• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Kozlak / Jailbreak
Zdravím, rád bych si požádal o admin práva na Jailbreaku.
Nick ve hře: Kozlak
Nick na fóru: Kozlak
Profil na fóru: kozlak-u70353.html
Věk: 17
Nick na steamu: Kozlák
Steam ID: STEAM_0:0:570169225
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=49265
Nějaké bany, nebo prohřešky (GS, jiný portál): Dřív, když jsem byl ještě malý pacholek tak určitě nějaké bany k CT byli, ale v blízké době určitě žádné. Samozřejmě těch banů lituji a poučil jsem se z nich.
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Adam, je mi 17 let. Chodím na gympl do Plzně a taktéž v Plzni žiju. Rád jezdím na motorce, baví mě taktéž sportovat. Snažím se být pozitivní člověk a pomáhat lidem, taktéž říkám a všem všechno na rovinu a na nic si nehraju.
Proč chci adminovat na GS: Rád bych se podílel na chodu portálu. Chtěl bych pomáhat hráčům a chránit servery před lidmi, kteří úmyslně dělají bordel. Bohužel dost hráčů si nenechá nic vysvětlit, protože buďme k sobě upřímní, tak slovo hráče nezmůže nic a hráč na serveru sám taktéž nezmůže nic, maximálně nahlásit do PP, což sice ten člověk dostane ban, ale většinou neví z jaké situace to bylo. Rád bych pomáhal udržet na serveru pozitivní atmosféru a bez nějakého bordelaření.
Nick ve hře: Kozlak
Nick na fóru: Kozlak
Profil na fóru: kozlak-u70353.html
Věk: 17
Nick na steamu: Kozlák
Steam ID: STEAM_0:0:570169225
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=49265
Nějaké bany, nebo prohřešky (GS, jiný portál): Dřív, když jsem byl ještě malý pacholek tak určitě nějaké bany k CT byli, ale v blízké době určitě žádné. Samozřejmě těch banů lituji a poučil jsem se z nich.
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Adam, je mi 17 let. Chodím na gympl do Plzně a taktéž v Plzni žiju. Rád jezdím na motorce, baví mě taktéž sportovat. Snažím se být pozitivní člověk a pomáhat lidem, taktéž říkám a všem všechno na rovinu a na nic si nehraju.
Proč chci adminovat na GS: Rád bych se podílel na chodu portálu. Chtěl bych pomáhat hráčům a chránit servery před lidmi, kteří úmyslně dělají bordel. Bohužel dost hráčů si nenechá nic vysvětlit, protože buďme k sobě upřímní, tak slovo hráče nezmůže nic a hráč na serveru sám taktéž nezmůže nic, maximálně nahlásit do PP, což sice ten člověk dostane ban, ale většinou neví z jaké situace to bylo. Rád bych pomáhal udržet na serveru pozitivní atmosféru a bez nějakého bordelaření.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
[Prijatý] Kozlak / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kozlak / Jailbreak
Admini môžu posielať referencie.
-
Habs - Spamer
Re: Kozlak / Jailbreak
Admini chválou na teba nešetrili, tak uvidíme, čo ukážeš na teste.
Napíš mne alebo Peacovi.
Napíš mne alebo Peacovi.
-
Habs - Spamer
Re: [Pohovor] Kozlak / Jailbreak
Prijatý s akademickými právami!
Vitaj v admin teame.
Vitaj v admin teame.

-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1