I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] TERA | Cheaty?

Příspěvekod Bubais » 10 lis 2020, 11:23 VIP

Zdravím, včera jsem potkal na serveru administrátora TTT Teru. Rozhodně nechci nikomu pohoršovat nebo tak, ale včera padnul takový kill, který jsem nepochopil a byl bych rád, kdyby se na to někdo podíval. :lol:
Důkazy: Z pohledu hráče: https://www.youtube.com/watch?v=soqX15Bsxg4
Z pohledu Tery: https://www.youtube.com/watch?v=fxrUeoj ... e=youtu.be (Od 20s videa)
Je nutné podotknout že na 1. videu z pohledu hráče se jedná opravdu o hráče Teru a z jeho pohledu (který mi poslal Tera) je to nějaký cfjuftbxxfgz. S Terou jsem si o tom normálně psal a ani jeden z nás to nepobral :lol:
Děkuji za vysvětlení, Bubais :lol:
Bubais
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Z] TERA | Cheaty?

od Rumcajz » 10 lis 2020, 11:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TERA | Cheaty?

Příspěvekod ericek111 » 10 lis 2020, 13:01

Ak je táto jedna situácia to jediné, čo máš, dovolím si sťažnosť uzavrieť.

Nick sa Ti pravdepodobne bugol z iného hráča pri pretáčaní dema.

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy