Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyř.]Tafi/jb2/fk

Příspěvekod Benjamin555 » 09 lis 2020, 20:50

1. Nick: Tafi
2. Steam ID: STEAM_0:1:107839638 https://imgur.com/a/eGwxQD6 (za kvalitu se omlouvám, foceno na mobil. neuložil se mi scr.
3. Datum a čas: 9.11.2020 19:50+-
4. Popis situácie: Simon řekl příkaz: "Po otevření vašich cel půjdete v čupu za simonem" V čupu jsem šel, tafi ke mně přiběhl a zabil mě. Tuto situaci jsem neřešil, řekl jsem že mu nebudu dělat svět horší a nechal jsem to být. Další kolo simon dal stejný příkaz, já zase šel v čupu a tafi mě znovu zabil. Tafiho výmluva byla: "Nešel jsi v čupě" Fk byly určitě ůmyslné, mikrofon jsem si nebral protože jsem to viděl zbytečně s ostatnímy ct a jak tafiho znám, řekl by určitě nějakou blbost či by mě poslal na forum.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/944949549
6. Vyčasovanie: 38:57 - první fk 42:59 druhý fk.
"Buď lepší každý den"

Ex-Akademik : >>> JailBreak (18.9.2019)
Benjamin555
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyř.]Tafi/jb2/fk

od Rumcajz » 09 lis 2020, 20:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tafi/jb2/fk

Příspěvekod Poland » 09 lis 2020, 21:10

Ahoj,

PPčko je v řešení. Vyřeším ho já.

Měj strpení.

Díky.

-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Re: Tafi/jb2/fk

Příspěvekod Poland » 09 lis 2020, 22:11

Takže k věci.

FK to nebyli ani jeden. Nešel si celou cestu od začátku v čupě. ALE Tafi už nebude nikdy takto zabíjet hráče. Pokud ano, tak ho trest nemine! Takové rankerství na JB nepatří.

Hráče bych na serveru přehodil, při opakování dostane ban.

Díky.

Vyřešeno.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Re: [Vyř.]Tafi/jb2/fk

Příspěvekod Tafi » 09 lis 2020, 22:28

Zdravím, ještě bych se k tomu rád vyjádřil, i když Poland říkal že nemusím.

Na Jailbreaku jde především o to hráče zabavit a ne se jich zbavit. Tahle moje reakce byla přehnaná, to uznávám. Kdybych tímto způsobem zabíjel pořád každého, tak na serveru nikdo živý nezbude. Někdy si prostě beru pravidla až moc k srdci, nehledě na to, jestli hra bude ostatní bavit nebo ne. Takže se omlouvám, už se to nebude opakovat.

Tohle nahlášení je pro mě poučení do budoucna:
1.) Budu hrát volnějším tempem.
2.) Nebudu zabíjet za každou kravinu.
3.) Než někoho zabiju, pořádně si to napřed to rozmyslím.

Ještě bych chtěl dodat jednu věc. Benjamine, sice tě moc nemusím, ale určitě tyhle killy nebyly schválně kvůli tomu, že tě nemám rád. Co říkáš na to, kdybychom zakopali válečnou sekeru? Oběma by se nám určitě hrálo na serveru líp.

e.Marí: +rep takhle už pořád. :roll: :lol:
Tafi
Mistr
Mistr

Re: [Vyř.]Tafi/jb2/fk

Příspěvekod Benjamin555 » 10 lis 2020, 08:52

Děkuji za rychlé řešení, sice tedy nevím kdy jsem v čupu nešel, určitě v jednom killu jsem si na to dával pozor a šel jsem přimo od otevření cel, ale nebudu už to dále řešit - Na hraní přesně podle pravidel už nemám, respektuji vaše rozhodnutí. Děkuji Tafimu že se vyjádřil.

Ps: S Tafim jsem nikdy nic neměl, je to hráč tak jak se patří, jeho kola mě i baví :)
"Buď lepší každý den"

Ex-Akademik : >>> JailBreak (18.9.2019)
Benjamin555
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na JailBreak Servery