACK (pravdepodobne) / FreeGrab alebo Kazenie hry
1.) Admin azzlack mi dal free grab pocas toho jak som isiel zabit vezna ktory bol v sachte ( no uz sa portol na humore na kztko) .
2.) http://hltv.fakaheda.eu/20312-201105114 ... 20.dem.zip , 38:10 - zohnal som si ctcko ktore mi bude kryt chrbat a idem s nim na kztko kedze simonovi jeden clovek chybal tak mi bolo jasne ze bude v sachte , 38:20 som dostal grab za nevim co ... pytat sa v mojom nicku uz ani nema cenu lebo nedostanem odpoved ale upozornenie aby som nespamoval / popripade kick .
diiky
e.Talent este chcem doplnit ze to mohla byt aj Lucinka ktorá bola v spekte ale tak neviem no podla mna to bol azzlack
2.) http://hltv.fakaheda.eu/20312-201105114 ... 20.dem.zip , 38:10 - zohnal som si ctcko ktore mi bude kryt chrbat a idem s nim na kztko kedze simonovi jeden clovek chybal tak mi bolo jasne ze bude v sachte , 38:20 som dostal grab za nevim co ... pytat sa v mojom nicku uz ani nema cenu lebo nedostanem odpoved ale upozornenie aby som nespamoval / popripade kick .

e.Talent este chcem doplnit ze to mohla byt aj Lucinka ktorá bola v spekte ale tak neviem no podla mna to bol azzlack
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
[V] AZZLACK (pravdepodobne) / FreeGrab alebo Kazenie hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AZZLACK (pravdepodobne) / FreeGrab alebo Kazenie hry
Mohl ses na to demo teda podívat, ale hádám, že to už bylo nad tvé schopnosti. Já s tím nic společného nemám.
-
TheAzzlack - Zkušený
Zdravím ano skutečně jsem tě grabla já jelikož v době kdy jsem tam byla ve spectu jsem hlídala jednoho hráče s SH který se stále pojil do hry a chtěla jsem vědět kdo to je tak jsem šla do spectu a nevnímala hru jelikož jsem věděla že tam jsou další admini. Následně jsem viděla jak někam utíkáš s jedním nejmenovaným CT a myslela jsem si že jdete dělat kravinky jako to občas máte ve zvyku tak jsem tě odnesla k simonovi a nevšimla si že jeden hráč chybí no ovšem kdyby jsi napsal normální otázku do chatu "proč mě grabuješ chybí mu jeden tak ho jdu najít" nebo v tomto smyslu tak bych se ti rovnou na serveru omluvila ale nic takové z tvé strany nebylo jediné co jsi napsal bylo "MOZEM OTAZKU KTO MA MINULE KOLO GRABOVAL?." tak jsem to neřešila, jestli tě ten grab opravdu tak ranil a poznamenal na duši tak se ti omlouvám.
Ale docela sranda že řešíš jeden grab 2 dny po tom co se stal asi se nudíš no nevadí každý se někdy nudí.
Ode mě to je vše
Ale docela sranda že řešíš jeden grab 2 dny po tom co se stal asi se nudíš no nevadí každý se někdy nudí.
Ode mě to je vše

-
Lucinka013 - Správce Akademie
Pevne verím, že takéto nedorozumenie nebude v tvojom prípade dôvodom nepokojného spánku.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1