• Stránka 1 z 1
[V]Změna nicku od admina a porušení práv klobouk_h
Zdravím rád bych nahlásil opakovanou změnu nicku, samozřejmě od admina klobouk_h
jednalo se o server D2 a čas je 19:50 09.11. 2020 až 20:05 09.11.2020 změna byla provedena bez mého svolení a stalo se tak 3x. Tímto mi mi znemožnil využít předplacených výhod. To by se dalo přehlédnout... ale tímto udělal něco co prostě neodpustím. Pochopil bych kick, ban, atd, pokud bych se choval nepřiměřeně, spoléhám na vyjádření admina klobouk_h. Ale tohle už je přes čáru. Nemusím se snad rozepisovat jakým způsobem byli zneužity práva. Dodám jen že Perma Ban byl byl pochopitelnější.
Admin: klobouk_h

Admin: klobouk_h
-
Kape - Amatér
[V]Změna nicku od admina a porušení práv klobouk_h
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Změna nicku od admina a porušení práv klobouk_h
ahoj,
zapřísáhle se ti omlouvám za komplikace s hrou, myslel jsem, že se seš admin tudíž by se ti nic změnou nicku neomezilo.
Nicméně nerozumím proč jeden topic chceš smazat a následně druhý založíš. Byl to joke, který vyplynul ze hry. Máš mě na steamu pokud chceš něco dál řešit.
zapřísáhle se ti omlouvám za komplikace s hrou, myslel jsem, že se seš admin tudíž by se ti nic změnou nicku neomezilo.
Nicméně nerozumím proč jeden topic chceš smazat a následně druhý založíš. Byl to joke, který vyplynul ze hry. Máš mě na steamu pokud chceš něco dál řešit.
-
klobouk - CS 1.6 Admin
Re: Změna nicku od admina a porušení práv klobouk_h
Kloboučník se omluvil a předpokládám, že jeho omluvu přijmeš:)
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [V]Změna nicku od admina a porušení práv klobouk_h
Ok neberu .) Ale příště si dej pozor .) za mě vyřešeno.
-
Kape - Amatér
• Stránka 1 z 1