• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Ziadost o admina na jb
Nick v hre : PabloEscobar
Nick na fóre : Imrichovanal
Vek : 16 v septembri 17
Steam nick : HACKER
Steam ID : STEAM_0:0:453005461 0 00:05 9 0
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=44059
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano v davnej dobre som pouzil asi raz gsscripty prepáčte mi to
Niečo o sebe : Volám sa Dávid... Vo volnom case chodim na taky sport že Boccie to bezis a hadzes no proste nejdem vysvetlovat na dlho rad hram cs som rad ze uz na jbčkach niesu velmy hackery rad si pozrem dobry fil a som taky kludas na serveri jb 2 ma poznaju aj admini vychadzam s nimi dobre su ochotny ked nieco napisem im a oni to vyriesia
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Tak ako vravim chcel by som adminovat preto lebo vela krat sa stalo ze tam nevedia moc pravydla a dakedy davaju fk a ako som vravel su ochotny tí admíni a chcel by som byt v ich týme
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti

Nick na fóre : Imrichovanal
Vek : 16 v septembri 17
Steam nick : HACKER
Steam ID : STEAM_0:0:453005461 0 00:05 9 0
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=44059
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano v davnej dobre som pouzil asi raz gsscripty prepáčte mi to
Niečo o sebe : Volám sa Dávid... Vo volnom case chodim na taky sport že Boccie to bezis a hadzes no proste nejdem vysvetlovat na dlho rad hram cs som rad ze uz na jbčkach niesu velmy hackery rad si pozrem dobry fil a som taky kludas na serveri jb 2 ma poznaju aj admini vychadzam s nimi dobre su ochotny ked nieco napisem im a oni to vyriesia
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Tak ako vravim chcel by som adminovat preto lebo vela krat sa stalo ze tam nevedia moc pravydla a dakedy davaju fk a ako som vravel su ochotny tí admíni a chcel by som byt v ich týme
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti

-
Resch - Amatér
[Zamietnuté] Ziadost o admina na jb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ziadost o admina na jb
Ahoj,
v hlstats máš nahratých len 39 sekúnd, čo je ku 20 hodinám mizerne málo. Usudzujem, že si sa vrátil po nejakej pauze. Za ten čas sa mohlo veľa zmeniť, hlavne čo sa týka pravidiel. Bolo by fajn, keby si teraz aktívne hrával, nahlasoval do PP a oveľa lepšie by bolo, keby o mesiac nám môžu poslať aj admini na teba referencie. Samozrejme nezabudni dohrať tú aktivitu.
Zamietnuté.
v hlstats máš nahratých len 39 sekúnd, čo je ku 20 hodinám mizerne málo. Usudzujem, že si sa vrátil po nejakej pauze. Za ten čas sa mohlo veľa zmeniť, hlavne čo sa týka pravidiel. Bolo by fajn, keby si teraz aktívne hrával, nahlasoval do PP a oveľa lepšie by bolo, keby o mesiac nám môžu poslať aj admini na teba referencie. Samozrejme nezabudni dohrať tú aktivitu.
Zamietnuté.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Re: [Zamietnuté] Ziadost o admina na jb
ok budem sa snazit
-
Resch - Amatér
Inac z jb mam hlstats tu http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1553
-
Resch - Amatér
Aktivita dohrata http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1553
-
Resch - Amatér
Příspěvekod ThePeace » 21 lis 2020, 17:34 VIP
Ahoj,
Zamietnuté.
Příště doporučuji číst do konce

- JoeYy
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1