Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Jarda / JB

Příspěvekod Jaruslavek » 09 pro 2020, 19:44

Nick na serveru: Jarda
SID: STEAM_1:0:207765620
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497%20...%20ayer=27310
Bany, které jsem dostal: Po smazání banlistu mám jeden za ÚKH, kdy jsem o půlnoci pouštěl slam během modu :D Jinak v minulosti tam bylo par MFK, presne si je nepamatuji protoze nejsou na banlistu, ale bylo to v době kdy jsem byl hloupej a dělal blbostim což se ted snazim nejak napravit. :D
Něco o mně: Ahoj, jmenuju se Marek, je mi 16 let , jsem z malé vesnice kousek od Prahy. Rád hraju na PC, nejčastějí cska nebo něco jiného :D Občas zajdu i ven mezi lidi, nebo si zaházet na koš. Na JailBreaku jsem trávil až nezdravě moc času, což ted omezuji ale stále jsem tam dle mého dost aktivní :D
Proč právě já: Řekl bych že umím docela pravidla, a rád bych hráčům pomáhal s pravidly a co a jak, popřípadě když je někde bordel, místo volání adminů sám zásahnout, protože občas se tam najdou opravdu případy.
Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mám okolo 800 hodin, z toho většinu na JB :D
Případné poznámky: <3
Jaruslavek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Jarda / JB

od Rumcajz » 09 pro 2020, 19:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jarda / JB

Příspěvekod ericek111 » 10 pro 2020, 11:52

Nevidím žiadnu snahu, nahlásenia... Naberieme Ťa, ak vôbec spravíš testy, strávime hodiny zaúčaním... Len aby si sa za dva týždne zrušil, lebo Ťa admin-akadémia nebude baviť. ¯\_(ツ)_/¯

Zamietnuté.

EDIT: Prišlo mi na Teba echo, že si krátko po zrušení začal rozdávať na serveri MFK.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Nábory Adminů