I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Majk/JB2

Příspěvekod Pooky74 » 16 lis 2020, 02:44

1.) Admin Majk je simon, odepisuje si někomu a nevěnuje se hře
2.) Majk nazve simona kokotem
3.) Majk začíná opět afkovat, což vyvrcholí ve vzpouru
4.) Majk opět afkuje, nacož T udělá vzpouru a simon umírá
5.) Majk má simona a rozhodne se že nebude hrát, ani simonovat
6.) Hráč maniac šel nepřímou cestou, na místo určené simonem přichází pozdě. Majk mu nedá ani nevýhodu, ani ho nezabije, místo toho vede dál debatu s ctčkem. A nakonec mě ještě nechá zabít ctčko.
7.) Majk OPĚTOVNĚ AFKUJE A OPĚTOVNĚ KVŮLI NĚMU UMŘE CTČKO
Toto je první demo, název dema: hlidkovacinost2.dem
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8.) Adisca je u CT, skáče ze střechy dolů a vrací do do ZB, přibližuje se k němu Majk tak ho adisca jednou hitne taserem, Majk bez varování Adiscu hned slayne
Druhé demo, název dema:20546-2011160037-jail_humor_2K20.dem
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Důkazy a vyčasování:
1.) demo: http://leteckaposta.cz/260582826
2.) demo: http://leteckaposta.cz/258852670
Vyčasování: : 17:46, 20:27, 22:00, 28:00, 28:40, 31:45, 33:05, 41:51, Druhé demo: 22:00
Pooky74
Amatér
Amatér

[Vyriešené] Majk/JB2

od Rumcajz » 16 lis 2020, 02:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Majk/JB2

Příspěvekod Majky97 » 16 lis 2020, 14:24

1, K tomu afkovaní mám k tomu své rodinné nebo osobní důvody
2, Co se týče maniaka tak jsem tam nic takového neviděl ale možná jsem si nevšiml na demu jestli to tam je
3, A co se týče hráče Adisca tak ten mě zbytečně provokoval na předchozí mapě. potom ta další šel dolu prošel kolem mě a vrátil se a hitl mě proto dostal hned slay kdyby mě neprovokoval zůstanu u slovního jednání
Majky97
Zkušený
Zkušený

Re: Majk/JB2

Příspěvekod ThePeace » 16 lis 2020, 15:46 VIP

K tomu ako takému nevenovaniu hry, ak admin hovorí pravdu, tak to rešpektujem. Ale admin by si mal byť vedomý, že takto sa hrať JB, z jeho pozície, nedá. Preto (keďže to trvalo celé demo) mal admin zvoliť možnosť odpojenia sa zo hry a ďalšie body sťažnosti by tu ani spomenuté vôbec nemuseli byť.
Admin aj keď bol prítomný v hre (napr. v dobe Simonovania) tak tiež nedával pozor na hru, k tomu bolo dopustené nadržovanie. Nechápem ani prečo sa hral na trampolíne a sám nestrážil Simona, keď bežne sa na toto hráči upozorňujú.
A samotnému hráčovi nadávku nepovedal, teda na deme to nejde stopercentne určiť, resp. bolo tam povedané kok, ale hráča dementom nazývať rozhodne nemal. Poriadok na serveri si mal tiež urobiť, keď bol prítomný a vkuse mu CT skákalo do reči.
K Adiscovému slayu - ten bol oprávnený.

Sťažnosť oprávnená. Admin bude poučený.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy