• Stránka 1 z 1
[Vyř.] ILM/FK 2x
1.) ILM
2.) STEAM_0:0:441540833 ; https://ctrlv.cz/9eps
3.) 20.11.2020 +-/ 22:30
4.) Hrac ILM povedal ze som skocil posledny na reakcii , pricom som posledny nebol , nasledne mi zariadil kill . Do mikrofonu mi povedal ze som decko a ze to nepochopim . Nehladno na to ze 7/8 mapy afkoval. Ku koncu dal freekill hracovi Katijka hovoril ze to bolo "omylom".
5.) HLTV - http://hltv.fakaheda.eu/20312-201120231 ... mi.dem.zip
6.) 10:10 reakcia - hrač ma na mne namiereny crosshair STALE , 43:00 - opäť crosshari na hracovu hlavu .
Dodatok - TOTO JE SLUSNY HRAC? DOSTANE 4 HODINY A PRITOM TEN HRAC BY MAL DOSTAT MINIMALNE 12 . KEDZE TENTO HRAC DAL DOST KRAT FK NA MOJU OSOBU S POZDRAVENIM - BillionaireBoysClubTalent
2.) STEAM_0:0:441540833 ; https://ctrlv.cz/9eps
3.) 20.11.2020 +-/ 22:30
4.) Hrac ILM povedal ze som skocil posledny na reakcii , pricom som posledny nebol , nasledne mi zariadil kill . Do mikrofonu mi povedal ze som decko a ze to nepochopim . Nehladno na to ze 7/8 mapy afkoval. Ku koncu dal freekill hracovi Katijka hovoril ze to bolo "omylom".
5.) HLTV - http://hltv.fakaheda.eu/20312-201120231 ... mi.dem.zip
6.) 10:10 reakcia - hrač ma na mne namiereny crosshair STALE , 43:00 - opäť crosshari na hracovu hlavu .
Dodatok - TOTO JE SLUSNY HRAC? DOSTANE 4 HODINY A PRITOM TEN HRAC BY MAL DOSTAT MINIMALNE 12 . KEDZE TENTO HRAC DAL DOST KRAT FK NA MOJU OSOBU S POZDRAVENIM - BillionaireBoysClubTalent
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
[Vyř.] ILM/FK 2x
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ILM/FK 2x
V řešení..
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [V řešení...] ILM/FK 2x
Neplatný odkaz na hltv, oprav si to v obou tvých příspěvcích. Máš na to 24 hodin.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer

-
talenthunter - Zkušený
Fakaheda má bohuzel poslední dny výpadky. Problém s HLTV není na tvé straně, ale na straně fakahedy. Nejsme tedy schopní na situaci nijak mrknout.
Pokládám tedy za vyřešené.
Pokládám tedy za vyřešené.
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [Vyř.] ILM/FK 2x
dema mam stiahnute v pc , co to hned uzatvaraš ?!
http://leteckaposta.cz/490343756
http://leteckaposta.cz/865776564
http://leteckaposta.cz/490343756
http://leteckaposta.cz/865776564

-
talenthunter - Zkušený
Vyjádření: Ahoj, opět zase na mě tu brečíš na webu a já se ti směju, přejdu k věci
Simon říkal "poslední reakce na skok" já tě VIDĚL POSLEDNÍHO SKOČIT tak jsem tě zabil, pak si brečel Simonovy proč si dostal kill ten ti to také vysvětlil jak já, následně si žádal další kolo o mik a dalé brečel.. Viděl jsem tě SKOČIT POSLEDNÍHO NEVÍM CO DAL ŘEŠÍŠ UPLAKANKU. Afkoval jsem, protože jsem měl důležitější věci na práci než děti na JB jako si ty, Ano omylem jsem jí zabil, ale hned jsem se omluvil v Chatu při tomž mi Hráčka Katijka začala vyhrožovat, což já neřeším a směju se tomu. Ještě něco? Jdu se smát dal

Vyjádření: Ahoj, opět zase na mě tu brečíš na webu a já se ti směju, přejdu k věci

