I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Sťažnosť na admina Kubeyy

Příspěvekod Yebuktokok » 19 lis 2020, 18:53

Dobrý deň,

týmto chcem podať SŤAŽNOSŤ na admina menom "Kubeyy". Predmetom dôvodu je toto téma:
https://www.gamesites.cz/forum/ziadost-o-prava-na-knife-t234411.html

Po 7 mesiacoch hrania na skvelých Knife serveroch som sa rozhodol, že si požiadam o admin práva, aby som mohol pomáhať s udržiavaním serverov v adekvátnom stave a aby sa zamedzilo hráčom porušujúcim pravidlá. Dostal som avšak zamietavú odpoveď s nemiestnym dôvodom, ktorý žiadnym spôsobom nešpecifikoval reálne odôvodnenie skutočnosti, na základe ktorej by moja žiadosť mala byť oprávnene odmietnutá.

V prvom rade teda podávam sťažnosť na dotyčného admina a žiadam vyšších kompetentných aby preverili dôvod tohoto zamietnutia, resp. prešetrili moju žiadosť opätovne a teda znovu vydali verdikt, ktorý verím, že nebude v rozpore s kladnými mravmi a vysvetlí dostatočne mne ako nezainteresovanému žiadateľovi dôvody zamietnutia a nasmeruje ho k prípadným ďalším krokom, ktoré by mohli viesť k zmene tohoto rozhodnutia apropo k úspechu v žiadosti.

Za kladné vybavenie tejto sťažnosti nadriadeným osobám vopred ďakujem a prajem ešte príjemný zvyšok dňa.

S pozdravom,
Adam Kunst.
Yebuktokok
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Sťažnosť na admina Kubeyy

od Rumcajz » 19 lis 2020, 18:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Sťažnosť na admina Kubeyy

Příspěvekod Seweee » 19 lis 2020, 19:30

Nepiš tady blbosti, nikoho to nezajímá.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy