Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyř.]EdgarVoe JB1 FreeVD

Příspěvekod konvalinkaosrat » 09 lis 2020, 22:43

Nick: EdgarVoe
SteamID: STEAM_0:0:196604360
Datum a cas: 9.11 21:50
Popis situacie:
EdgarVoe ako simon prikazal hracom, ze pojdu v cupe do boxu. Tcko Piratix nesplnil prikaz hned, tak ho zabilo CT. Edgar zacal vykrikovat, preco som ho zabil ja, aj ked som ho vlastne nezabil, ale zabil ho qwerty. Ja som obhajoval spoluhraca, ale Edgar si mlel svoje a neuznal mi za pravdu.
Dokaz:
7:20 prikaz, 25:35 Edgar napriek mojim upozorneniam dal free VD svojmu kamosovi Piratixovi.
HLTV: http://leteckaposta.cz/990267186
konvalinkaosrat
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyř.]EdgarVoe JB1 FreeVD

od Rumcajz » 09 lis 2020, 22:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: EdgarVoe JB1 FreeVD

Příspěvekod Tensay » 09 lis 2020, 22:57

Ahoj,
pozrel som sa na HLTV a je pravda že nesplnil príkaz a ja som sa poriadne na tú celu nepozrel z ktorej išiel, predsa nemôžem ako Simon mať 12 či koľko ciel naraz na očiach a ešte k tomu hrať s 5CT a z toho hrali normálne 2. A keď som sa opýtal prečo dostal kill tak si povedal za to že nešiel v čupe, tak som povedal že dostal FK pretože som povedal že kto chce MIK nech IDE na stoly, ty si v hre nič nepovedal o tom že by nesplnil príkaz. A keď si niekto pozre HLTV tak uvidí čo si robil minulé kolá ako napr.: FK nedal si vysvetlenie, nehlídaš Simona a robíš blbosti a aj preto som nemal najmenší dôvod ti veriť kedže mi iné CT nič nepovedalo a ty si nerobil čo máš.
=======================================================================================
Tensay
Zkušený
Zkušený

Re: EdgarVoe JB1 FreeVD

Příspěvekod Poland » 09 lis 2020, 23:49

Akademik si dá větší pozor na to, co nahlašuje a bude si vše 3x kontrolovat, než to podá ke kontrole. Zbytečně tu pak řešíme kraviny. Akademik poučen na steamu, tentokrát ban není třeba.

Ty se příště chovej na serveru normálně, kdybych tam byl já a takto bys mi odpovídal, tak bys mohl s přehozem počítat.

Zkuste se na tom serveru naučit spolupracovat a komunikovat. Je to hra, která má svá pravidla a ne že jich je málo. Když se budete zbytečně dohadovat, tak to končí maximálně zbytečnými bany.

Vyřešeno.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Zpět na JailBreak Servery