• Stránka 1 z 1
[V] Dostal jsem ban neprávem
Název topicu: ooolwa(12) / Minigames
Vaše SID: STEAM_1:0:527071219
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jump/ ... mid&Submit
Popište co se stalo: Ban jsem dostal na serveru : minigames a píše mi to že jsem dostal na serveru : Surf takže teď vůbec netuší a na Surfu jsem niky nehrál a důvod proč jsem dostal ban údajný : triggerbot . nikdy jsem nečítoval takže jako vůbec netuším co se děje. Ban asi měl
dostat někdo úplně ale úplně jinej a za druhé není k tomu doloženo demo takže se nemohu podívat kdo je podezřelý/á
díky .
Vaše SID: STEAM_1:0:527071219
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jump/ ... mid&Submit
Popište co se stalo: Ban jsem dostal na serveru : minigames a píše mi to že jsem dostal na serveru : Surf takže teď vůbec netuší a na Surfu jsem niky nehrál a důvod proč jsem dostal ban údajný : triggerbot . nikdy jsem nečítoval takže jako vůbec netuším co se děje. Ban asi měl
dostat někdo úplně ale úplně jinej a za druhé není k tomu doloženo demo takže se nemohu podívat kdo je podezřelý/á
díky .
-
ooolwa - Kolemjdoucí
[V] Dostal jsem ban neprávem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dostal jsem ban neprávem
Cau hvh frajere, nikdy v zivoce som necheatoval
https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/FQNN ... 8SCX5-CZ8/
9:00, 9:50, 12:05, 15:55, 17:20 triggerbot na hlavu
12:35 zajimalo by me jak jsi mohl jit na jistotu kdyz walkoval
13:30 molly dobrej celkem
nehlede na zneuzivani tp
https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/FQNN ... 8SCX5-CZ8/
9:00, 9:50, 12:05, 15:55, 17:20 triggerbot na hlavu
12:35 zajimalo by me jak jsi mohl jit na jistotu kdyz walkoval
13:30 molly dobrej celkem
nehlede na zneuzivani tp
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
takže rozbor :
9:00 - ano to byly hezké hlavy no ale nic podezřelého kvůli DEMU který má 32ticu
9:50 - jen jsem spamoval z deaglu co je na tom podezřelého ?
12:05 -prostě mi skočil do krosu nevím jako co k tomu mám říct
12:35 - 1. to že tam bhopuju dělám pokaždé 2. viděl jsem jeho trail + lukynsu(12) po hráči erko střílel + házel granát, takže asi bude buď v uličce k situ, nebo na situ
13:30 - Na ticku 51869 jde na chvíli vidět hlava - hráč to mohl pushovat, tak jsem tam hodil molly, kterej ani nehitl
15:55 - to byl normální prefire peek, stejně střílel erko (enemy) kolem 15:53
17:20 - ze začátku jsem se do něj nemohl ani trefit a pak jsem doubelscopnul a trefil ho do hlavy - fakt nechápu podle čeho jsi to usoudil .
většina těch playů se dá odůvodnit nízkým tickratem v demu.
klidně se rád někde sejdu dám screenshare kde hraju skytower.
9:00 - ano to byly hezké hlavy no ale nic podezřelého kvůli DEMU který má 32ticu
9:50 - jen jsem spamoval z deaglu co je na tom podezřelého ?
12:05 -prostě mi skočil do krosu nevím jako co k tomu mám říct
12:35 - 1. to že tam bhopuju dělám pokaždé 2. viděl jsem jeho trail + lukynsu(12) po hráči erko střílel + házel granát, takže asi bude buď v uličce k situ, nebo na situ
13:30 - Na ticku 51869 jde na chvíli vidět hlava - hráč to mohl pushovat, tak jsem tam hodil molly, kterej ani nehitl
15:55 - to byl normální prefire peek, stejně střílel erko (enemy) kolem 15:53
17:20 - ze začátku jsem se do něj nemohl ani trefit a pak jsem doubelscopnul a trefil ho do hlavy - fakt nechápu podle čeho jsi to usoudil .
většina těch playů se dá odůvodnit nízkým tickratem v demu.
klidně se rád někde sejdu dám screenshare kde hraju skytower.
-
ooolwa - Kolemjdoucí
diky za smyslupny vymluvy, jestli dokazes spotnout hlavu za 0.015625 sekundy (tedy mas reaction time 16 ms), tak jdi hrat FPL a neztracej cas na MG
ale jinak za to samozrejme muze tickrate dema
ale jinak za to samozrejme muze tickrate dema

187
-
divné že jsi stucknutej na dvou bodech a já jich tam vypsal o něco víc takže bych si požádal o obhajobu ostatních bodů a prosim chovej se slusne, taky na tebe nejdu pasivně agresivně.
jak jsem napsal u ticku 51869 ... mam tam napsany este druhy bod, ale toho sis asi nevšiml.
jak jsem napsal u ticku 51869 ... mam tam napsany este druhy bod, ale toho sis asi nevšiml.
-
ooolwa - Kolemjdoucí
a pokud si myslíš, že rozdíl mezi 32 a 64 tick za to nemůže, tak se prosím podívej na tohle video https://www.youtube.com/watch?v=mV_SO4u8sYM
a znovu opakuji, že se klidně rád sejdu, dám screenshare a budu hrát
a znovu opakuji, že se klidně rád sejdu, dám screenshare a budu hrát
-
ooolwa - Kolemjdoucí
prosim te, ja tu nepotrebuju prednasku o rozdilech mezi 32tick a 64tick demy, bohuzel dle meho nazoru to u tebe jde videt i na 32tick demu a ze jdou silent cheaty poznat hur na 32tick vim taky, o tom nepotrebuju pouceni
screenshare me popravde v dobe kdy ma kazdy cheat antiOBS etc. moc nezajima
jinak ja ti tu nebudu davat protiargumenty ke tvoji obhajobe, bohuzel na to nemam cas, od nas se na to dalsi kluci do par dni podivaji a podle toho dostanes/nedostanes UB
zatim lock, vsechno tu napsane je, do chh sekce jsem to dal, verdikt dostanes tedy do par dni.
screenshare me popravde v dobe kdy ma kazdy cheat antiOBS etc. moc nezajima

jinak ja ti tu nebudu davat protiargumenty ke tvoji obhajobe, bohuzel na to nemam cas, od nas se na to dalsi kluci do par dni podivaji a podle toho dostanes/nedostanes UB

zatim lock, vsechno tu napsane je, do chh sekce jsem to dal, verdikt dostanes tedy do par dni.
187
-

Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
-
robiNN - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1