• Stránka 1 z 1
[V] Matthew / prehoz za nic
dobry den dneska som dostal prehoz od admina Matthew za to ze som sa hral asi 2 sekundy , pricom mi to bolo dovolene samotnym Simonom , admin zacal hovorit ze nic take nepovedal atd.. proste mi povedal ze "Chod chod" na to ze ja som povedal "idem na auta"
Vycasovanie 12:15 zaciatok to je cele
demo : http://hltv.fakaheda.eu/20312-201113163 ... sh.dem.zip
Vycasovanie 12:15 zaciatok to je cele
demo : http://hltv.fakaheda.eu/20312-201113163 ... sh.dem.zip
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
[V] Matthew / prehoz za nic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Matthew / prehoz za nic
Situácia mi bola vysvetlená ešte keď som bol na serveri.
Keď Ti Simon povie aby si dal MFK a ty ho dáš, tak sa budeš odvolávať na to, že ti to kázal on? Asi nie.
Tvojou povinnosťou je strážiť Simona, keď sa chceš hrať, zapni si singleplayer.
Sťažnosť zamietnutá.
Keď Ti Simon povie aby si dal MFK a ty ho dáš, tak sa budeš odvolávať na to, že ti to kázal on? Asi nie.
Tvojou povinnosťou je strážiť Simona, keď sa chceš hrať, zapni si singleplayer.
Sťažnosť zamietnutá.
-
Habs - Spamer
Re: Matthew / prehoz za nic
Ahoj.
keďže som bol ja simon tak sa tu vyjadrím. Tčku som povedal nech vyhodí ten granát preč tak ho vyhodil a potom začal talent vyprávať. hovoril niečo v zmysle "prečo si ho nezabil ved mal granát hodiť preč" tak som mu odpovedal "je to tvoja demencia že si sa neotočil." tvoja odpoveď "ok tak ja idem niekde na autíčka aby ma to neflashlo nabudúce niečo v tom zmysle" Moja odpoveď bola "Choď, Chod"pretože som na teba už nemal nervy čo si tam za hlúposti hovoril tak si išiel pravdepodobne urazený na autíčka a potom si dostal prehoz. Ak by si nešiel na tie autičká tak si hraješ u CT dalej.
keďže som bol ja simon tak sa tu vyjadrím. Tčku som povedal nech vyhodí ten granát preč tak ho vyhodil a potom začal talent vyprávať. hovoril niečo v zmysle "prečo si ho nezabil ved mal granát hodiť preč" tak som mu odpovedal "je to tvoja demencia že si sa neotočil." tvoja odpoveď "ok tak ja idem niekde na autíčka aby ma to neflashlo nabudúce niečo v tom zmysle" Moja odpoveď bola "Choď, Chod"pretože som na teba už nemal nervy čo si tam za hlúposti hovoril tak si išiel pravdepodobne urazený na autíčka a potom si dostal prehoz. Ak by si nešiel na tie autičká tak si hraješ u CT dalej.

-
SopliakPali - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1