• Stránka 1 z 1
[Vyř.]3x
Ahoj !
Touto témou, by som chcel nahlásiť dvoch ľudí, Simona, ktorý dal FK dvom väzňom a CT, ktoré mi dalo FK.
Popis situácie :
Simon dal nezmyselný príkaz ".....te v čupe za mnou" tu som si domyslel, že Simon asi chcel povedať pôjdete v čupe za mnou, tak som začal plniť jeho príkaz, no Adisca a Kozlak dostali FK, keďže nebolo počuť jeho sloveso. Ostatní väzni išli za ním, v tom sa nám zavreli dvere pred očami (na mape jb_rush), tak som zastavil a posunul som sa od dverí aby som ich otvoril "keďže cooldown je tam asi 4sekundy" aby som ďalej mohol ísť za Simonom. V tom som dostal FK od CTčka, ktoré mi jeho FK odôvodnilo ako "nepriama cesta".
Pokiaľ by sa toto rátalo ako nepriama cesta, tak som ten FK dostal tak či tak, pretože simon dal príkaz bez slovesa, čiže sme to nikto nemuseli plniť.
Vyčasovanie :
35:20:00 - začiatok kola
36:07:00 - simonov nezmyselný príkaz a následné FreeKilly
Dôkaz:
Klikni sem !
SIMON :
1. Nick: snupe se modrá skalica
2. Steam ID: STEAM_0:1:92936771
3. Dátum a čas: 23.11.2020 cca 20:00
CTčko :
1. Nick: Yevgeni Artyukhin
Ďakujem, že ste si našli čas na prečítanie tejto témy.
S pozdravom
PuFf
Touto témou, by som chcel nahlásiť dvoch ľudí, Simona, ktorý dal FK dvom väzňom a CT, ktoré mi dalo FK.
Popis situácie :
Simon dal nezmyselný príkaz ".....te v čupe za mnou" tu som si domyslel, že Simon asi chcel povedať pôjdete v čupe za mnou, tak som začal plniť jeho príkaz, no Adisca a Kozlak dostali FK, keďže nebolo počuť jeho sloveso. Ostatní väzni išli za ním, v tom sa nám zavreli dvere pred očami (na mape jb_rush), tak som zastavil a posunul som sa od dverí aby som ich otvoril "keďže cooldown je tam asi 4sekundy" aby som ďalej mohol ísť za Simonom. V tom som dostal FK od CTčka, ktoré mi jeho FK odôvodnilo ako "nepriama cesta".
Pokiaľ by sa toto rátalo ako nepriama cesta, tak som ten FK dostal tak či tak, pretože simon dal príkaz bez slovesa, čiže sme to nikto nemuseli plniť.
Vyčasovanie :
35:20:00 - začiatok kola
36:07:00 - simonov nezmyselný príkaz a následné FreeKilly
Dôkaz:
Klikni sem !
SIMON :
1. Nick: snupe se modrá skalica
CTčko :
1. Nick: Yevgeni Artyukhin
Ďakujem, že ste si našli čas na prečítanie tejto témy.
S pozdravom
PuFf
"Vůně peněz se mi líbí, jak tvý mámě aviváž"
EVIP Jailbreak #1 CS1.6
EVIP Jailbreak #2 CS1.6
VIP Knife server #1 CS1.6
VIP Jailbreak CSGO
EVIP Jailbreak #1 CS1.6
EVIP Jailbreak #2 CS1.6
VIP Jailbreak CSGO
-
ThePuFf - Pokročilý
Re: 3x
Prepáčte za pomenovanie témy "3x" zabudol som na to pri editovaní žiadosti.
Tento celý incident sa odohral na JB#2
S pozdravom
PuFf
Tento celý incident sa odohral na JB#2
S pozdravom
PuFf
EVIP Jailbreak #1 CS1.6
EVIP Jailbreak #2 CS1.6
VIP Jailbreak CSGO
EVIP Jailbreak #1 CS1.6
EVIP Jailbreak #2 CS1.6
VIP Jailbreak CSGO
-
ThePuFf - Pokročilý
Re: 3x
Ahoj,
jak říkáš, já tam slyším "jdte za mnou v čupě". Každopádně jedná se o chybku mikrofonu, za kterou já nebanuji. Hráčům by byla nahlášena VD a CT bych při nehorším přehodil.
Co se však týče toho killu od Yevgeniho, tak to je šíléné rankerství, které na JB nepatří..
Bohužel ti však na demě chybí následující kolo. Dodej HLTV s časem a pak až dostane Yevgeni ban.
-M.
jak říkáš, já tam slyším "jdte za mnou v čupě". Každopádně jedná se o chybku mikrofonu, za kterou já nebanuji. Hráčům by byla nahlášena VD a CT bych při nehorším přehodil.
Co se však týče toho killu od Yevgeniho, tak to je šíléné rankerství, které na JB nepatří..
Bohužel ti však na demě chybí následující kolo. Dodej HLTV s časem a pak až dostane Yevgeni ban.
-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [Čeká se...]3x
Ahoj !
Dodávam HLTV, keďže som nedostal odpoveď v PM na webe. Bohužiaľ neviem či som sa odpojil v to kolo kedy mi dal FK alebo som sa odpojil na ďalšie kolo (Neviem to povedať, pretože som písal, že mi nezobrazuje niektorých hráčov, tak isto som pridal aj screen z HLTV). Každopádne, keby som sa odpojil v dané kolo kedy mi FK bol udelený tak, táto sťažnosť nemá význam, keďže mi nemohol dať VD. Pokiaľ som tam ešte stále bol, to, posúdi HLSA, kvôli mojím problémom s HLTV.
HLTV - https://www.sendspace.com/file/tbzf31
Vyčasovanie - 34:45:00 incident, 37:00:00 nové kolo
Ďakujem za váš čas.
S pozdravom
PuFf
Dodávam HLTV, keďže som nedostal odpoveď v PM na webe. Bohužiaľ neviem či som sa odpojil v to kolo kedy mi dal FK alebo som sa odpojil na ďalšie kolo (Neviem to povedať, pretože som písal, že mi nezobrazuje niektorých hráčov, tak isto som pridal aj screen z HLTV). Každopádne, keby som sa odpojil v dané kolo kedy mi FK bol udelený tak, táto sťažnosť nemá význam, keďže mi nemohol dať VD. Pokiaľ som tam ešte stále bol, to, posúdi HLSA, kvôli mojím problémom s HLTV.
HLTV - https://www.sendspace.com/file/tbzf31
Vyčasovanie - 34:45:00 incident, 37:00:00 nové kolo
Ďakujem za váš čas.
S pozdravom
PuFf
EVIP Jailbreak #1 CS1.6
EVIP Jailbreak #2 CS1.6
VIP Jailbreak CSGO
EVIP Jailbreak #1 CS1.6
EVIP Jailbreak #2 CS1.6
VIP Jailbreak CSGO
-
ThePuFf - Pokročilý
Neboj se. PM jsem viděl. Nemusel si to sepisovat znovu.
Takhle HLTV prostě funguje. Nic špatně na něm není.
Je to pořád v řešení.
Takhle HLTV prostě funguje. Nic špatně na něm není.

Je to pořád v řešení.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Hráč dostal permu.
Díky.
-M.
Díky.
-M.
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
• Stránka 1 z 1