• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva na BB
Ahoj, chtěl bych se stát adminem na serveru BASEBUILDER NEW!
Nick ve hře: Nittram.
Nick na fóru: Nittramson
Profil na fóru: nittramson-u70616.html
Věk: 21
Steam nick: Nittram
Steam ID: STEAM_0:0:121760700
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=42564
Nějaké prohřešky:Nejsem žádný agresor!
Žádný ban jsem nedostal, protože jsem se k cs 1.6 vrátil po pár letech a hrával jsem dřív non-steam a pak i steam, ale nějak se k němu nelze přihlásit.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Martin, je mi 21 a studuju VŠ. Mám bohužel nový steam, na kterém jsem hrál pouze csgo. Pár let zpátky jsem hrál na BB3 (3-4 roky zpět) a napadlo mě si jít zahrát, protože mi to chybělo. Hrával jsem s hráči jako jsou Alvin, Rytmo, Ukrajinec nebo Sasuke.
Proč právě já: Chtěl bych na serveru udržovat pořádek, protože se mi nelíbí jak se pořád někdo nadává, buguje se a při nejhorším cheatuje. Vím, že na serveru pár adminů chodí, ale taky tam nejsou pořád a někdy tam chybí. V momentě, kdy jsem přišel na server, tak tolik nadávek, urážek a neávisti jsem dlouho neviděl a to je jeden z hlavních důvodů proč žádám o práva. Na GS jsem strávil velkou část svého mládí a chtěl bych pomoct BBčku udržet klid a mír!
Zkušenosti: Pravidla ovládám a jsem velmi aktivní od té doby co jsem zase začal hrát (každý den). S amx mod menu mám zkušenost, jelikož jsem měl práva u kámaráda (DUDYNHO) na serveru a myslím si, že to není nic extra těžkého.
Děkuji za Váš čas a budu rád za odpověd!
Nick ve hře: Nittram.
Nick na fóru: Nittramson
Profil na fóru: nittramson-u70616.html
Věk: 21
Steam nick: Nittram
Steam ID: STEAM_0:0:121760700
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=42564
Nějaké prohřešky:Nejsem žádný agresor!

Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Martin, je mi 21 a studuju VŠ. Mám bohužel nový steam, na kterém jsem hrál pouze csgo. Pár let zpátky jsem hrál na BB3 (3-4 roky zpět) a napadlo mě si jít zahrát, protože mi to chybělo. Hrával jsem s hráči jako jsou Alvin, Rytmo, Ukrajinec nebo Sasuke.

Proč právě já: Chtěl bych na serveru udržovat pořádek, protože se mi nelíbí jak se pořád někdo nadává, buguje se a při nejhorším cheatuje. Vím, že na serveru pár adminů chodí, ale taky tam nejsou pořád a někdy tam chybí. V momentě, kdy jsem přišel na server, tak tolik nadávek, urážek a neávisti jsem dlouho neviděl a to je jeden z hlavních důvodů proč žádám o práva. Na GS jsem strávil velkou část svého mládí a chtěl bych pomoct BBčku udržet klid a mír!
Zkušenosti: Pravidla ovládám a jsem velmi aktivní od té doby co jsem zase začal hrát (každý den). S amx mod menu mám zkušenost, jelikož jsem měl práva u kámaráda (DUDYNHO) na serveru a myslím si, že to není nic extra těžkého.
Děkuji za Váš čas a budu rád za odpověd!
-
Nittramson - Amatér
[Z]Žádost o práva na BB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na BB
V pmke sme dohodnutí, potom, čo nahlásiš zopár ľudí sa mi ozvi, ostatní mi zatiaľ môžu posielať referencie.
V riešení..
V riešení..
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [V riešení]Žádost o práva na BB
Bolo by dobré, keby po splnení podmienok s nahlasovaním nahlasovať neprestaneš, určite to viac dokáže, že chceš pomáhať portálu ako to, že to len napíšeš do žiadosti. Navyše si stihol byť sám potrestaný za porušenie pravidiel. Chce to zlepšiť vyššie spomenuté a o mesiac to môžeš skúsiť znovu.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1