• Stránka 1 z 1
[V]Sťažnosť na adminov Kubeyy a Sewee
Zdravím, predmetom je tento topik: https://www.gamesites.cz/forum/staznost-na-admina-kubeyy-t234432.html
Som hráč tohto portálu a dožadujem sa normálneho zrelého dôvodu, na základe ktorého bola moja žiadosť zamietnutá a tiež by som chcel požiadať o informácie, ktoré by mohli viesť k možnosti získať práva na vašich serveroch.
Z akého dôvodu k hráčom na portáli pristupujete takýmto štýlom? Nemyslím si, že moje vystupovanie charakterizuje niekoho, kto si robí srandu alebo chce robiť bordel. Chcem sa slušne spýtať na možnosti, ktoré mám a ako sa k ním môžem dopracovať.
Do dnešného dňa som si myslel, že HLSA je honosný, vysoko postavený post, v ktorom sú ľudia, ktorí vedia komunikovať s hráčom (klientom) na úrovni.
Ako klient právnického subjektu "Jan Balent" so sídlom 1.Máje 1527 - 43201, Kadaň a s identifikačným číslom 76533816 vás žiadam, aby ste sa so mnou bavili tak, ako sa s vami bavím ja a to je s úctou, rešpektom a hlavne slušne.
V opačnom prípade ako subjekt, ktorý si u vás zaplatil patričné služby budem dávať podnet na českú obchodnú inšpekciu za neadekvátne správanie voči spotrebiteľovi.
Ďakujem.
Som hráč tohto portálu a dožadujem sa normálneho zrelého dôvodu, na základe ktorého bola moja žiadosť zamietnutá a tiež by som chcel požiadať o informácie, ktoré by mohli viesť k možnosti získať práva na vašich serveroch.
Z akého dôvodu k hráčom na portáli pristupujete takýmto štýlom? Nemyslím si, že moje vystupovanie charakterizuje niekoho, kto si robí srandu alebo chce robiť bordel. Chcem sa slušne spýtať na možnosti, ktoré mám a ako sa k ním môžem dopracovať.
Do dnešného dňa som si myslel, že HLSA je honosný, vysoko postavený post, v ktorom sú ľudia, ktorí vedia komunikovať s hráčom (klientom) na úrovni.
Ako klient právnického subjektu "Jan Balent" so sídlom 1.Máje 1527 - 43201, Kadaň a s identifikačným číslom 76533816 vás žiadam, aby ste sa so mnou bavili tak, ako sa s vami bavím ja a to je s úctou, rešpektom a hlavne slušne.
V opačnom prípade ako subjekt, ktorý si u vás zaplatil patričné služby budem dávať podnet na českú obchodnú inšpekciu za neadekvátne správanie voči spotrebiteľovi.
Ďakujem.
- Yebuktokok
- Kolemjdoucí
[V]Sťažnosť na adminov Kubeyy a Sewee
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sťažnosť na adminov Kubeyy a Sewee
Ahoj, pošli nám ešte raz svoj herný nick, Steam ID a prípadne aj IP Knife serveru, kde hrávaš
Pretože podľa toho, čo si napísal do žiadosti, tak si u nás nikdy nehral... A potom nám skús vysvetliť svoj nickname na webe, ktorý nie je úplne náhodný 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Staznost zamietam. V ziadosti o prava mas zle hlstats a na servery nemas nahratu ani minutu.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1