• Stránka 1 z 1
[Přijat] Dotty / TTT
Nick na serveru: Dotty
SteamID : STEAM_0:0:419796625
Sekce , na které chci práva: Trouble In Terrorist Town
Věk: 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=101109
Bany , které jsem dostal (kdekoliv na GS) : Jednou jsem na jailbreaku dostal ban za to že jsem dal FK ke kterému jsem se nedokázal vyjádřit.
Něco o mně: Jmenuji se Adam v březnu mi bude 18 let a TTT jsem převážně hrál na cs 1.6 , ale časem mě 1.6ka přestala bavit tak to zkouším na CSGO
Proč právě já: Rád pomáhá lidem , kteří si s něčím neví rady , + mám aktuálně hodně volného času který nemám jak využít , tudíž bych rád někomu kdo s něčím potřebuje pomoct pomohl.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno kolem 3 tisíc hodin a už jsem jednou byl před 3lety Akademik na JailBreaku
Případné poznámky: Byl bych rád kdybych jakkoliv mohl pomoct komunitě
SteamID : STEAM_0:0:419796625
Sekce , na které chci práva: Trouble In Terrorist Town
Věk: 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=101109
Bany , které jsem dostal (kdekoliv na GS) : Jednou jsem na jailbreaku dostal ban za to že jsem dal FK ke kterému jsem se nedokázal vyjádřit.
Něco o mně: Jmenuji se Adam v březnu mi bude 18 let a TTT jsem převážně hrál na cs 1.6 , ale časem mě 1.6ka přestala bavit tak to zkouším na CSGO
Proč právě já: Rád pomáhá lidem , kteří si s něčím neví rady , + mám aktuálně hodně volného času který nemám jak využít , tudíž bych rád někomu kdo s něčím potřebuje pomoct pomohl.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno kolem 3 tisíc hodin a už jsem jednou byl před 3lety Akademik na JailBreaku
Případné poznámky: Byl bych rád kdybych jakkoliv mohl pomoct komunitě

Yesterday is history, tomorrow is a mystery
-
Dotty - Amatér
[Přijat] Dotty / TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Přijat] Dotty / TTT
Vítej tady u nás.
Přijat by Enco a Guh.
Přijat by Enco a Guh.