• Stránka 1 z 1
neoprávněné roundbany
zdravím, po cca týdnu jsem přišel na Basebuilder a tam mě čekalo nemilé překvapení 50RB. Vůbec nechápu důvod a ani nevím od koho to přišlo. předtím jsem měl nějaké rb za blokováni atp. ale to už je minulost. Prosím o vysvětlení, čekám kdyžtak na ts, nemusíte tu vypisovat. jméno duff dik
- duff123
- Kolemjdoucí
neoprávněné roundbany
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: neoprávněné roundbany
Zbieraš roundbany ako na bežiacom páse.. mal si ich niekoľko x po 10 , nepomohlo, dostal si 20, nepomohlo, dostal si 30, nepomohlo .. dal som ti teraz 50 aby si mal u zm čas rozmýšľať nad tým čo robíš.
Hráč banovaný niekoľko x v hre a následne niekoľko x banovaný na základe nahlásení v PP kde je na demách vidieť ako úmyselne porušuje pravidla, blokuje všetkým kempy, sťahuje bloky pod zem, druhým hráčom chodí do stavieb a následne ich blokuje.
PS: Výhovorky že to robí tvoj mladší brat nikoho nezaujímajú. Ak je to tak ako píšeš zahesluj si PC.
Hráč banovaný niekoľko x v hre a následne niekoľko x banovaný na základe nahlásení v PP kde je na demách vidieť ako úmyselne porušuje pravidla, blokuje všetkým kempy, sťahuje bloky pod zem, druhým hráčom chodí do stavieb a následne ich blokuje.
PS: Výhovorky že to robí tvoj mladší brat nikoho nezaujímajú. Ak je to tak ako píšeš zahesluj si PC.
mame spoelcny pc. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley
asi. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley
to byl bratr maly. Gamesites.cz ^BaseBuilder New bb_alley
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
gerak presne si to popsal, tak jak to bylo, ale zapomnel si zminit, ze mam vsechny moje roundbany odchozene a za vsechno co jsem udelal jsem byl potrestany s vyjimkou toho posledniho. ja jsem ted tak 5 dni nehral a predtim jsem se choval normalne a dojdu na server a pleska gerak vyhrabe nejake mesic stare demo kde blokuju kempu a da mi za to 50RB. POPROSIM VYJADRENI HLSA BASEBUILDER MODU, PROTOZE TENHLE ADMIN JE ZMANIPULOVANY A NECHCI S NIM MIT CO DOCINENI. DEKUJI
- duff123
- Kolemjdoucí
Tie roundbany si dostal 7.11., takže trošičku klameš o tom, že si sa predtým správal normálne. Ak sa ospravedlníš a sľúbiš, že budeš pekne hrať podľa pravidiel, som ochotný ti hodiť unban.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1