• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] Cute Wolf / JB2 / FK
1. Nick: Cute Wolf
2. Steam ID: STEAM_0:0:491134888 ; https://ctrlv.cz/ZKIM
3. Dátum a čas: 14.11.2020 15:30
4. Popis situácie: Vyhrál jsem všechny poslední reakce, když simon vybíral na atrakci. I přesto mě poslal jako posledního plnit atrakci a když jsem to nezvládl, zabil mě. Chat totálně ignoroval a četl jen, co sám chtěl. Stačil by mikrofon, nebo aspoň pitomá omluva na konci.
5. Dôkaz: https://uloz.to/file/JOG5HfyMxWFu/jb2greytown-dem
6. Vyčasovanie: 47:55 - 49:35 | Atrakce + FK
2. Steam ID: STEAM_0:0:491134888 ; https://ctrlv.cz/ZKIM
3. Dátum a čas: 14.11.2020 15:30
4. Popis situácie: Vyhrál jsem všechny poslední reakce, když simon vybíral na atrakci. I přesto mě poslal jako posledního plnit atrakci a když jsem to nezvládl, zabil mě. Chat totálně ignoroval a četl jen, co sám chtěl. Stačil by mikrofon, nebo aspoň pitomá omluva na konci.
5. Dôkaz: https://uloz.to/file/JOG5HfyMxWFu/jb2greytown-dem
6. Vyčasovanie: 47:55 - 49:35 | Atrakce + FK
- Tafi
- Mistr
[Vyřešené] Cute Wolf / JB2 / FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cute Wolf / JB2 / FK
Ahoj,
nahraj demo na jinou stránku, na ulož.to to stahujeme věky.
Čeká se...
nahraj demo na jinou stránku, na ulož.to to stahujeme věky.
Čeká se...
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Re: [Čeká se...] Cute Wolf / JB2 / FK
Už demo nemám. Smazal jsem ho. Kam to mám tedy příště hodit? Já zvolil uložto, protože to píšete místo letecké pošty. Za mě byla letecká nejlepší, nevím jaký s tím máte problém, mně funguje skvěle. 

- Tafi
- Mistr
S leteckou je takový problém, že z ní nejde stahovat na všech prohlížečích.
Za mě je nejlepší úschovna.
Ještě ti to tady nechám do rána otevřené, kdyby se ti to chtělo stáhnout a nahrát na jinou stránku.
Za mě je nejlepší úschovna.
Ještě ti to tady nechám do rána otevřené, kdyby se ti to chtělo stáhnout a nahrát na jinou stránku.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

-
Paulie105 - Mistr
Ahoj,
FK jsi nedostal, byli jste 4 saimon řekl co máte dělat. Dal poslední reakci jeden hráč šel na atrakci a umřel, další 2 to dali. Ty jakožto poslední na tom bloku, musíš jít taky protože další 2 hráči před tebou to dali taky. I kdyby dal první reakci s výhodou na skok, a řekl ti jenom že půjdeš poslední tak stejně tu atrakci musíš jít taky plnit jelikož 2 tví spoluhráči atrakci splnily.
Takže ponaučení zní, když máš poslední reakce na skok a je vás víc a někdo před tebou to splní tak jak saimon chtěl. Tak musíš jít taky, saimon si tímto pouze vybíral pořadí kdo jak půjde což nemusel. Kdyby řekl že půjdete všichni a nějaký hráč to udělal tak si vás mohl potom vybírat random.
FK jsi nedostal, byli jste 4 saimon řekl co máte dělat. Dal poslední reakci jeden hráč šel na atrakci a umřel, další 2 to dali. Ty jakožto poslední na tom bloku, musíš jít taky protože další 2 hráči před tebou to dali taky. I kdyby dal první reakci s výhodou na skok, a řekl ti jenom že půjdeš poslední tak stejně tu atrakci musíš jít taky plnit jelikož 2 tví spoluhráči atrakci splnily.
Takže ponaučení zní, když máš poslední reakce na skok a je vás víc a někdo před tebou to splní tak jak saimon chtěl. Tak musíš jít taky, saimon si tímto pouze vybíral pořadí kdo jak půjde což nemusel. Kdyby řekl že půjdete všichni a nějaký hráč to udělal tak si vás mohl potom vybírat random.
Kdo si hraje nezlobí
NoSwear

-
NooSwear - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešené] Cute Wolf / JB2 / FK
Jsi si jistý NoSwear? Vždyť přece ten kdo skočí poslední na poslední reakci, tak má nevýhodu. Jelikož já všechny reakce vyhrál, proč bych měl mít nevýhodu? Pokud chtěl určit pořadí, tak měl například dát první reakci s výhodou na skok o to, kdo půjde poslední.
e.NoSwear: Ahoj napsal jsem to špatně, ale tak nebo tak jsi FK nedostal ale to už asi víš
e.NoSwear: Ahoj napsal jsem to špatně, ale tak nebo tak jsi FK nedostal ale to už asi víš

- Tafi
- Mistr
• Stránka 1 z 1