Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Zamítnuto] Unban xerta:/

Příspěvekod xerta » 09 pro 2020, 20:45

Vaše SID: STEAM_1:573652543 První učet. STEAM_1:1:572157103 Druhý učet.
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... Text=Xerta
Popíšte čo sa stalo: Ahoj,
Hrál jsem na serveru po tom co se zresetoval banlist a hned 4dny potom (dnes) hraju Jailbreak a najednou příjde na server admin
jménem NeX a ptá se mě proč tu hraju když mám ban a já mu řekl že je reset banlistu nic takovýho nemam.. podívam se do banlistu na jailbreaku a najednou vidím že na učtě Xerta je perma ban když na tom učte jsem nehrál 5měsícu... :) tak mu říkam že o ničem nevím a že to nějaký omyl.. a v tom momentě dostanu perma ban za obcházení banů na učet xertaa3 tohle byl můj jedinéj učet zaregistrovanej po resetu banlistu v roce 2020 :( :)

Chtěl bych se Gustíkem domluvit.. na jedné věci jestli bych mohl dostat unban ale pod podmínkou že pokud budu mít jeden jediný problém dostanu automaticky perma ban.. je to na tobě.. Už chci fakt hrát tenhle server protože mě baví a nechci to kazit ostatním hráčům jako předtím.. Jen v klidu tu hrát nahlašovat hráče a další věci..

Prosím ať na to odpoví Gustík

S pozdravem Xerta :geek:
Gaysites jsou super nelzuu
xerta
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] Unban xerta:/

od Rumcajz » 09 pro 2020, 20:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban xerta:/

Příspěvekod LynxQ » 09 pro 2020, 22:48

Ahoj,

po resete banlistu sa niektorým hráčom nahodil naspäť ban, pretože si unban nezaslúžia a jedným z nich si aj ty. ;)
Na GS.cz máš desiatky zabanovaných účtov, to ťa ajtak neodradí od toho, aby si si urobil nový acc a pripojil sa na tých 5min naspäť. Ban si dostal na všetky GS servery okrem TTT.

xerta píše:Chtěl bych se Gustíkem domluvit.. na jedné věci jestli bych mohl dostat unban ale pod podmínkou že pokud budu mít jeden jediný problém dostanu automaticky perma ban.. je to na tobě.. Už chci fakt hrát tenhle server protože mě baví a nechci to kazit ostatním hráčům jako předtím.. Jen v klidu tu hrát nahlašovat hráče a další věci..

Toto není charita, aby si dostal niečo zadarmo. ;)
Pokiaľ si vieš stiahnúť cheaty,nadávať apod., tak určite si budeš vedieť kúpiť pár unbanov.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
LynxQ
Drbna
Drbna

Re: Unban xerta:/

Příspěvekod Gustik » 10 pro 2020, 02:20 VIP

Tak trošku jsem přemýšlel i o tom, že bys možná, ale možná mohl dostat unban. Pak jsem ale zjistil, že jsi dneska zase chodil s cheaty po serverech a tvá naděje na unban se definitivně rozplynula.

Zamítnuto.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Unban Žádost