• Stránka 1 z 1
[P]Žádost do A-Týmu,sekce Dust 2 only/Pub obecně
Nick ve hře: Fjb
Nick na fóru: Fjb
Věk: 23
Steam nick: Fjb
Steam ID: STEAM_0:1:572099361
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=80945
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádný,hraju to přes 10 let,nemám důvod vyhledávat způsob pomůcky k zabíjení enemies a nikdy bych si nic takového do PC nestáhl,už jen proto že to obsahuje viry které je pak těžko dohledat a odebrat.
Niečo o sebe: Ahoj,jmenuji se Frank,je mi 23 let a momentálně bydlím v Pardubicích.
Jsem zaměstnaný v call centru zaměřující se projektem covid-19 a má pozice je TeamLeader,takže mám pod sebou lidi a dávám jim rozkazy
. Momentálně naše firma je doma a máme všichni home-office,vidíme to na dlouho a moje práce je 4,5 hod. denně,poté nemám nic na práci a vrátil jsem se k CS 1.6
. Začal jsem hrát na vašem portálu a zakoupil EVIP,jelikož je to dobrá pomůcka k tomu aby si tu hru člověk více užil.Baví mě hrozně pomahát,jsem přátelský,rád vysvětlím co není jasné a jsem slušný člověk
.Jinak mezi mé hobby patří hlavně hraní her na PC,sport,posilka.Pokud budu úspěšný stát se jedním z Vás,tak moje aktivita bude každý den,jak na webu tak i na serverech.Mám zkušenosti s AMX_menu,s příkazama,byl jsem totiž 7 let zpátky adminem na portále který už neexistuje
,ale něco si pamatuji,takže vysvětlování/pohovor nebude semnou složitý.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Zatím po dobu co jsem hrál třeba na Dust 2 only #1,tak je tam hodně hráčů co kazí hru ostatním,nadávky do rodiny,nějaký ten no smoke,no flash občas tam prolítlo pár hráčů s SH
,takže určitě bych chtěl být podporou pro server,podílet se na chodu portálu a určitě pomoct s čím koliv kdo si nebude s něčím mít rady,TS 3 mám,tam budu taky,takže kdyby někdo chtěl nahlásit cheatera nebo hráče který dělá někde bordel,stačí se napojit a budu tam do vteřiny. 
Děkuji za čas který věnujete přečtení mé žádosti a přejí vám hezký zbytek dne.
Nick na fóru: Fjb
Věk: 23
Steam nick: Fjb
Steam ID: STEAM_0:1:572099361
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=80945
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádný,hraju to přes 10 let,nemám důvod vyhledávat způsob pomůcky k zabíjení enemies a nikdy bych si nic takového do PC nestáhl,už jen proto že to obsahuje viry které je pak těžko dohledat a odebrat.
Niečo o sebe: Ahoj,jmenuji se Frank,je mi 23 let a momentálně bydlím v Pardubicích.
Jsem zaměstnaný v call centru zaměřující se projektem covid-19 a má pozice je TeamLeader,takže mám pod sebou lidi a dávám jim rozkazy

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Zatím po dobu co jsem hrál třeba na Dust 2 only #1,tak je tam hodně hráčů co kazí hru ostatním,nadávky do rodiny,nějaký ten no smoke,no flash občas tam prolítlo pár hráčů s SH

Děkuji za čas který věnujete přečtení mé žádosti a přejí vám hezký zbytek dne.

-
Fjb - Amatér
[P]Žádost do A-Týmu,sekce Dust 2 only/Pub obecně
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost do A-Týmu,sekce Dust 2 only/Pub obecně
Čau, přidej si mě na Steam, totožný nick, jako tady
Mám pár otázek...

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: Žádost do A-Týmu,sekce Dust 2 only/Pub obecně
Na Steamu jsme se prozatím domluvili. Momentálně zamítnuto.
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Žádost do A-Týmu,sekce Dust 2 only/Pub obecně
Přijat, vítej 

-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1