Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Chtěl bych zažádat o unban.

Příspěvekod matyasjahudka » 21 lis 2020, 00:58

Dostal jsem ban za wh. Ban byl neoprávněný protože Wh nemám s chetama zacházet neumí ani stahovat ej neumím bojím se viru atd a ani nemám peníze si nějaký ten chet koupit.
Jmeno ve hře: jahudka
Název topicu: jahudka /ttt#2
Vaše SID: STEAM_1:1:475041765
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/i ... id&Submit#
Popište co se stalo: Admin ignus mi začal říkaz jahudko, jahudko a bum přilítl mi ban za wh (permanentní) Což je normální ale nenechal mě nijak obhájit a ani důvod a jak vůbec dospěl k názoru že mám wh. Chtěl bych vysvětlení a unban na servr ttt. děkuji.

Předem se omlouvám za chybi v pravopise a interpunkci trpím chorobou nazývající se dizgrafie a dizleksie.
matyasjahudka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Chtěl bych zažádat o unban.

od Rumcajz » 21 lis 2020, 00:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Chtěl bych zažádat o unban.

Příspěvekod polskasila » 22 lis 2020, 23:36 VIP

Čau,
admin se nechal zrušit, takže máš UB. Pamatuj však, že pokud budeš cheatovat, ban dostaneš stejně znovu.

Vyřešeno.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Re: [V] Chtěl bych zažádat o unban.

Příspěvekod ericek111 » 24 lis 2020, 23:45

Po zhliadnutí dema ban za WH obnovený.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost