• Stránka 1 z 1
VIP problem Surne prosim !
Uz druhe vip mi nejde... uz na to nemam naladu... tyka sa to FURIEN 1 pred 2-dvoma tyždnami som si kupil VIP stiahlo mi to 8 eur a kod od VIP nikde ? to co je ako ? druhy krat po 2 tyzdnoch som si konecne nasetril peniaze znovu som poslal SMS zase mi to stiahlo 8eur a VIP kod nikdy... a to neni prvy krat lebo polrok do zadu som mal stary mobil kde som tak isto mal VIP na FURIEN 1 a zmenil som si nechtiac Nick (neuvedomil som si ) a vip sa uz nedalo vratit spät
prosim urobte s tym nieco

- Ghallest
- Kolemjdoucí
VIP problem Surne prosim !
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP problem Surne prosim !
Když pošleš sms a nic ti nepříjde tak nemáš posílat další ale máš nám napsat na náš email [email protected]
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
dobre tak to uz nieje ten najväčši problem... ja uz len chcem svoje VIP
- Ghallest
- Kolemjdoucí
Uz ho vazne potrebujem...Dwandy píše:Když pošleš sms a nic ti nepříjde tak nemáš posílat další ale máš nám napsat na náš email [email protected]
- Ghallest
- Kolemjdoucí
Ghallest píše:Uz ho vazne potrebujem...Dwandy píše:Když pošleš sms a nic ti nepříjde tak nemáš posílat další ale máš nám napsat na náš email [email protected]
dobře, ale musíš nám napsat na ten email, tohle je problém kde potřebujem znát tvoje osobní data.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
uz som napisalDwandy píše:Ghallest píše:Uz ho vazne potrebujem...Dwandy píše:Když pošleš sms a nic ti nepříjde tak nemáš posílat další ale máš nám napsat na náš email [email protected]
dobře, ale musíš nám napsat na ten email, tohle je problém kde potřebujem znát tvoje osobní data.
- Ghallest
- Kolemjdoucí
Ghallest píše:uz som napisalDwandy píše:Ghallest píše:Uz ho vazne potrebujem...Dwandy píše:Když pošleš sms a nic ti nepříjde tak nemáš posílat další ale máš nám napsat na náš email [email protected]
Prečo sa mi nikto neozyva na ten email ?
- Ghallest
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1