• Stránka 1 z 1
HNS HLTV, bb.
Ahoj,
Měl bych pár dotazů, zda se to vůbec zde uskuteční tedy..
1)
Jestli by šlo dát HLTV na všechny servery. Tudíž hlavně HNS...
Všem to ulehčí práci, jelikož se tam netočí miliarda map, to za 1.. a za 2. Budou vždy důkazy.. a nemusíme to ani natáčet.
2) Sice vím, máte už dost serverů, ale myslíte, že by šlo udělat HNS Training Server? Místo třeba nějaké JB serveru.. kam nechodí moc lidí? Nebo někam, kde je ten server neakitvní? Podle mě by to bylo fajn.
3) Dají se nějak opravit ty 3D laddery? Pokaždé, když na něj vlezu, seknu se o to..
DDDDDD
Za každý komentář asi děkuji,
Peace.
Měl bych pár dotazů, zda se to vůbec zde uskuteční tedy..
1)
Všem to ulehčí práci, jelikož se tam netočí miliarda map, to za 1.. a za 2. Budou vždy důkazy.. a nemusíme to ani natáčet.
2) Sice vím, máte už dost serverů, ale myslíte, že by šlo udělat HNS Training Server? Místo třeba nějaké JB serveru.. kam nechodí moc lidí? Nebo někam, kde je ten server neakitvní? Podle mě by to bylo fajn.
3) Dají se nějak opravit ty 3D laddery? Pokaždé, když na něj vlezu, seknu se o to..

Za každý komentář asi děkuji,
Peace.
-
letoa - Drbna
HNS HLTV, bb.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS HLTV, bb.
1)
Bohužel by nešlo, jak napsal Chzb, buguje to staty, možná i nějaké jiné věci.
mod-hns-training-v-new-game-t71539.html
Zde máš dobrou věc, když si chceš sám na serveru trénovat. Myslím si, že zbytečné dělat další server.
3) Dají se nějak opravit ty 3D laddery? Pokaždé, když na něj vlezu, seknu se o to..DDDDDD
Jakože dají, ale dělat takhle XXX map a blbostí je na dlouho, stačí si zvyknout a jde to

Čuspic
†2012 - 2018
†2018 - 20XX
†2018 - 20XX
-
Happyend - Sponzor
Re: HNS HLTV, bb.
Happyend píše:1)
Bohužel by nešlo, jak napsal Chzb, buguje to staty, možná i nějaké jiné věci.2) Sice vím, máte už dost serverů, ale myslíte, že by šlo udělat HNS Training Server? Místo třeba nějaké JB serveru.. kam nechodí moc lidí? Nebo někam, kde je ten server neakitvní? Podle mě by to bylo fajn.
mod-hns-training-v-new-game-t71539.html
Zde máš dobrou věc, když si chceš sám na serveru trénovat. Myslím si, že zbytečné dělat další server.3) Dají se nějak opravit ty 3D laddery? Pokaždé, když na něj vlezu, seknu se o to..DDDDDD
Jakože dají, ale dělat takhle XXX map a blbostí je na dlouho, stačí si zvyknout a jde to.
Čuspic
Peckaaa! To mi pomohlo, umh xddd
-
letoa - Drbna
• Stránka 1 z 1