• Stránka 1 z 1
VIP
Čaute dnes sa mi stala zaujímavá situácia. Bol som na furien 2 a z ničoho nič som mal EVIP. Po padnutí serveru mi EVIP zmizlo. Môžem sa spýtať ako som ho dostal a prečo mi potom zmizlo ? Ďakujem

-
SopliakPali - Kazatelův učeň
Re: VIP
Zdravím tě, určitě to bude tím, že dnes byl turnaj od 16:00 a na serverech Furien 2 a 3 byly nastavené pluginy a takové blbosti na vip a tak. Nějakým hráčům to dávalo vip a nějakým zase ne. Stejně tak to bylo s penězi, po každém kole si měl 25$.
Evip - Furien #1
Evip - Furien #2
Evip - JailBreak #1
Vip - Web
Evip - Furien #2
Evip - JailBreak #1
Vip - Web
-
MyslivecHajnej - Drbna
MyslivecHajnej píše:Zdravím tě, určitě to bude tím, že dnes byl turnaj od 16:00 a na serverech Furien 2 a 3 byly nastavené pluginy a takové blbosti na vip a tak. Nějakým hráčům to dávalo vip a nějakým zase ne. Stejně tak to bylo s penězi, po každém kole si měl 25$.
Aha tak to vysvetľuje celu situáciu. Ďakujem za vysvetlenie

-
SopliakPali - Kazatelův učeň
SopliakPali píše:MyslivecHajnej píše:Zdravím tě, určitě to bude tím, že dnes byl turnaj od 16:00 a na serverech Furien 2 a 3 byly nastavené pluginy a takové blbosti na vip a tak. Nějakým hráčům to dávalo vip a nějakým zase ne. Stejně tak to bylo s penězi, po každém kole si měl 25$.
Aha tak to vysvetľuje celu situáciu. Ďakujem za vysvetlenie
Jn, a na JailBreaku sa napojil frajer prvý krát mal tam cca 1minutu a mal EVIP, potom sa odpojil a už nemal. A tak to je s nejakými dalšími výjnimkami, ja sam som dostal iba tak EVIP na Zm Chronic #3 .

-
BaByBoSs - Sponzor
• Stránka 1 z 1