I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] Vendess neschopnost

Příspěvekod AwpOnly » 11 lis 2020, 12:34 VIP

Název tématu [Server / Nick admina]: jb#1 Vendess

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198996840955

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Hrac nadava v chate, napisal "pobodal i fotra ti" admin ho neupozorní, nekickne a neda mu ani ban. Napisem mu :

2020-10-30 00:21:08 vendess, co keby si sa zaujimal viac o chat ako o to ci chat bere simona alebo nebere? . Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves ba_jail_minecraftparty_v6

Adminova odpoved:

2020-10-30 00:21:18 nah. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves ba_jail_minecraftparty_v6

Neskor sa hraje normalne kolo, simon ma poslednych 2 hracov, 1 hrac je afk a 2 hrac pocuva simonove prikazy, prezil ako posledny. Admin, ktory je mrtvy slayne afk hraca, v rovnakom kole sa ho spytam

2020-10-30 00:28:43 free slay. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves ba_jail_minecraftparty_v6
2020-10-30 00:28:39 preco si ho zabil?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves ba_jail_minecraftparty_v6

Admin zas velmi chytre odpovie

2020-10-30 00:28:51 ja by som ho dal na forum. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves ba_jail_minecraftparty_v6
2020-10-30 00:28:48 jn. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves ba_jail_minecraftparty_v6

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: ulozto

36:32 - hrac nadáva a admin to ignoruje
46:30 - nezmyselny slay afk hraca

ja by som ho dal na forum.

mas to tu, lasko
AwpOnly
Spamer
Spamer

[Zamietnuté] Vendess neschopnost

od Rumcajz » 11 lis 2020, 12:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vendess neschopnost

Příspěvekod Vendess » 12 lis 2020, 00:33 VIP

Po usilovnom hľadaní som sa dostal k chat logu z daného dňa, keďže z tvojej stiažnosti som sa toho fakt veľa nedozvedel tu je link na riešenú konverzáciu na servery. Očividne hráč napísal danú vec do chatu, na druhú stranu o riadok nad nadávkou je ako mi niekto ďakuje (čo som si ani nevšimol, však že, lebo inak by som ho logicky upozornil a hráčovi by som napísal niečo typu "np" a podobne), ja sa však uskromním a ospravedľňujem sa že som si nevšimol Honzovu správu aj keď tá veta bola podľa mňa off content a nevidím že by bola na niekoho mierená.

Admini nie sú kamery, tak nemôžte čakať že si všimneme všetko.

Teraz sa však dostávam k 1. veci ktorú nechápem. Prečo je táto stiažnosť napísaná až dnes keď sa daná vec odohrala tak pred 12 dňami :D , ospravedľňujem sa ale fakt neskladujem informáciu tohto typu po dobu dvanástich dní ak sa rozumieme. Ešte k tomu z rannej hodiny
2020-10-30 00:21:08
keď si niekedy nie som schopný zapamätať akú farbu som reportol v Among Us keď hráme late night lobby, ale tak to stranou.

Ďalšou vecou je tvoje vyjadrovanie, čo som pochytil z tvojho správania sa tu na fóre a na servery ti neustále ide o vyvolávanie konfliktov a nezhôd. Ak by si mi napísal vetu typu: "Admin, sleduj chat hráč ti tam nadáva." keď už sa tak veľmi chceš hrať na to, že ti ide o to aby bol na servery poriadok, tak by som sa možno aj vyjadril serióznejšie. Namiesto toho napíšeš
vendess, co keby si sa zaujimal viac o chat ako o to ci chat bere simona alebo nebere?

Stará známa fráza nestaraj sa adminom do roboty a keď už, tak aspoň slušnejšie. A keď už tu chceš vyberať kvotácie z logov tu je pekný príklad toho čo som spomínal
☂️ woem Vendess ignoruje chat

☂️ woem vidim to na dalsiu stiznost

K slayu ti viem povedať jedno, pravdepodobne bol oprávnený, niečo typu že bol zapnutý box, a pod. ak nie tak som sa len snažil urychliť hru aby mŕtvy hráči nemuseli o 1nej ráno čakať pokiaľ sa simon spamätá a zabije AFK hráča. Navyše demo čo si dodal mi veľmi pomohlo sa rozpamätať vid. link.

No neviem čo už k tomu dodať. Možno tak maximálne môj názor, áno súhlasím, admin sa na servery má chovať vyspelo pretože reprezentuje portál, atď. atď... ide tu však o to, že ak vy sa neviete správať k adminom ľudskejšie nie je nečakané, že toho nebude mať nejaký kolega dosť a napíše niečo zľahka arogantné ako ja :roll: . Ak sa ťa to veľmi dotklo ospravedľňujem sa ti, nabude sa budem vyjadrovať viac na úrovni.

Avšak ako tak čítam tvoje príspevky (príklad) tak som sa z tejto situácie predsa aspoň trošku pobavil a nepochybujem, že sa ti týmto spôsobom už nejaký admin do chatu vyjadril. To je asi tak vsjo. Ak to chceš ďalej riešiť asi dodaj demo ešte raz, tento krát správne. :geek:

PS: A ty čo to čítaš a riešiš túto stiažnosť, ospravedľňujem sa za takúto essay ale tak je corona do mesta popiť sa asi aj tak nechystáš tak dúfam že aspoň trošku pobavilo. :)
Obrázek
天上天下唯我獨尊
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod AwpOnly » 12 lis 2020, 01:38 VIP

zajtra ked bude cas dodam funkcne demo
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod AwpOnly » 12 lis 2020, 11:56 VIP

AwpOnly píše: zajtra ked bude cas dodam funkcne demo

dnes * :roll:

ulozto
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod Vendess » 12 lis 2020, 18:56 VIP

No ako som už povedal,

K slayu ti viem povedať jedno, pravdepodobne bol oprávnený, niečo typu že bol zapnutý box, a pod. ak nie tak som sa len snažil urychliť hru aby mŕtvy hráči nemuseli o 1nej ráno čakať pokiaľ sa simon spamätá a zabije AFK hráča.

Slay bol teda "free" s tým že som ho zdôvodnil tým aby hráči nemuseli čakať pokiaľ sa simon dostane cez celú mapu k celám, nebolo to nič typu, že by som chcel zneužívať práva a podobne :roll: . Ak to danému hráčovi vadí, čo očividne nie lebo som v chate od neho nič nevidel, tak sry.

Inak nevidím nič iné čo tu ešte môžem riešiť. Tak asi už, len počkáme na verdikt niekoho z vyšších. 8-)
Obrázek
天上天下唯我獨尊
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ericek111 » 13 lis 2020, 01:35

Admin má právo v ojedinelých prípadoch slaynúť, dokonca kicknúť AFKujúceho väzňa, hlavne pre zachovanie plynulej hry na serveri. Samozrejme, tú správnu rovnováhu treba vždy nájsť a istejšie je počkať, kým ho zabije CT, čo pri AFKerovi netrvá dlho.

V tomto prípade slay výrazne urýchlil (posledné) kolo, o ktorého výsledku už bolo prakticky rozhodnuté.

V chate sa jedna správa ľahko prehliadne a s kickom za také reči problém nemám. Ak by riešil chat a nie Simona, zase by bol problém, že nesleduje hru.

Keď už nahrávaš na ulož.to, z tých všetkých súborozdieľacích služieb na internete, tak to demo aspoň skomprimuj, dík.

Sťažnosť zamietnutá.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy