I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Violet/TTT1

Příspěvekod YeaZ » 13 pro 2020, 00:11 VIP

Zdravim...

Hral som na TTT1 z menšima problemama ktore sa vyriešily ked odišiel newt prišla mapa rats a adminka sa po začati kola začala vyjadrovat do skla nevhodne a asi niekoho uražala neviem točil som demo dlhšie aby som videl či sa vobec ospravedlni ale nič neprišlo v hlstats to samozrejme vidiet neni vypis z konzole mam len vetu čo napisala a na demu je vidiet krasne že sa ani neospravedlnia

*Violet : jako napr. Jaakuna Pica atd :D

https://www.sendspace.com/file/mq3chm

nemam osobne nič proti adminke ale už aj podla toho že sa pozera hračovi priamo do oči a ide banovat hrača ktory dostane random tak neviem no nepride mi to normalne ...
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

[Vyřešeno] Violet/TTT1

od Rumcajz » 13 pro 2020, 00:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Violet/TTT1

Příspěvekod Liraellka » 13 pro 2020, 00:46

Zdravíčko,
omlouvám se za zaslání nevhodného obsahu na sklo. Akorát jsem psala do admin chatu ohledně nevhodných nicků, které se jednu dobu objevovaly na TTT ze stran nejmenovaných problémových hráčů. Konktrétně teda na moji osobu, protože jsem dříve měla nick Jaakuna Shojo. A zrovna nešťastnou náhodou jsem si spletla tlačítko s tímto sdělením :? . Přiznávám se, že jsem se neomluvila, ale byla jsem tím tak zaskočená, že mi to v tu chvíli ani nedošlo. :?

Co se týče zmiňovaných banů, tak nevím o čem je tu řeč, protože já jsem dnes žádný ban nikomu nedala :)

Takže ještě jednou se omlouvám, budu si na to dávat pozor a tobě Jeffe děkuji, že jsi tak svědomitý a pevně věřím, že se zaměříš na dobré chování hlavně co se tvé osoby týče ;) (viz tvé dnešní chování na serveru či název dema).
Liraellka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod YeaZ » 13 pro 2020, 01:03 VIP

ospravedlnujem sa za reakciu ale tak chcem tiež naposledy ktomu povedat niečo ano som si vedomy aky som dnes bol na serveri kvoli tomu prišiel ban neopravneny na 12 hodin až po tom som začal robit blbosti a chovat sa neslušne a proti pravidlam pretože som stratil nervy pri dvoch adminov mariho a jakobicka(preto ten nazov dema je taky aky je ) myslel som si že ttt ma hltv tak som ich chcel nahlasit zistil som že nema takže z banom 12 hodinovym nemožem nič spravit ale aspon sa vyjadrim aby to bolo jasne prečo som dostal hrač anakin ma cely den v kuse randomuje poviem marimu vetu prečo stym nič nerobi a dostanem kick nasledne ban na 10m ptm po par map ked ma hrač hitne ja ho hitnem tiež začne ten hrač kričat tak mi mari da ban a trz posledny ban čo je od derakha je sice asi z polky opravneny ale derakh ja som videl že si tam niekoho zabil nebolo to umyslelne prepač mi .... a tiež sa ospravedlnujem tebe violet že nesledujem moc hru ale sustredim sa nato čo robia adminy ktory nejsu priamo ttt sekcia ...
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Poland » 13 pro 2020, 01:40

Když si mě už zmínil.

Bany si dostal za neustálý spam voice blbostmi, vyhrožování, provokaci, apod. Měl si upozornění, 2x kick, ban na 10 min a následně ban na 12 hodin.

Opakovaně jsme ti sdělovali, že jsme freehitování a randomy na tvou osobu neviděli a neměli jsme je jak posoudit. Proto jsme tě posílali do PP sekce TTT, což si ty však odmítl a protestoval opakovanými kecami typu "tak sleduj hru", "budeš mínus".

Jakobíček ti mimochodem sám říkal, že on není TTT admin a tak toto řešit nebude, protože ta pravidla neumí a opět tě poslal do TTT sekce. To, kde si ho totálně provokoval na mapě rats zmiňovat asi nemusím.

Pokud by Danďula, nebo jiná kompetentní osoba chtěla. Rád doplním demo, kde nějaké tvé vrtochy najdu.

Nemusíš kazit hru hráčům ani na JB, ani na TTT. Užívej si reset BL a zbytečně nás nezatěžuj.

Au revoir.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod YeaZ » 13 pro 2020, 01:46 VIP

to by nebol poland že by sa nemal potrebu vyjadrovat riešiš veci ktore sme si z jakobičkom pisali na steamu takže to sem moc netachaj to stym nič nema spoločne len som chcel povedat že poland zmen pristup na serveri a zmenim ho ja k tebe inak budem chodit tam kde chodiš ty a sledovat ta celkovo mod ttt hravam celkom dlho ešte skor ako som hraval jb a pravidla ovladam k tvojim hitovanim hitol som ta raz a hned si ma išiel banovat po te som ti niečo povedal jelikož som v ten moment bol s niekym na ts tak som moc nerozumel a dostal kick čo som ani tak neriešil lebo asi som niečo povedal ale nemyslel do hry ale po te si mi dal 12 hodin ban len za to že typek začal pištat že som ho začal strielat ptm čo on ma hitol demo nemam inak by si mal stiažnost už hned po tej mape <3 lubim ta a reset bl si budem ešte dlho uživat pretože som sa zmenil a taky bordel ako robiš ty nerobi ani katijka maš viac stiažnosti za mesiac ako ja mam ban enjoy
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Dandeenka » 13 pro 2020, 07:52 VIP

Zdravím,

Jsem ráda, že s Violet jste si to vyřešili, takhle by to mělo být. (a mohlo to tak být i na serveru si myslím). Adminka si určitě příště dá pozor zejména při sdělení, které by nemuseli vidět ostatní. Každopádně každý děláme chyby, stává se to. ;)

Co se týče druhé části stížnosti, tak to řešit nebudu už protože je bez důkazů. Každopádně Yeazi, doufám, že si vezmeš k srdci to co jsem ti psala. Věřím, že umíš být skvělý a může s tebou být sranda, jen si zkorigovat tvou horkou hlavu. ;) Když začneš nahlašovat hříšníky do PP, uvidíš, že se ti vždy uleví, protože budou potrestáni a třeba si i ušetříš tyto nepříjemnosti s adminy, které určitě nemusely být, stačila by trocha klidu. ;)

Vyřešeno.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy