• Stránka 1 z 1
[Vyř.] TopBio
1. Nick: TopBio
2. Steam ID a SSID: STEAM_0:0:422368528 / SSID - Nemám. Pokusím se doložit nějakým způsobem.
3. Dátum a čas: 27.11.2020 / 18:00 - 21:00
4. Popis situácie:
5. Dôkaz: https://ulozto.cz/tam/8fc81fd5-3d84-484 ... c40c5803b8
6. Vyčasovanie:
27:51 Hráč TopBio si vzal simona a dal příkaz - "Po otevření cel půjdete v čupě do boxu a tam půjdete na zadní stěnu".
Pokud vím, tak když se otevřou cely.. tak máme jít v čupě do boxu a v boxu máme doběhnout na zadní stěnu a nemáme jít v čupě.
Pokud chybuji, omlouvám se. Ale pokud ne, tak TopBio nadržuje. Měl by zabít všechny kromě asi 3 hráčů a mě.
29:22 - Nadržuje. Totéž ostatním hráčům.
Poslední jeho příkaz byl, že budou doplňovat k automatům automaticky.. což T nedělali a opět nadržoval.
Nepochopím toho admina jak si toho nemůže nevšimnout, že prostě TopBio dá příkaz, že budou automaticky doplňovat k automatům a oni to neudělají a od admina žádná reakce.
31:44 - Nadržuje. Řekl "Dáte si poslední reakci na skok a hráč co byl nejblíže k rohu neskočil vůbec.
31:56 - Nadržuje.. Hráč měl doplnit k rohu, což neučinil a TopBio s tím nic neudělal.
33:13 - Nadržuje. Hráč šel dříve k trampolíně. TopBio ho měl zabít/znevýhodnit. Ani jedno neučinil.
36:45 - Zřejmě FK? TopBio dal příkaz - "Po otevření cel půjdete na zadní stěnu a tam pustíte klávesnici a myš".
Což učinili a poté je TopBio zabil.
64:07 - Dal hráč TopBio FK hráčovi rikejmijenxd a další kolo mu nenahlásil VD.
64:16 - Totálně arogantní chování TopBia + nadávky.
64:34 - Jde vidět, že Pali z toho má srandu, i když je akademik, nijak se k tomu nevyjádřil. Perfektní myslím si.
2. Steam ID a SSID: STEAM_0:0:422368528 / SSID - Nemám. Pokusím se doložit nějakým způsobem.
3. Dátum a čas: 27.11.2020 / 18:00 - 21:00
4. Popis situácie:
5. Dôkaz: https://ulozto.cz/tam/8fc81fd5-3d84-484 ... c40c5803b8
6. Vyčasovanie:
27:51 Hráč TopBio si vzal simona a dal příkaz - "Po otevření cel půjdete v čupě do boxu a tam půjdete na zadní stěnu".
Pokud vím, tak když se otevřou cely.. tak máme jít v čupě do boxu a v boxu máme doběhnout na zadní stěnu a nemáme jít v čupě.
Pokud chybuji, omlouvám se. Ale pokud ne, tak TopBio nadržuje. Měl by zabít všechny kromě asi 3 hráčů a mě.
29:22 - Nadržuje. Totéž ostatním hráčům.
Poslední jeho příkaz byl, že budou doplňovat k automatům automaticky.. což T nedělali a opět nadržoval.
Nepochopím toho admina jak si toho nemůže nevšimnout, že prostě TopBio dá příkaz, že budou automaticky doplňovat k automatům a oni to neudělají a od admina žádná reakce.
31:44 - Nadržuje. Řekl "Dáte si poslední reakci na skok a hráč co byl nejblíže k rohu neskočil vůbec.
31:56 - Nadržuje.. Hráč měl doplnit k rohu, což neučinil a TopBio s tím nic neudělal.
33:13 - Nadržuje. Hráč šel dříve k trampolíně. TopBio ho měl zabít/znevýhodnit. Ani jedno neučinil.
36:45 - Zřejmě FK? TopBio dal příkaz - "Po otevření cel půjdete na zadní stěnu a tam pustíte klávesnici a myš".
Což učinili a poté je TopBio zabil.
64:07 - Dal hráč TopBio FK hráčovi rikejmijenxd a další kolo mu nenahlásil VD.
64:16 - Totálně arogantní chování TopBia + nadávky.
64:34 - Jde vidět, že Pali z toho má srandu, i když je akademik, nijak se k tomu nevyjádřil. Perfektní myslím si.
-

letoa - Drbna

[Vyř.] TopBio
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: TopBio
Dodám jen, aby mé nahlášení řešily HLSA. Rovněž u tady toho hráče TopBio si nepřeji, aby to řešil nějaký admin jako je VonBraun, Jakobicek, atd. Mám k tomu své důvody. Děkuji za pochopení.
-

letoa - Drbna

Re: TopBio
Hráč by byl přehozen, nenadržoval úmyslně, FK nedal, 1. čas hráč měl jít do boxu - ale měl zabít i ty hráče, kteří byli v boxu, 2. čas hráč nemluvil ohledně FK/Demence, měl mluvit normálně.
-

Vonbrauncz - Spamerův sluha

Re: [Vyřešeno] TopBio
Dobře.
Situace u trampolíny, kde hráč neskočil a TopBio se dívá přímo na něj a i tak dá nevýhodu jinému hráčovi, to podle tebe není nadržování úmyslně?
64:07 - Hráč rikejmijenxd mluvil ohledně FK/DEMENCE CT. To, že vážený TopBio mu skákal do řeči a hráč ho jen uklidňoval, aby ho nechal doříct větu, je zcela v pořádku. Nikdo se neprosil TopBia, aby se k tomu vyjadřoval, nikdo.
To, že Ti dva mají mezi sebou nějaký problémy neopravňuje TopBia, aby dával FK.
Mně přijde strašně vtipné, že když já/jiný hráč někomu nadržujeme tak admin mě hned grabne/nebo skončím s banem, ale když to udělá TopBio, tak to není na BAN, ale jen na přehoz.
Opakovaně žádám, aby se toho ujalo HLSA a ne admin.
Ještě tu dám další 4. dema a 2. z nich jsou od hráče TopBio. Takže to bude řešit HLSA a ne ADMIN.
Situace u trampolíny, kde hráč neskočil a TopBio se dívá přímo na něj a i tak dá nevýhodu jinému hráčovi, to podle tebe není nadržování úmyslně?
64:07 - Hráč rikejmijenxd mluvil ohledně FK/DEMENCE CT. To, že vážený TopBio mu skákal do řeči a hráč ho jen uklidňoval, aby ho nechal doříct větu, je zcela v pořádku. Nikdo se neprosil TopBia, aby se k tomu vyjadřoval, nikdo.
To, že Ti dva mají mezi sebou nějaký problémy neopravňuje TopBia, aby dával FK.
Mně přijde strašně vtipné, že když já/jiný hráč někomu nadržujeme tak admin mě hned grabne/nebo skončím s banem, ale když to udělá TopBio, tak to není na BAN, ale jen na přehoz.
Opakovaně žádám, aby se toho ujalo HLSA a ne admin.
Ještě tu dám další 4. dema a 2. z nich jsou od hráče TopBio. Takže to bude řešit HLSA a ne ADMIN.
-

letoa - Drbna

Re: [Vyřešeno] TopBio
Dobře tedy, na demo se koukne ještě jiný kontrolor, když chceš.
Kontrolor...
Kontrolor...
-

Vonbrauncz - Spamerův sluha

Re: [Kontrolor] TopBio
Souhlasím s Vonbraunem. Dostal by přehoz. Nebudu mu dávat ban za malichernosti, které vyplývají max z nepozornosti.
To, jež řekne kontrolor, platí. Pokud máš s rozhodnutím problém, směřuj další tvé poznatky do PM kontrolorům/HLSAčkům. Případně založ nový topic pěkne podle vzoru, kde dodáš zmíněné dema.
Vyřešeno.
To, jež řekne kontrolor, platí. Pokud máš s rozhodnutím problém, směřuj další tvé poznatky do PM kontrolorům/HLSAčkům. Případně založ nový topic pěkne podle vzoru, kde dodáš zmíněné dema.
Vyřešeno.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-

Poland - Spamer

Re: [Kontrolor] TopBio
Poland píše:Souhlasím s Vonbraunem. Dostal by přehoz. Nebudu mu dávat ban za malichernosti, které vyplývají max z nepozornosti.
Pokud máš problém, jdi za HLSA do PM.
Vyřešeno.
Už jsem šel. Neměj starosti
-

letoa - Drbna

• Stránka 1 z 1