• Stránka 1 z 1
[Z]Gnw / BaseBuilder new
Zdravím vás všechny tímto bych chtěl požádat o pravá na BaseBuilder new
Nick v hře: Gnw. Pop Smoke^
Nick na fóre: Gnw
Profil na fóre: gnw-u6786.html
Věk: 25
Steam nick: ✪ Gnw.# Pop Smoke^
Steam ID: STEAM_0:1:63098741
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=1361
Nějaké bany nebo prohřešky: Menší prohřešek by se našel nějaké ty Roundbany. A jak je toho více jsem jsi toho vědom a poučil jsem se.
Něco o sobě: Čauko, Jmenuji se Milan, Bydlím v Karviné, Pracují jako operátor výroby . Ve volném čase se věnují svým dětem synovi a moji malé princezně a jak mi zůstane více času tak jsem jdu zahrát CSko což hraju přes 15 let už.
Proč by jsme chtěl na GS adminivat?: Adminem chci se stát proto aby se neporušovaly nestále pravidla. Jak jsem na serveru dost se toho porušuje a chtěl bych tomu zabránil. Adminem na GS jsem byl už adminem ale je to už delší čas před 6-7 lety sekce FUN / Zombie. vše bylo bez problému.
Děkují za odpovědí s pozdravem Gnw.
Nick v hře: Gnw. Pop Smoke^
Nick na fóre: Gnw
Profil na fóre: gnw-u6786.html
Věk: 25
Steam nick: ✪ Gnw.# Pop Smoke^
Steam ID: STEAM_0:1:63098741
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=1361
Nějaké bany nebo prohřešky: Menší prohřešek by se našel nějaké ty Roundbany. A jak je toho více jsem jsi toho vědom a poučil jsem se.
Něco o sobě: Čauko, Jmenuji se Milan, Bydlím v Karviné, Pracují jako operátor výroby . Ve volném čase se věnují svým dětem synovi a moji malé princezně a jak mi zůstane více času tak jsem jdu zahrát CSko což hraju přes 15 let už.
Proč by jsme chtěl na GS adminivat?: Adminem chci se stát proto aby se neporušovaly nestále pravidla. Jak jsem na serveru dost se toho porušuje a chtěl bych tomu zabránil. Adminem na GS jsem byl už adminem ale je to už delší čas před 6-7 lety sekce FUN / Zombie. vše bylo bez problému.
Děkují za odpovědí s pozdravem Gnw.
Gnw.# Pop Smoke^
Ex.
[Counter-Strike 1.6] Admin
- sekce - Fun/Zombie
Ex.
[Counter-Strike 1.6] Admin
- sekce - Fun/Zombie
-
Gnw - Pokročilý
[Z]Gnw / BaseBuilder new
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gnw / BaseBuilder new
Ahoj, tvoje nedávne tresty moc nenasvedčujú tomu, že by si sa zo svojich trestov poučil. Skús sa vyvarovať porušeniam pravidiel, nahlás čo to do PP a o mesiac to skús znova.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1