• Stránka 1 z 1
EVIP Problém
Dobrý deň,
asi cca pred 2-3 rokmi som mal EVIP na BB #1 lenže tento server sa zrušil, po dlhšom čase som zase začal hrať Cs 1.6 BB.. Lenže, na tamtom Steam učte, kde som mal EVIP tak mi ukradli účet nejaký rusáci.. (Ano je to moja chyba, ale človek sa na chybách učí) Tak keď si tam chcem aktivovať tie moje kody, tak to píše že už Screen. Samozrejme že kod od VIP a EVIP mám a ak ho budete potrebovať doložiť, tak vám ho radšej pošlem do správy aj so screenom. Prosím, chcem aby sa to nejako vyriešilo..
S pozdravom, Senseeeyy (Axyzite).
asi cca pred 2-3 rokmi som mal EVIP na BB #1 lenže tento server sa zrušil, po dlhšom čase som zase začal hrať Cs 1.6 BB.. Lenže, na tamtom Steam učte, kde som mal EVIP tak mi ukradli účet nejaký rusáci.. (Ano je to moja chyba, ale človek sa na chybách učí) Tak keď si tam chcem aktivovať tie moje kody, tak to píše že už Screen. Samozrejme že kod od VIP a EVIP mám a ak ho budete potrebovať doložiť, tak vám ho radšej pošlem do správy aj so screenom. Prosím, chcem aby sa to nejako vyriešilo..
S pozdravom, Senseeeyy (Axyzite).
„Smrť je len začiatok. Ale až tej druhej kapitoly.“
5.1.2020 <-- Akademik
5.1.2020 <-- Akademik
-
Axyzitee - Amatér
EVIP Problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EVIP Problém
Ak je raz vip aktivovane na steamID, tak sa uz toto id neda menit. Najlespia volba je napisat na Valve a ziskat svoj steam spat.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Re: EVIP Problém
Ano, ale tak to už je jedno... Keby som si vrátil steam späť tak by som musel vždy prechádzať z jedného steamu na druhý.. A tak isto mať aj iné meno..
„Smrť je len začiatok. Ale až tej druhej kapitoly.“
5.1.2020 <-- Akademik
5.1.2020 <-- Akademik
-
Axyzitee - Amatér
• Stránka 1 z 1