• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Kolle :
Podavam staznost ma *********, pod nickom Kolle za neplnenie povinnosti. Jeho dá sa povedat žiadna -aktivita v ban liste ( posledaný ban udelený 15.11.2020 aj to na moje 2-dnove upozornovanie že Astralis ma wh ). Tento admin sa vobec nevenuje svojim povinnostiam, non stop hra len cielete over. Nepozera hracov co su podozrivy na cheatovanie o čom svedči aj jeho ban statistika. Nekickuje afk hracov, len aby mal over. Iba na niekolkonasobne upozornovanie. Jeho dnesni chat z hlstats: `` je to geno z uradu prace´´ Takto sa ma spravat admin ?
P.S. to ako sa ja spravam vedia všetci a nie je predmenotom staznosti. Nie soma ani nechcem byt admin na gejsites
P.S.2 sewee na co mi davas ban ? len blbec dava ban DIP hracovy, tymto si len docielil ze nebudem pouzivat moje nicky a ani o mne nebudete vediet.
P.S. to ako sa ja spravam vedia všetci a nie je predmenotom staznosti. Nie soma ani nechcem byt admin na gejsites
P.S.2 sewee na co mi davas ban ? len blbec dava ban DIP hracovy, tymto si len docielil ze nebudem pouzivat moje nicky a ani o mne nebudete vediet.
-
fermos - Amatér
[Vyriešené]Kolle :
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kolle :
fermos píše:Podavam staznost ma *********, pod nickom Kolle za neplnenie povinnosti. Jeho dá sa povedat žiadna -aktivita v ban liste ( posledaný ban udelený 15.11.2020 aj to na moje 2-dnove upozornovanie že Astralis ma wh ). Tento admin sa vobec nevenuje svojim povinnostiam, non stop hra len cielete over. Nepozera hracov co su podozrivy na cheatovanie o čom svedči aj jeho ban statistika. Nekickuje afk hracov, len aby mal over. Iba na niekolkonasobne upozornovanie. Jeho dnesni chat z hlstats: `` je to geno z uradu prace´´ Takto sa ma spravat admin ?
Nechápu proč jsi ten topic upravoval a nenechal jsi to tam celý? Stejně přece podle tebe tak jak píšeš tak moje soukromý jak fb tak telefoní číslo zná úplně každý ne? podle tvých slov... hlts tady posílat nebudu má to vedení na steamu a je to soukromý
Ještě víc nechápu jak můžeš tvrdit že nemám žádnou aktivitu v banlistu?

To že nekickuji AFK hráče podle tebe tak jsi asi zas opět hodně na omylu podle logu jde zjistit že snad AFK hráče jsi připadám že tady kickuji sám

A ještě víc nechápu proč nadáváš hlavnímu HLSA adminovi Sewee že je blbec?? Proč asi? že sdílíš moje osobní údaje,vyhrožuješ, a rušíš normální hráče od hrání tak jak do tebe valil na serveru jeden hráč Frisco že toho máš nechat?? Ale ty jsi furt mlel to svoje? Tohle ti připadá normální ?? Nediv se že se k tobě takhle každý admin a hráč chová že se takhle chováš ty k ním... Opravdu ty tvoje hlody tu nikoho nezajimají tak si to přeber jak chceš
CS 1.6 ADMIN
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
Zoufalý lidé dělají zoufalé věci
-
kolesko - CS 1.6 Admin
Re: Kolle :
Nemám ani nějak náladu ti to tady vysvětlovat. Jsi DIPkař, super, jsi velký kluk!! Místo normálního hraní volíš cestu provokací a zveřejňování osobních údajů admina. Můžeš si změnit nick, SID, IP...šikulka, ale s tvým přístupem se hned pozná, že jsi to ty. Tak prostě budeš dostávat kicky do doby, než se tady adminovi omluvíš a začneš se chovat normálně. Co se týče té věty, s Kollem jsem to probral.
Splň tohle, a bude to pro obě strany vyřešené.
fermos píše:tymto si len docielil ze nebudem pouzivat moje nicky a ani o mne nebudete vediet.
Splň tohle, a bude to pro obě strany vyřešené.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1