Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] _Bubais | TTT

Příspěvekod Bubais » 11 lis 2020, 17:04 VIP

Nick na serveru: _Bubais

SID: STEAM_1:0:219793429

Sekce, na které chci práva: Trouble in Terrorist Town

Věk: 15

HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=40201

Bany, které jsem dostal: Jak na GS, tak i mimo GS mám čistý štít ;)

Něco o mně: Jmenuji se Patrik, mám 15 let a žiju v Ostravě. Momentálně studuii první ročník Obchodní akademie s.r.o. obor ekonomika a sport. Hraji také již 8 let fotbal, který mě stále baví a naplňuje a se školou mi naprosto vyhovuje. Ve svém volném čase kromě fotbalu si také rád zahraji jiné sporty, zajdu si ven s kamarády, podívám se na nějaký dobrý film a samozřejmě věnuji hodně času počítačovým hrám, konkrétně csku, kde hraji převážně TTT. Dle mého jsem člověk cílevědomý, spolehlivý, upřímný, ale také místy tvrdohlavý a líný. :shock:

Proč právě já: Na serveru potkávám často hráče, kteří porušují pravidla jak úmyslně, tak neznalostí pravidel. Vždy se snažím danému hráči situaci objasnit, či ho poprosit aby v porušování přestal, ale mě jako "normálního smrtelníka" většina hráčů neuposlechne a porušují pravidla dále. Tyto problémy bych chtěl vymezit mou velkou aktivitou a pomoct tak serveru aby pokud co nejméně někdo porušoval pravidla. Myslím si, že pravidla z větší části znám. S hráči na serveru vycházím dobře, s nikým nemám problém a totéž si myslím s adminy.

Zkušenosti s CS:GO: Na mém aktuálním steamu mám nahráno okolo 1400h. V roce 2018 jsem byl zde na CS 1.6 akademik: zadost-o-akademii-zeyn-t189408.html. Později v roce 2019 jsem také adminoval na portále Akafuka.cz (CS:GO), který byl zrušen. :o

Děkuji Vám za přečtení,
_Bubais :lol:
Bubais
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Zamietnuté] _Bubais | TTT

od Rumcajz » 11 lis 2020, 17:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: _Bubais | TTT

Příspěvekod ZelezoBeton » 13 lis 2020, 17:56 VIP

Ahoj,
Podmienka je min. 16 rokov, ale vidím tam potenciál. Pokračuj v nahlasovaní, chovaj sa ako budúci admin a ak nás presvedčíš môžeme sa pobaviť o nejakej výnimke.

Nateraz zamietnuté.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů