• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] admini jedou
Dnes jsem se činil!
odkaz:https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:418616175&advType=steamid&Submit
popisy situace: 1. dostal jsem random a celých 10 kol jsem se ptal admina jestli mi pomuze s vyresenim, ten mi pote dal mute za spamovani a nic se mnou nevyresil, byl celou dobu ve spectu, poznal jsem to tak že jsem daval randomy aby admin odebiral karmu a videl jsem ze tu je a vnima me.
2. hrac Encoo mi rekl ze jsem marnej a ja mu opovedel ze je pacient, dostal jsem kick za provokaci, OK! ale pak to prislo, byl jsem T a encoo me slaynul a rek " promin nejak se mi klepou PFSTY!" tak jsem napsal dik za kazeni hry a pote se zeptal co ze se mu klepe Pfsty, nasledoval mute za nadavky ktere nebyly.
3. jen tak jsem dostal mute na 12h, bylo mi receno ze to admini nebudou se mnou resit a ze admin Guhh se dival na dema!
všechny 3 mute bany bych chtěl patřične objasnit!
děkuji
odkaz:https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:418616175&advType=steamid&Submit
popisy situace: 1. dostal jsem random a celých 10 kol jsem se ptal admina jestli mi pomuze s vyresenim, ten mi pote dal mute za spamovani a nic se mnou nevyresil, byl celou dobu ve spectu, poznal jsem to tak že jsem daval randomy aby admin odebiral karmu a videl jsem ze tu je a vnima me.
2. hrac Encoo mi rekl ze jsem marnej a ja mu opovedel ze je pacient, dostal jsem kick za provokaci, OK! ale pak to prislo, byl jsem T a encoo me slaynul a rek " promin nejak se mi klepou PFSTY!" tak jsem napsal dik za kazeni hry a pote se zeptal co ze se mu klepe Pfsty, nasledoval mute za nadavky ktere nebyly.
3. jen tak jsem dostal mute na 12h, bylo mi receno ze to admini nebudou se mnou resit a ze admin Guhh se dival na dema!
všechny 3 mute bany bych chtěl patřične objasnit!
děkuji
-
zipik1616 - Amatér
[Vyřešeno] admini jedou
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admini jedou
Pojďme to rozebrat v bodech, tak jak jsi to uvedl ty:
e. eNcoo: Spletl jsem se - ban za provokaci je taktéž do chatu, příště tedy zvolím správný důvod, aby nedocházelo k nedorozumění.
- Toto je žádost o unban, v případě, že chceš podat na admina stížnost, podej ji zde. (Doporučuji ji podat podle vzoru, jinak se s ní nebudeme zabývat.)
- Dal jsem ti 10 minutový ban nikoli za nadávky, ale za provokaci, jak zde v podstatě sám přiznáváš. Důvod nadávky je přednastavený. Máme také možnost banovat přímo za provokaci, což je ban do hry. Omlouvám se ti tedy, že jsem ti dal jen mute a ne game ban. Příště už se to nestane
- K tomuto se musí vyjádřit GuHHH sám.
e. eNcoo: Spletl jsem se - ban za provokaci je taktéž do chatu, příště tedy zvolím správný důvod, aby nedocházelo k nedorozumění.

-
eNcoo - CS:GO Admin
K 3. bodu se ti vyjádřím asi tak, že jsem zkoukl dema z předešlích map, kde jsi ty a pár ostatních jedinců dostali mute za nadávky atd.
Banováno bylo z těchto dvou dem:
Manor night (Zde jsme v půlce mapy přišli a začali to postupně řešit)
High school (Zde jsi nadával hlavně ty proto jsem se rozhodl ti ban pak z 12 hodin prodloužit na 2 dny)
Banováno bylo z těchto dvou dem:
Manor night (Zde jsme v půlce mapy přišli a začali to postupně řešit)
High school (Zde jsi nadával hlavně ty proto jsem se rozhodl ti ban pak z 12 hodin prodloužit na 2 dny)
-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
OK, pfste! tim jsme nezkončili! xde
e. eNcoo: neskončili* :)
e. eNcoo: neskončili* :)
-
zipik1616 - Amatér
• Stránka 1 z 1