• Stránka 1 z 1
VIP
Nick na serveru: Ich bin Smidl15
Aktivační email: [email protected]
SteamID: STEAM_0:0:108611663
Kde mám VIP: CS:GO na všech serverech
Kdy a jak jsem si VIP zakoupil: Dneska skrz Paypal
Od kdy mi VIP nefunguje: Od zakoupení
Popis problému: Zdravím, zakoupil sem si bez problému VIP na všech serverech, ale nefunguje mi Double jump na 1 v 1, poté sem si zakoupil i TAG před jménem na všechny servery, nevím jestli to dobře chápu ale ten TAG je jen na 1 server? Dal sem tam na všechny servery. Pokud to je jenom na 1 server tak bych poprosil jestli by nešlo ho dát na Mirage public.
Aktivační email: [email protected]
SteamID: STEAM_0:0:108611663
Kde mám VIP: CS:GO na všech serverech
Kdy a jak jsem si VIP zakoupil: Dneska skrz Paypal
Od kdy mi VIP nefunguje: Od zakoupení
Popis problému: Zdravím, zakoupil sem si bez problému VIP na všech serverech, ale nefunguje mi Double jump na 1 v 1, poté sem si zakoupil i TAG před jménem na všechny servery, nevím jestli to dobře chápu ale ten TAG je jen na 1 server? Dal sem tam na všechny servery. Pokud to je jenom na 1 server tak bych poprosil jestli by nešlo ho dát na Mirage public.
- Smidl15
- Kolemjdoucí
Re: VIP
Pokud na serveru máš [VIP] tag před jménem, musí fungovat všechny VIP výhody. Zkus napsat /menu, následně dát nastavení a tam si výhody zapnout. Občas se stane, že se takto všechny vypnou.
Co se tagu týče, ten je automaticky na všechny naše servery (kromě Surfu a Bhopu). Musíš si ho ale aktivovat pomocí /tagy.
Vyřešeno.
Co se tagu týče, ten je automaticky na všechny naše servery (kromě Surfu a Bhopu). Musíš si ho ale aktivovat pomocí /tagy.
Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1