• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Žiadosť o práva na JB/Leilloo
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na JB servery.
Nick v hre : Leilloo
Nick na fóre : Leiloo
Profil na fóre : leiloo-u70412.html
Vek : 20 o chvíľku 21
Steam nick : Leilloo
Steam ID : STEAM_0:0:53036313
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=44428
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Určite sa niečo nájde ale už si nespomínam čo, takže to musí byť staré a nič vážne.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Marek, pochádzam z Bratislavy a som študentom 2. ročníka Právnickej fakulty UK, vo voľnom čase sa venujem futbalu, priateľke a hraniu hier. Som povahovo pokojný človek ale tiež sa viem občas naštvať taktiež som extrovert a nemám problém s novými ľuďmi. Pôsobil som 3 roky ako admin na konkurenčnom portály a mám dosť skúsenosti s riešením situácii ako admin.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ako dieťa som začínal hrávať tu a má pre mňa portál určitú sentimentálnu hodnotu aj napriek tomu že som prešiel ako dieťa na servery konkurencie.
Prečo by som tu chcel pôsobiť ako admin je veľmi jednoduché...
Prvým aspektom ktorí ma prinútil k podaniu žiadosti je že, mám v sebe to chovanie admina, poučovanie hráčov o chybách a ochotu podieľaní sa na pokojnom chode servera.
Druhým aspektom ktorí ma príjemne prekvapil je admin team JB serverov do ktorého by som chcel patriť. Zapôsobil na mňa osobný vzťah aký spolu majú.. Mal som tu česť s nimi stráviť určitý čas a pôsobili na mňa veľmi ochotne, priateľsky a úprimne.
V poslednom rade tak všeobecne by som sa chcel podieľať na udržiavaní pokoja na servery
Ďakujem za prečítanie a vopred ďakujem za odpoveď
S pozdravom Leilloo
Nick v hre : Leilloo
Nick na fóre : Leiloo
Profil na fóre : leiloo-u70412.html
Vek : 20 o chvíľku 21
Steam nick : Leilloo
Steam ID : STEAM_0:0:53036313
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=44428
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Určite sa niečo nájde ale už si nespomínam čo, takže to musí byť staré a nič vážne.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Marek, pochádzam z Bratislavy a som študentom 2. ročníka Právnickej fakulty UK, vo voľnom čase sa venujem futbalu, priateľke a hraniu hier. Som povahovo pokojný človek ale tiež sa viem občas naštvať taktiež som extrovert a nemám problém s novými ľuďmi. Pôsobil som 3 roky ako admin na konkurenčnom portály a mám dosť skúsenosti s riešením situácii ako admin.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ako dieťa som začínal hrávať tu a má pre mňa portál určitú sentimentálnu hodnotu aj napriek tomu že som prešiel ako dieťa na servery konkurencie.
Prečo by som tu chcel pôsobiť ako admin je veľmi jednoduché...
Prvým aspektom ktorí ma prinútil k podaniu žiadosti je že, mám v sebe to chovanie admina, poučovanie hráčov o chybách a ochotu podieľaní sa na pokojnom chode servera.
Druhým aspektom ktorí ma príjemne prekvapil je admin team JB serverov do ktorého by som chcel patriť. Zapôsobil na mňa osobný vzťah aký spolu majú.. Mal som tu česť s nimi stráviť určitý čas a pôsobili na mňa veľmi ochotne, priateľsky a úprimne.
V poslednom rade tak všeobecne by som sa chcel podieľať na udržiavaní pokoja na servery
Ďakujem za prečítanie a vopred ďakujem za odpoveď
S pozdravom Leilloo
-
Leiloo - CS 1.6 Admin
[Prijatý] Žiadosť o práva na JB/Leilloo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na JB/Leilloo
Adminov poprosím referencie na žiadateľa.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Re: Žiadosť o práva na JB/Leilloo
Si obľúbený u hráčov a rozumný, čo osobne nepopieram. Mám ale pocit, že by sme testom, vzhľadom k tvojej aktivite, prešli neúspešne - taký pocit majú aj admini. Určite máš ešte čas a nie je nič stratené. Nie je dôvod sa unáhliť.
Zamietnuté

Zamietnuté
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Re: [Zamietnuté] Žiadosť o práva na JB/Leilloo
Po teste prijatý.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1