• Stránka 1 z 1
[V]Hromadné nahlášení adminů JB#1/Tomik/jsem nula/Azzlack
Čau,
tito admini selhali jakožto faktor spravedlnosti a vnímání.
1) Nesledovali vůbec hru, i když se jednalo o jasný FK hráči <?:>.
Ten FK dal shodou náhod jeden z přátel hráčky Katijka. Všichni ví, jak to teď mezi sebou mají na serveru, takže by to nebylo nic nezvyklého.
2) Hráč <?:> řekl do voicu nadávku, nedostal ani kick, ještě mu chtěl admin jsem nula alias Jakobic3k, i když ten první nick to vystihuje tak dobře, že stejně všichni víme, o koho se jedná, nahlásit volný den, což je zcela nepřípustné, po tom, co měl obdržet kick, který ani nedostal. Naštěstí byl konec mapy, takže to daný admin, který nejspíš afkoval, nebo nesledoval hru nestihl, bohudík. Já kick dostal po jedné nadávce do voicu, on ne, a myslím, že nadávky do voicu mají stejnou váhu, a nezáleží, jestli se jedná o problémového hráče.
Demo:
Vyčasování:
Apeluji tedy, aby tito admini dávali větší pozor na hru, a méně byli zaujatí na osobu mou a mých přátel.
Tato výtka zainteresování do mé osoby je převážně směrována adminům Azzlack a Jakobic3k.
Děkuji za vyřešení této situace.
tito admini selhali jakožto faktor spravedlnosti a vnímání.
1) Nesledovali vůbec hru, i když se jednalo o jasný FK hráči <?:>.
Ten FK dal shodou náhod jeden z přátel hráčky Katijka. Všichni ví, jak to teď mezi sebou mají na serveru, takže by to nebylo nic nezvyklého.
2) Hráč <?:> řekl do voicu nadávku, nedostal ani kick, ještě mu chtěl admin jsem nula alias Jakobic3k, i když ten první nick to vystihuje tak dobře, že stejně všichni víme, o koho se jedná, nahlásit volný den, což je zcela nepřípustné, po tom, co měl obdržet kick, který ani nedostal. Naštěstí byl konec mapy, takže to daný admin, který nejspíš afkoval, nebo nesledoval hru nestihl, bohudík. Já kick dostal po jedné nadávce do voicu, on ne, a myslím, že nadávky do voicu mají stejnou váhu, a nezáleží, jestli se jedná o problémového hráče.
Demo:
Vyčasování:
Apeluji tedy, aby tito admini dávali větší pozor na hru, a méně byli zaujatí na osobu mou a mých přátel.
Tato výtka zainteresování do mé osoby je převážně směrována adminům Azzlack a Jakobic3k.
Děkuji za vyřešení této situace.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
[V]Hromadné nahlášení adminů JB#1/Tomik/jsem nula/Azzlack
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hromadné nahlášení adminů JB#1/Tomik/jsem nula/Azzlack
HLTV bohužel z neznámého důvodu nelze přidat, dám Vám ale odkaz: https://www.fakaheda.eu/prezentace-serv ... _gamesites.
Jedná se o demo tohoto data: 13. 12. 10:09 jb_flyhigh 20312-2012131009-jb_flyhigh.dem.zip
Vyčasování: Celá situace lze vidět, a je schopna být pochopena 15 - 20 minut před koncem mapy.
Jedná se o demo tohoto data: 13. 12. 10:09 jb_flyhigh 20312-2012131009-jb_flyhigh.dem.zip
Vyčasování: Celá situace lze vidět, a je schopna být pochopena 15 - 20 minut před koncem mapy.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Čau marketa,
jak jsem psal na serveru byl jsem tam asi 3 kola a tohle byla 1. nadávka co jsem viděl. O fk jsem si psal s Peacem, který mi potvrdil, že se jednalo o fk, což jsem i ve hře řekl do voicu. Ty jako ct nemáš právo někoho zabíjet za nadávky.
jak jsem psal na serveru byl jsem tam asi 3 kola a tohle byla 1. nadávka co jsem viděl. O fk jsem si psal s Peacem, který mi potvrdil, že se jednalo o fk, což jsem i ve hře řekl do voicu. Ty jako ct nemáš právo někoho zabíjet za nadávky.
bejt real je vzácný
-
mladyleopard - CS 1.6 Admin
Čus,
Hned, co hráč začal nadávat do voicu, tak jsem ho na to upozornil.
Co se týče toho údajného FK, tak ten řesil můj kolega Jakobíček s Peacem.
Hned, co hráč začal nadávat do voicu, tak jsem ho na to upozornil.
Co se týče toho údajného FK, tak ten řesil můj kolega Jakobíček s Peacem.
Jedna hlava, jeden kill, zádné ab, jenom skill.
-
XxTomik88xX - Zkušený
Já taky řekl jednu nadávku do voicu, a dostal kick. A byla uplně první.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Nadávky sú nadávky a je jedno, či je to chat alebo voice. To admini vedia a budú sa podľa toho riadiť vždy bez ohľadu na túto sťažnosť.
To, že niekto nedá hneď striktne kick a pri niekom ho dá hneď je skúsenosť toho admina a my im túto ľudskú vlastnosť kvitujeme. Každý sa má v rámci pravidiel riadiť objektívnosťou ku každému, ale aj svojou vlastnou hlavou, ktorá týmto dvom spomínaným pracuje perfektne.
Vyriešené.
To, že niekto nedá hneď striktne kick a pri niekom ho dá hneď je skúsenosť toho admina a my im túto ľudskú vlastnosť kvitujeme. Každý sa má v rámci pravidiel riadiť objektívnosťou ku každému, ale aj svojou vlastnou hlavou, ktorá týmto dvom spomínaným pracuje perfektne.
Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: [V]Hromadné nahlášení adminů JB#1/Tomik/jsem nula/Azzlac
Jaká zkušenost? To není žádná zkušenost, nadává-li hráč, má být potrestán. A co se tak říká, do voicu to je ještě závažnější. Tohle nebyla žádna otázka zkušenosti nýbrž ukázka klasického JB admin syndromu. Troška sebereflexe místo výmluv by byla mnohem více na místě.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
• Stránka 1 z 1