Porušuje nekdo pravidla na Jump serverech? Sdělte nám to zde.

[V]Can't be touched/nadavky do rodiny.

Příspěvekod jdkh » 04 pro 2020, 14:20

Nick: Can't be touched.
SID: VALVE_0:0:1723267035
dokaz: https://imgur.com/a/0QGgviq
jdkh
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Can't be touched/nadavky do rodiny.

od Rumcajz » 04 pro 2020, 14:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Can't be touched/nadavky do rodiny.

Příspěvekod letoa » 04 pro 2020, 14:33 VIP

jdkh píše:Nick: Can't be touched.
SID: VALVE_0:0:1723267035
dokaz: https://imgur.com/a/0QGgviq

Když už mě schválně provokuješ, aby si měl EGO hodně vysoké a schválně mi házíš flashe, i když vidíš, že nechci hrát s tebou... tak aspon udělej to nahlášení podle vzoru, jinak ti to hodí mimo vzor.
Zde máš odkaz: nahlaseni-vzor-a-pravidla-t62135.html

Jak jsem Ti psal, jak ty na mě, já na tebe.
Přijdu si na server normálně zahrát, bez jakýkoliv píčovin a ty mě začneš flashovat každé kolo jen proto, že tě nejdu zabít.
Nevím, tobě to přijde normální, ale mně ne.
Jelikož tohle mi dělá každý druhý kretén, co tam přijde a nedá ani 10 strafů a posere se z každého killu:)
mé vyjadření. nazdar
letoa
Drbna
Drbna

Příspěvekod jdkh » 04 pro 2020, 14:37

"ty mě začneš flashovat každé kolo jen proto, že tě nejdu zabít"
ty ako ct nemas FJckovat ale hrat :)
jdkh
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod jdkh » 04 pro 2020, 14:42

a to ze ty nechce somnou hrat tak nieje moj problem. ked ti vadim tak sa to da aj bez nadavok alebo sa proste odpoj :)
dalsia vec to ze ty mas nervy na flashe tak si to potom schyta kazdy? ze ides mne a niekomu vypisovat ze mame emulatory a pod.
jdkh
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod letoa » 04 pro 2020, 14:48 VIP

jdkh píše:a to ze ty nechce somnou hrat tak nieje moj problem. ked ti vadim tak sa to da aj bez nadavok alebo sa proste odpoj :)
dalsia vec to ze ty mas nervy na flashe tak si to potom schyta kazdy? ze ides mne a niekomu vypisovat ze mame emulatory a pod.

Ale ano, ale když je snad někdo z nás dvou moudřejší, tak snad ustoupí? Takže když nejdu kill, tak prostě to snad pochopíš a nebudeš mi naschvál házet flashe do obličeje. Přijde ti to normální? To samé jak si každý stěžuje na hráče s flatem, pláčete na foru i v chate. Tebe konkrétně nemyslím, ale dávám příklad.

Ta "hádka" s goosem, prosím tě, to neřeš. Píše mi, že jsem zapnutý a že jak mám abhop atd jen proto, že jsem ho dával na rayishu. Tf. Logika Goose je jak strčit si prst do prdele.

A ne, nedá se to bez nadávek.
v dnešním světě, když chceš něco vyřešit po dobrém, lidi jsou k tobě totální mrdky. To nepřipadá v úvahu řešit něco po dobrém, tady musíš nadávat do rodiny, musíš je hrotit a oni to pak odpojí.

Pár dní zpět jsem s tebou hrál, úplně na pohodu.
hraju s tebou ted a mrdáš mi flashe pod ksicht skrz to, že nejdu KILL
nad tím, jak já se chovám/co píšu je čistě moje věc. Já se nebudu chovat k lidem jako jsi ty a ostantí co jsou na hns a chodí tam pravidelně prokovat nebude se k nim chovat jako k normálním lidem. Konečný verdikt. Užij si můj ban, snad ti to zvýšilo EGO :))) snad jsi štasnej.

Pak mi vycenzurujte vulgarismy. Díky. :D
letoa
Drbna
Drbna

Příspěvekod letoa » 04 pro 2020, 14:57 VIP

jdkh píše:"ty mě začneš flashovat každé kolo jen proto, že tě nejdu zabít"

Ano. Ale když Ti snad napíšu NK tak jdu NK. FJ je to, když bych si skakal po mapě a pak tě zabil. Ale ja ti to oznamil:)
letoa
Drbna
Drbna

Příspěvekod jdkh » 04 pro 2020, 15:14

ecnebi píše:

Ano. Ale když Ti snad napíšu NK tak jdu NK. FJ je to, když bych si skakal po mapě a pak tě zabil. Ale ja ti to oznamil:)

pokial si dobre pamatam tak si mi neoznamil nic. Pripojil si na server a po prvom kole si prestal hrat.(skakal si si)
A to ze ty chces ist NK tak neznamena ze ja chcem ist NK tiez. NK by mal byt na dohode pokial si dobre pamatam, no ja som sa s tebou o ziadnom NK nedohodol...
jdkh
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod letoa » 04 pro 2020, 15:27 VIP

jdkh píše:
ecnebi píše:

pokial si dobre pamatam tak si mi neoznamil nic. Pripojil si na server a po prvom kole si prestal hrat.(skakal si si)
A to ze ty chces ist NK tak neznamena ze ja chcem ist NK tiez. NK by mal byt na dohode pokial si dobre pamatam, no ja som sa s tebou o ziadnom NK nedohodol...

Psal jsem Ti, že jdu NK. Ty to máš jako rozumný hráč pochopit a nespamovat mě flashama a freeze granátama. Aby si mě nasral a a pak mě dával na forum za nadávky do rodiny, což se ani nemáš, co divit, že jsem ti do rodiny nadával.
Jak mám asi hrát s hráčem, když mi hází každé nové kolo do obličeje flashe, které mám tak 10-15 sekund?
A kolo má cca 1:30? tuším? to máš asi 30 sekund v píči jen kvůli flashum a tvému EGU. Pak to v pohodě dorunnuješ a nazdar bazar, že?

Já se ti nebudu a nemám za co omlouvat. Zasloužil sis ty nadávky, nemáš provokovat. Končím, nazdar. At si to už zařídi admins a nespamuj to tu prosím tě.
letoa
Drbna
Drbna

Příspěvekod jdkh » 04 pro 2020, 15:32

ecnebi píše:
jdkh píše:
ecnebi píše:

Psal jsem Ti, že jdu NK. Ty to máš jako rozumný hráč pochopit a nespamovat mě flashama a freeze granátama. Aby si mě nasral a a pak mě dával na forum za nadávky do rodiny, což se ani nemáš, co divit, že jsem ti do rodiny nadával.
Jak mám asi hrát s hráčem, když mi hází každé nové kolo do obličeje flashe, které mám tak 10-15 sekund?
A kolo má cca 1:30? tuším? to máš asi 30 sekund v píči jen kvůli flashum a tvému EGU. Pak to v pohodě dorunnuješ a nazdar bazar, že?

Já se ti nebudu a nemám za co omlouvat. Zasloužil sis ty nadávky, nemáš provokovat. Končím, nazdar. At si to už zařídi admins a nespamuj to tu prosím tě.

15s flash by som chcel vidiet :D:D
jdkh
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DeNto » 04 pro 2020, 15:48 VIP

Banned za nadávky.
Tvoja povinnosť ako CT je zabíjať T a nie si len tak skákať. A nadávať niekomu zato, že ťa flashuje keď presne nato tam tie flashe sú, je trošku od veci.

Nabudúce dodaj Screen SID
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok