I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Domino*Cz/CTF1 porušovanie pravidiel

Příspěvekod Tramontana » 23 lis 2020, 22:43

tento admin si veselo porušuje pravidla. na kratšiom demu je admin na spawne a veselo si tam killuje s dalšim hračom čo je proti pravidlam, dalsí hrač vezme vlajku a admin nema ani snahu ho vôbec doprevadzať. Na tom dlhšom deme hned na začiatku vidno že jeho spoluhrač ma vlajku ale on zasa ho nejde ani doprevadzať ale ide rovno k CT spawnu a potom tam čaka... neni to prvy krat čo vidim tohto admina na spawne alebo nedoprevadzať vlajku a čakať blizko superovho spawnu. Keď je admin tak pre neho pravidla neplatia?

Dôkaz
https://www.uschovna.cz/zasilka/FFZWLIR ... pgwotxKYlo
https://ctrlv.cz/wMYu

dema niesu v subore .dem ale v mp4 tak snad to nevadi. dema niesu dlhšie ako 1 a pol minuty
Tramontana
Amatér
Amatér

[V]Domino*Cz/CTF1 porušovanie pravidiel

od Rumcajz » 23 lis 2020, 22:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Domino*Cz/CTF1 porušovanie pravidiel

Příspěvekod DominooCz » 24 lis 2020, 19:41 VIP

Ahoj tak k tomu prvnímu demu, hrál u ct jen jeden hráč a pro flag nechodil tak se hrálo jak se hrálo, než někdo došel další. ;)
A k tomu druhému demu .. jsem nekempil, ale pouze u prvního zastavení jsem psal, že žádný spawnkill, že už tam nejsou boti, pak kdyby sis všiml, jak šel můj spoluhráč k vašemu spawnu tak jsem do něj střílel, ať přestane, a že jsem tam stál potom ano, protože jste tam neměli flag tak jsem na ni čekal nic víc. ;) Toť vše co bych k této stížnosti řekl. :)
ObrázekCS 1.6 Admin
DominooCz
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod DominooCz » 24 lis 2020, 19:58 VIP

Tramontana píše:tento admin si veselo porušuje pravidla. na kratšiom demu je admin na spawne a veselo si tam killuje s dalšim hračom čo je proti pravidlam, dalsí hrač vezme vlajku a admin nema ani snahu ho vôbec doprevadzať. Na tom dlhšom deme hned na začiatku vidno že jeho spoluhrač ma vlajku ale on zasa ho nejde ani doprevadzať ale ide rovno k CT spawnu a potom tam čaka... neni to prvy krat čo vidim tohto admina na spawne alebo nedoprevadzať vlajku a čakať blizko superovho spawnu. Keď je admin tak pre neho pravidla neplatia?

Dôkaz
https://www.uschovna.cz/zasilka/FFZWLIR ... pgwotxKYlo
https://ctrlv.cz/wMYu

dema niesu v subore .dem ale v mp4 tak snad to nevadi. dema niesu dlhšie ako 1 a pol minuty

A jinak ještě co bych dodal k tomu doprovazeni moji spoluhráči doprovázeli a byli u flag snad všichni a byli už nekde u naši flag tak naco bych tam bežel když bych to stejně nestihl a hráču mě kolem sebe tak 6 :)
ObrázekCS 1.6 Admin
DominooCz
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Tramontana » 24 lis 2020, 20:25

aj tak ako admin by si mal hrať podla pravidiel a isť hračom prikladom a nie byť na spawne, jasne potom to tak vyzera na tom servery že tam len hrači spawnkilluju a kempia ved prečo nie ked to može robiť admin tak aj my. ja ked som došiel u ct boli dvaja. a druha situacia ked hrači nedoprevadzaju tak su kickovany alebo banovany, takže mne to pride ako kemp pri ich vlajke aj ked tam neni. si admin a podla toho sa spravaj a hraj
Tramontana
Amatér
Amatér

Příspěvekod Tramontana » 24 lis 2020, 20:27

takže som admin ja možem kempiť, ja možem chodiť na spawn... takto mi to pride že si toto mysliš o sebe... taky ako ty by nema čo hľadať v admin teame
Tramontana
Amatér
Amatér

Příspěvekod Tramontana » 24 lis 2020, 20:29

a k tej druhej situacii ja som tam videl isť iba vlajkonoša a ty si iba prešiel okolo k ich spawnu
Tramontana
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 25 lis 2020, 16:10

Nejakí boti tam síce boli, ale rovnako tak aj hráči, takže si nemyslím, že takáto voľnejšia hra bola správna. Navyše admin by nemal robiť to, začo bežne hráčov trestáme...

S adminom to preberiem, sťažnosť oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy