Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Demo freak/ToolsfCS1.6

Příspěvekod letoa » 23 lis 2020, 15:13 VIP

Ahoj.
Chtěl bych Vám představit program, přes který můžete spouštět dema v Counter-Strike 1.6
Netuším, zda někdo o tomto programu ví, že vůbec existuje. Samozřejmě to sem dávám pro Ty, co to neví.

Popis programu:
Spouští vám to přes Plochu dema v 1.6, ukazuje vám to záznam z chatu, ID / IP / SID / čas / hráče a další..

Doporučuji si ukládat všechny informace o hráčích, které chcete nahlásit, jelikož pokud si neuložíte ID hráče, tak se vám to v tom programu nenačte. Jelikož ten program prohlídne vaší složku s hrou a najde vše k tomu demu, co k němu patří.

Instalace je jednoduchá.. Najdete soubor hl.exe, kliknete a hotovo.. :) nic složité. Není zač.

Odkaz: https://ulozto.cz/tam/e5d20561-356b-433 ... 592c4377c8
Odkaz2: http://leteckaposta.cz/878704896

Kdyby nefungoval 1. odkaz, máte 2. odkaz na to stejné, samozřejmě.. :-D.
letoa
Drbna
Drbna

Demo freak/ToolsfCS1.6

od Rumcajz » 23 lis 2020, 15:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Demo freak/ToolsfCS1.6

Příspěvekod RaidoN » 23 lis 2020, 20:30

Program docela zajímavej, ale na zhlédnutí dema nic moc :D Ono ti to stejně spustí hl.exe, takže ti to ušetří tak maximálně napsaní viewdemo.
Většina lidí není spokojena s výdělkem, měnit práci chce ale málokdo
RaidoNek.eu
RaidoN
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod useless » 24 lis 2020, 15:49 VIP

Praveze vypada dobre, rozhodne je uzitecny pro lidi, kteri pracuji s hodne demy a maji v nich zmatek :D

Muzes si najit kde se neco stalo. Napr. jako admin si do admin chatu napises "obvious ab zde" a mas cas kde se to stalo. Nebo nevis jak jsi k certu pojmenoval nejake demo, ktere hledas, tak si je proklikas a podle seznamu hracu/mapy ho bleskurychle najdes.

Rozhodne jsou sofistikovanejsi nastroje u CSGO, ktere ti i pomuzou analyzovat jak hrajes, ale uprimne do toho se u 20lete hry nikdo nepusti :D

btw. uzitecny je taky https://www.youtube.com/watch?v=vQJ3C_xlBjo kde si do hotoveho dema mimo jine muzes delat poznamky (ktere uvidi ostatni s tim programem)
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod letoa » 24 lis 2020, 17:21 VIP

RaidoN píše:Program docela zajímavej, ale na zhlédnutí dema nic moc :D Ono ti to stejně spustí hl.exe, takže ti to ušetří tak maximálně napsaní viewdemo.

Mně to jede v pořádku a bez problému.
Od doby, co mám tento program, tam mám lepší přehled o tom, co vůbec natáčím. :-DD + Mám ještě jeden program, který vlastně prohlíží servery. Ten zde dám taktéž, dá se říci, že to má stejné funkce.

Ten program, co jsem zde dal je opravdu užitečný.. DOPORUČUJI HO VYZKOUŠET.
Jak psal useless xddd
letoa
Drbna
Drbna

Zpět na Rady a návody