• Stránka 1 z 1
[Přijat]Akoo/Minigames
Nick na serveru: Akoo
SID: STEAM_1:0:449821865
Sekce, na které chci práva: Minigames
Věk: 17 let
Mé HlStats : Túto
Bany, které jsem dostal: Žiaden ban ani mute
Něco o mně: Volám sa Damián, pochádzam z mesta Kežmarok, mám 17 rokov navštevujem strednú odbornú školu Hotelová Akadémia
Proč právě já: Odkedy začala škola začal som viac a viac chodievať na minigames a mám oveľa viacej času ako minulý rok teraz to už neni taká drina a čo je plusom že ešte k tomu je distančné vzdelávanie takže plus pre mňa a prečo práve ja myslím si osobne že som poslednou dobou dosť aktívny a bolo by fajn teraz kvôli dostatku času na hranie a zabranovanie tým hriešnikom.. všetci to dobré poznáme
Zkušenosti s CS:GO: Mám dokopy nahrane nad 3k hodín čo si myslím že nejaký ten piatok už na tom goučku mám.
SID: STEAM_1:0:449821865
Sekce, na které chci práva: Minigames
Věk: 17 let
Mé HlStats : Túto
Bany, které jsem dostal: Žiaden ban ani mute
Něco o mně: Volám sa Damián, pochádzam z mesta Kežmarok, mám 17 rokov navštevujem strednú odbornú školu Hotelová Akadémia
Proč právě já: Odkedy začala škola začal som viac a viac chodievať na minigames a mám oveľa viacej času ako minulý rok teraz to už neni taká drina a čo je plusom že ešte k tomu je distančné vzdelávanie takže plus pre mňa a prečo práve ja myslím si osobne že som poslednou dobou dosť aktívny a bolo by fajn teraz kvôli dostatku času na hranie a zabranovanie tým hriešnikom.. všetci to dobré poznáme
Zkušenosti s CS:GO: Mám dokopy nahrane nad 3k hodín čo si myslím že nejaký ten piatok už na tom goučku mám.

-
Akoo - CS:GO Admin
[Přijat]Akoo/Minigames
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akoo/Minigames
Ahoj,
pridaj si ma na steame, dohodneme sa.
Pokiaľ by mi chcel niekto napísať REFERENCIU, tak kedykoľvek do PM / STEAM.
pridaj si ma na steame, dohodneme sa.
Pokiaľ by mi chcel niekto napísať REFERENCIU, tak kedykoľvek do PM / STEAM.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
-
LynxQ - Drbna
• Stránka 1 z 1