-
LMAOGasaty - Amatér
Za prve sa nebudes vyjadrovat kam nemas , za druhe situácia na demu , kedže si neni asi ani schopny si to pozriet, na tej reakcii som neskocil posledny , na deme je vidno jak mas na mne namiereny crosshair , podla mna si bol nalepeny 2 cm od monitora a pozeral na mna , hráč hned vedla mna skocil neskor takze nechapem jak si mohol povedat simonovi ze som skocil posledny ja . Dalej sa tu nebudem vyjadrovat , keby mal admin problem aj s demami ktore som mu stiahol budem mu k dispozícii jak na forum kde mi moze napisat PM tak na teamspeaku , hocikedy mi moze dat move kludne mu tie demá zazdielam aj cez obrazovku kedze fakaheda ma problemy , tolko z mojej strany.
A ak ste si nevsimli hráč "ILM" alebo "?" alebo "gasaty" je na mna zamiereny , vid pár staznosti kde mi aj nadaval na rodinu atď. viď linky.
post1047546.html#p1047546 - Tu mi nadáva podla fór menšiny že som pohlavny orgán atď
post1038643.html#p1038643 - Tu hráč ťahá rodinu (moju maminku <3 ) do rodiny
post1038230.html#p1038230 - Tu hráč mi pokazil hru za simona
post1038221.html#p1038221 - Tu hráč mi dal FK pritom videl ze zomna vypadol deagle
post1049188.html#p1049188 - Na tom deme ktoré som tam poslal z community mi hráč dal umyselny fk no ctcko mi dalo VD tak som to neriesil.
Chcel by som požiadať o tvrdší ban pre tohoto hráča , ktorý hneď ked prídem na server do mňa rýpe aťď. ano priznám sa občas mu zanadávam umiernejšími nadávkami v oficialnom jazyku lebo tento hráč je pre mňa úplne dno ked si dovolil mi rozprávať na rodinu . Tolko z mojej strany s pozdravom BillionaireBoysClubTalent
A ak ste si nevsimli hráč "ILM" alebo "?" alebo "gasaty" je na mna zamiereny , vid pár staznosti kde mi aj nadaval na rodinu atď. viď linky.
post1047546.html#p1047546 - Tu mi nadáva podla fór menšiny že som pohlavny orgán atď
post1038643.html#p1038643 - Tu hráč ťahá rodinu (moju maminku <3 ) do rodiny
post1038230.html#p1038230 - Tu hráč mi pokazil hru za simona
post1038221.html#p1038221 - Tu hráč mi dal FK pritom videl ze zomna vypadol deagle
post1049188.html#p1049188 - Na tom deme ktoré som tam poslal z community mi hráč dal umyselny fk no ctcko mi dalo VD tak som to neriesil.
Chcel by som požiadať o tvrdší ban pre tohoto hráča , ktorý hneď ked prídem na server do mňa rýpe aťď. ano priznám sa občas mu zanadávam umiernejšími nadávkami v oficialnom jazyku lebo tento hráč je pre mňa úplne dno ked si dovolil mi rozprávať na rodinu . Tolko z mojej strany s pozdravom BillionaireBoysClubTalent

-
talenthunter - Zkušený
Kamaráde můj dětský ban jsem dostal u nějakých odkazů kde si posílal, pokuď bych věděl, že jsem ti DAL FK tak se ti omluvím a dám ti VD další kolo, ale jak píšu NAPOSLEDY VIDĚL JSEM TĚ POSLEDNÍHO nevím co tu si řešíš, vím, že se mě chceš bavit ze svojí "kamarádkou" která nechodí do práce (nebudu jmenovat jméno) určo víš o koho se jedná, Delší trest? Tak mi vysvětli TY a z tvojím "gangem" proč mi neústale zveřejnujete moje osobní Informace? Př. jméno + Přijmení? Nebylo by ti to asi také příjemné, tak se dej do pohody a neřeš kraviny jako tvůj ostatek v tvém "gangu" díks.
-
LMAOGasaty - Amatér
To je super Talent, že to máš uložený.
Mrknu na to později. Do té doby lockuji.
Příště dema neházet na leteckou poštu. Akorát tím oddaluješ verdikt..

Příště dema neházet na leteckou poštu. Akorát tím oddaluješ verdikt..
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Tááákže dalo mi to solidní hodinku práce. Jsou zde verdikty všech třech nahlášení.
1) Mapa arctic - situace, kde Gasaty hlásí, že talent skočil poslední je totálně nesmyslná. Talent tam skočí snad první a kill mít nemá. Gasaty na něj celou dobu kouká a tak není možné, aby ho viděl poslední => FK
2) Mapa arctic - Kill na konci kola Katijce byl jasný úmyslný FK.
3) Mapa snow - první situace, kdy Gasaty zabije hráče Kubu, za to, že nešel na zadní stěnu - příkaz tam znít jde. Celkem čistě, ačkoliv zde došlo zřejmě k chybě mikrofonu, kde simonovi vypadly poslední dvě písmenka věty, to jako FK nepovažuji. CT tam dobře upozornili Gasatyho, admin by zasáhnul stejně.
4) Mapa snow - FK si zde opět nedostal. Vysvětlím ti dvě rozlišné situace.
Mimo to si neplnil příkaz simona. => Kill oprávněný.
5) Mapa birsey - Moc nechápu, co nahlašuješ. Simon řekl, že když bude otočený, tak musítě přewalkovat na druhý stůl a v momentě, když se otočí zpět, tak se nesmíte hýbat. VIP, které přežilo šlo jediné walkem, zbytek (ty a Dandeenka) ne, tak jste dostali kill. => Správné řešení situace, to že se Gasaty přeřekl a CT ho opravilo nic není, stane se každému a Gasaty nijak neprotestoval.
6) Mapa community - Simonovo vysvětlení atrakce a zapojování VD bylo velmi chaotické. To však mohl vyřešit přítomný admin a simona přehodit/upozornit. Já bych zde volil přehoz. To, že si byl v atrakci neznamená, že můžeš boxovat i když vyloženě simon řekne "zakazuji vám u tohoto boxovat" apod. => Dostal si tedy oprávněný kill. Zároveň nechápu, proč jste neplnili atrakci. Na daném HLTV je daný úsek pokažený a nevidím tam veškeré objekty atrakce. Čili nedokážu posoudit na 100 % vše.
Sečteno a podtrženo. Gasaty odejde s jedním banem a to s banem za Neschopnost CT. Odůvodněním je jasný záměr kazit hru hráčům Talent a Katijka. Pokud se bude Gasaty příště cítit ublížen, tím jak na něj kdokoliv vytahuje něco, co by neměl, potažmo kazí hru, má se obrátit zde na tuto sekci, kde mu já, případně jiní kontroloři rádi pomohou situaci v klidu a hlavně dle pravidel vyřešit.
Katijce a tobě Talente doporučuji se ke všem hráčům chovat ve stejné míře. Pokud máte společně problémy, řešte si je mimo server!
Díky za nahlášení.
-M.
1) Mapa arctic - situace, kde Gasaty hlásí, že talent skočil poslední je totálně nesmyslná. Talent tam skočí snad první a kill mít nemá. Gasaty na něj celou dobu kouká a tak není možné, aby ho viděl poslední => FK
2) Mapa arctic - Kill na konci kola Katijce byl jasný úmyslný FK.
3) Mapa snow - první situace, kdy Gasaty zabije hráče Kubu, za to, že nešel na zadní stěnu - příkaz tam znít jde. Celkem čistě, ačkoliv zde došlo zřejmě k chybě mikrofonu, kde simonovi vypadly poslední dvě písmenka věty, to jako FK nepovažuji. CT tam dobře upozornili Gasatyho, admin by zasáhnul stejně.
4) Mapa snow - FK si zde opět nedostal. Vysvětlím ti dvě rozlišné situace.
a) Hráč Pepa napíše do chatu "daj mik". Simon řekne: "Kdo chce mikrofon, ať jde zde na moje střely." Pepa pokojně jde na střely a začne mluvit o tom, jakou měl krásnou chytrou brunetku poslední noc. Simon ho zabije s odůvodněním, že si Pepa napsal "mik" a tak má automaticky mluvit o FK. => Pepa dostal FK. Tím, že ho simon poslal příkazem: "Kdo chce mik ať jde....", umožnil hráči mluvit o čem chce.
b) Hráč Pepa napíše do chatu "daj mik". Simon řekne: "Bude mluvit jen Pepa." Pepa začne mluvit o tom, jakou měl krásnou chytrou brunetku poslední noc. Simon ho zabije s odůvodněním, že si Pepa napsal "mik" a tak má automaticky mluvit o FK. => Ano, v tomto momentě má simon pravdu a Pepa měl skutečně mluvit jen o FK. - Tvoje situace
Mimo to si neplnil příkaz simona. => Kill oprávněný.
5) Mapa birsey - Moc nechápu, co nahlašuješ. Simon řekl, že když bude otočený, tak musítě přewalkovat na druhý stůl a v momentě, když se otočí zpět, tak se nesmíte hýbat. VIP, které přežilo šlo jediné walkem, zbytek (ty a Dandeenka) ne, tak jste dostali kill. => Správné řešení situace, to že se Gasaty přeřekl a CT ho opravilo nic není, stane se každému a Gasaty nijak neprotestoval.
6) Mapa community - Simonovo vysvětlení atrakce a zapojování VD bylo velmi chaotické. To však mohl vyřešit přítomný admin a simona přehodit/upozornit. Já bych zde volil přehoz. To, že si byl v atrakci neznamená, že můžeš boxovat i když vyloženě simon řekne "zakazuji vám u tohoto boxovat" apod. => Dostal si tedy oprávněný kill. Zároveň nechápu, proč jste neplnili atrakci. Na daném HLTV je daný úsek pokažený a nevidím tam veškeré objekty atrakce. Čili nedokážu posoudit na 100 % vše.
Sečteno a podtrženo. Gasaty odejde s jedním banem a to s banem za Neschopnost CT. Odůvodněním je jasný záměr kazit hru hráčům Talent a Katijka. Pokud se bude Gasaty příště cítit ublížen, tím jak na něj kdokoliv vytahuje něco, co by neměl, potažmo kazí hru, má se obrátit zde na tuto sekci, kde mu já, případně jiní kontroloři rádi pomohou situaci v klidu a hlavně dle pravidel vyřešit.
Katijce a tobě Talente doporučuji se ke všem hráčům chovat ve stejné míře. Pokud máte společně problémy, řešte si je mimo server!
Díky za nahlášení.
-M.
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
• Stránka 1 z 1